Den rigtige årsag til, at Adam Sandler blev fyret fra 'Saturday Night Live

Indholdsfortegnelse:

Den rigtige årsag til, at Adam Sandler blev fyret fra 'Saturday Night Live
Den rigtige årsag til, at Adam Sandler blev fyret fra 'Saturday Night Live
Anonim

Før han byggede sin nettoformue på 420 millioner dollars gennem en række box office-hits, var Adam Sandler en rollebesætning i Saturday Night Live. Jennifer Aniston skulle slutte sig til ham i showet, men hun afviste tilbuddet om Friends. Selvfølgelig ved vi alle, hvordan det viste sig at være en stor beslutning. Men for den glade Gilmore-skuespiller var SNL en ret tidlig karrieretur.

Han skabte sig et navn i sine 5 år der som en forfatter, der blev karakteriseret. Han var kendt for sine originale sange som The Thanksgiving Song og The Chanukah Song. Men på trods af de gode anmeldelser af hans præstation, blev han på mystisk vis fyret fra showet sammen med sin medstjerne, Chris Farley. Her er den virkelige grund.

Inside Sandlers 'SNL'-karriere i 90'erne

Fra 1990 til 1995 arbejdede Sandler med en SNL-stjerne, som omfattede David Spade og Chris Rock. "Jeg var 23," fort alte han Conan O'Brien. "Jeg var meget spændt. Jeg kan huske, at jeg tænkte - jeg var meget selvsikker … Den første nat, jeg mødte dig og [Bob] Odenkirk og [Robert] Smigel, fort alte jeg jer, hvordan jeg ville blive en kæmpe stjerne. I var ligesom 'Åh okay.' Jeg var lidt aggressiv og lidt skør og dum. Jeg ved det ikke, jeg blev ved med at fortælle Lorne [Michaels] at jeg er den næste Eddie Murphy."

Udover Sandlers morsomme sange var han også kendt for sine indtryk. Han har gjort Bono, Pauly Shore, Bruce Springsteen, Mark Wahlberg, Axl Rose og endda Charles Manson. Derefter spillede han originale karakterer som Opera Man, Angelo og Cajun Man. Sandler husker ikke de elskede karakterer, men de har bestemt sat præg på hans fans.

Han har dog gode minder med sine kolleger."Min yndlingsting, forfatterne ville tage en vært ud til middag hver weekend," huskede Sandler om sin tid i SNL. "Vi tog Michael Keaton med ud, og vi var alle så spændte på at hænge sammen med Michael Keaton. Det var som om, 25 af os dukkede op, og vi spiste dette kæmpemåltid, og checken kommer, og Keaton griber checken. Og alle siger "Åh nej, nej, nej, Saturday Night Live betaler for dette…' og han siger [med Batmans stemme] 'Jeg er Batman'"

En mærkelig samtale fik Sandler fyret fra 'SNL'

I et interview med Howard Stern afslørede Sandler den egentlige årsag til, at han blev fyret. "På det tidspunkt blev jeg såret, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg ellers skulle gøre. Og jeg ved, at det ikke var Lornes beslutning. NBC-chefen, jeg ved, at han ikke kunne lide vores bande - mig og Farley. " Han tilføjede, at det at afskære ham fra showet "satte en klump i halsen på mig." Så åbnede han op for at være "ked af det og dække over tristheden med at være sur og sige 'Ja, f--k dig.'"

"Sådan blev jeg fyret," fortsatte Uncut Gems-skuespilleren. "Min manager, Sandy, han t alte til mig, og jeg sagde 'Ja, næste år i showet, bla bla bla." Og han sagde: 'Måske går du ikke tilbage næste år.' Og jeg tænkte: "Jeg ved det ikke mand. Jeg har stadig et par ting mere." Han siger "Ja, men du har allerede gjort det." Jeg var ligesom 'det gjorde jeg, men du ved … jeg vil tænke over det', og han var ligesom 'Jeg tror, du tænkte over det'."

"Han ville ikke have, at du skulle vide, at du blev fyret," reagerede Stern. "Han ville bare få det til at virke som om [du ikke anede]."

Hvorfor han besluttede at vende tilbage til 'SNL'

I 2019 vendte Sandler tilbage til SNL 24 år efter, at han blev fyret. Selvfølgelig jokede han med det hele i sin monolog og understregede, at han blev en succes efter showet. "Jeg blev fyret, jeg blev fyret. Så trist at fortælle," sang han. "Jamen, jeg så det aldrig komme. Jeg blev fyret fra SNL. Mellem sæsonerne hørte jeg et grimt rygte om, at jeg fik fyret. Jeg prøvede at ringe til Lorne Michaels. Men han ringede aldrig tilbage. Jeg laver sjov, jeg laver sjov. Han ringede til mig, han ringede til mig."

Så i slutningen af sangen sagde han: "NBC sagde, at jeg var færdig. Så tjente jeg over 4 milliarder dollars ved billetkontoret. Så man kan vel sige, at jeg vandt. "Men han fort alte Stern at han nu ville "indse, hvad Saturday Night Live gjorde for mig… Alt blev fantastisk." Under sit SNL-comeback jokede han endda med, at han "faktisk mistede min mødom til en kvinde her i netop dette studie." Han tilføjede: "Jeg havde nogle af de bedste år i mit liv her. Jeg fortæller altid [min kone og børn], hvordan SNL var den bedste tid i mit liv."

Anbefalede: