Jennifer Aniston er ved at forvandle sig til Blair fra 'The Facts Of Life

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Aniston er ved at forvandle sig til Blair fra 'The Facts Of Life
Jennifer Aniston er ved at forvandle sig til Blair fra 'The Facts Of Life
Anonim

Jennifer Anistons fans har nu noget spændende og nyt at blive meget, meget begejstrede for. Friends-stjernen har påtaget sig en række forskellige roller siden hendes ikoniske optræden som Rachael Green, David Schwimmers kærlighedsinteresse på skærmen, i den ikoniske sitcom, og nu begiver hun sig ud på et helt nyt eventyr.

Det er netop blevet annonceret, at Jennifer Aniston vil forvandle sig selv til Blair fra The Facts Of Life, og dette er klar til at blive en af hendes mest episke forestillinger til dato.

Fans vil gerne notere datoen for den 7. december og sikre sig, at de er indstillet på ABC til denne enestående oplevelse.

Jennifer Aniston påtager sig rollen som Blair

Jennifer Aniston legemliggjorde sin karakter perfekt, da hun fascinerede fans som Rachel Green. Hendes person i showet var altid en fanfavorit, og den rolle, hun spillede i ti utrolige sæsoner, vil for altid være synonym med hendes navn.

Nu påtager hun sig endnu en gribende rolle, og denne gang ringer hun tilbage til en helt anden æra.

Før der var Friends, var der The Facts Of Life, og nu pryder Jennifer Aniston den 1980'er-hitcom ved at påtage sig rollen som den åbenhjertige, larmende karakter Blair, der oprindeligt blev spillet af Lisa Whelchel.

Aniston blev castet af producenterne til Live In Front Of A Studio Audience, da de begiver sig ud på et eventyr af episke proportioner. De samler en all-star cast og sætter to af tidens hotteste shows sammen. Facts Of Life-genindspilningen er ved at blive parret med genindspilningen af Diff'rent Strokes, og castet, der samles til dette projekt, er intet mindre end forbløffende.

Dishing All The Dirt

Jennifer Anistons fans vil helt sikkert følge hendes bevægelser, og dette er klar til at blive en af hendes mest ventede præstationer. Fans er ivrige efter at se Aniston personificere Blairs essens og er spændte på at se både den æstetiske transformation og den overordnede oversættelse af rollen.

Aniston er tilfældigvis også i godt selskab. Ann Dowd skal spille Edna Garrett, Gabrielle Union spiller Tootie, Allison Tolman vil spille rollen som Natalie, og Kathryn Hahn vil påtage sig rollen som Jo.

Nostalgi rammer publikum i bølger, da showet antager en helt ny form med en unik cast af berømtheder.

Denne meget specielle livebegivenhed vil udfolde sig kl. 20.00 den 7. december på ABC, og fans over hele kloden forventes at tune ind for at se Jennifer Aniston skinne i et helt nyt lys.

Anbefalede: