Madonna deler historien om at adoptere sin søn, da han drak sutteflaske fyldt med cola

Madonna deler historien om at adoptere sin søn, da han drak sutteflaske fyldt med cola
Madonna deler historien om at adoptere sin søn, da han drak sutteflaske fyldt med cola
Anonim

Madonna delte en hjertelig fødselsdagsbesked til sin søn, David Banda, da teenageren fyldte 16 i denne uge.

"Girl Gone Wild"-sangerinden tog til sin Instagram og delte en række billeder, der viste en tidslinje af Banda gennem årene, fra han blev adopteret på et børnehjem i Malawi, til han forlod sit hjem for at flytte i udlandet med Madge og hendes daværende mand Guy Ritchie.

Banda var kun 13 måneder gammel, da popsuperstjernen adopterede ham, og at dømme efter Madonnas udtalelser var hans levevilkår mildest t alt bekymrende.

Den 63-årige fort alte fans, at da hun første gang mødte Banda, drak han Coca Cola fra en sutteflaske.

Hun skrev: David Banda! Jeg kan ikke tro, du er vokset til denne unge mand! Denne kunstner. Denne atlet. Dette velformulerede og karismatiske menneske.

"Hvem vidste, da jeg mødte dig på Home of Hope Orphanage i Malawi, hvor jeg drak cola ud af en sutteflaske og ikke havde en ble på, at du ville blive denne naturkraft? Happy Sweet Sixteen! Jeg er så stolt af dig!"

På et af billederne kan Banda ses iført traditionelt afrikansk tøj, mens en anden ser ham posere for kameraet sammen med sin mor i designertøj.

Banda var det første barn, som Madonna adopterede. Da hun mødte ham, fik hun at vide, at han havde kæmpet mod lungebetændelse, hvilket fik sangeren til ikke kun at adoptere det daværende lille barn, men også finde ham den bedste lægehjælp, hun kunne.

Det var blot to år siden, da Madonna væltede over sin forbindelse med Banda og fort alte magasinet Vogue, at hun ud af alle hendes børn havde det tætteste bånd med ham.

"Hvad han har mere end noget andet, er fokus og beslutsomhed. Jeg er ret sikker på, at han fik det fra mig. Han er den, jeg har mest til fælles med," sagde Madge.

"Jeg føler, at han forstår mig; han har mere af mit DNA end nogen af mine børn indtil videre. Lad os se, hvad der sker – det er stadig tidlige dage for alle."

Anbefalede: