Kanye Wests modelkæreste stjæler rampelyset fra Kim Kardashian og Pete Davidsons romantik

Indholdsfortegnelse:

Kanye Wests modelkæreste stjæler rampelyset fra Kim Kardashian og Pete Davidsons romantik
Kanye Wests modelkæreste stjæler rampelyset fra Kim Kardashian og Pete Davidsons romantik
Anonim

Kim Kardashian fangede fans med det samme, da hun og SNL's Pete Davidson blev set kysse hinanden. Det ser ud til, at Kanye West også har en headturner til en overskrift at lave for sig selv, da han officielt er trådt ud med sin superhotte modelkæreste.

Kanye West har ikke bare skiftet navn, han har også skiftet sit datingspil. Musikmogulen demonstrerer over for fans, at han officielt er gået videre fra Kim Kardashian og har vendt et nyt blad, og han har givet sig selv en smuk modelkæreste, og de laver bølger, da de offentligt træder ud sammen.

Vinetria og Ye har officielt stjålet Kim Kardashian og Pete Davisons torden, og dette hotte nye 'it'-par tager verden med storm.

Alt om Vinetria

Alle handler om Vinetria lige nu, da den unge, fantastiske model blev set temmelig hyggelig sammen med Ye, da de nød noget tid på banen.

Hendes er helt sikkert et af de mest Google-navne i dag, men sandheden i sagen er, at Vinetria ikke engang er nået til Wiki-status endnu. Hun har en Instagram-konto, men man ved ikke meget om denne smukke dame, som nu står ved Yes side.

Det lille, der er kendt om hende, vil helt sikkert gøre Kim Kardashian helt skør.

Hun er ret fantastisk og har aktivt forfulgt sin modelkarriere. Hvert billede på hendes Instagram-side er mere dampende end det sidste, og det ser ud til, at hendes fremtid er klar til stor succes. En anden sjov kendsgerning, der sandsynligvis vil slå igennem hos Kim Kardashian, er det faktum, at Yes nye dame tilfældigvis lige er 22 år gammel.

Mover over Kim K og Pete Davidson, den hotte nye romantik mellem Vinetria og Ye tager officielt over.

Ye And Vinetria eksploderer på scenen

Kim Kardashian og Pete Davidson udløste bestemt dating-rygter kort efter Kims optræden på Saturday Night Live, og de fortsatte med at drille fans ved at hænge ud med hinanden. At se dem kysse kastede fans ud over kanten af spænding. Øjeblikkeligt vendte alle hoveder sig for at se, hvad Yes reaktion på alt dette ville være. Det ser ud til, at han har for travlt med at stirre på sin smukke unge kæreste til virkelig at bryde sig

Det er i hvert fald blevet rapporteret, at varmen mellem Ye og Vinetria antændte langt før Kim og Petes gjorde det.

De to har været forbundet med hinanden i et stykke tid, og rapporter strømmer ind for at indikere, at Vinetria var sammen med Ye, da han optog sit nu berømte "Drink Champs"-interview.

Tingene er også blevet dybe og personlige, da Vinetria sluttede sig til Ye til hans søndagsgudstjeneste.

Parret har officielt kastet skygge over Kim Kardashian og Pete Davidons kys ved at optræde sammen til debutbasketkampen i Ye's Donda Academy i Minneapolis og er officielt blevet det mest spændende kendis-par.

Anbefalede: