Fans reagerer på, at Jennifer Lawrence forventer sin første baby

Indholdsfortegnelse:

Fans reagerer på, at Jennifer Lawrence forventer sin første baby
Fans reagerer på, at Jennifer Lawrence forventer sin første baby
Anonim

Jennifer Lawrence er den nye tilføjelse til gravide berømtheder, og fans kunne ikke være mere glade. Kylie Jenner og Olivia Munn annoncerede også deres graviditeter med kun få dages mellemrum fra skuespillerinden.

Dette er hendes og manden Cooke Maroneys første barn sammen. Parret knyttede sig til for næsten to år siden ved en smuk Rhode Island-ceremoni. De var omgivet af venner og familie og selvfølgelig kendte gæster.

Kris Jenner, Adele, Cameron Diaz, Nicole Richie, Emma Stone, Ashley Olsen, Amy Schumer og Sienna Miller deltog alle i det luksuriøse bryllup.

I juni 2019 kaldte Lawrence Maroney for "det største menneske, jeg nogensinde har mødt", mens han t alte i Catt Sadlers podcast. Hun tilføjede: "Det er han virkelig, og han bliver bedre." Da hun blev spurgt, hvorfor hun valgte at gifte sig med Maroney, fortsatte Lawrence: "Jeg ved det ikke, jeg startede med det grundlæggende: 'Hvordan har jeg det? Er han sød? Er han venlig? Det er bare - det er den her, jeg ved det Det lyder virkelig dumt, men han er bare, han er - du ved. Han er den bedste person, jeg nogensinde har mødt, så jeg føler mig meget beæret over at blive en Maroney."

Et interview med Jennifer fra 6 år siden

"I dag er hun gift og venter sit første barn." Det er vanvittigt, hvordan livet fungerer.

The American Hustle-skuespillerinden gav et sjældent indblik i hendes og Cookes forhold. Vigtigheden af pigetid såvel som slumrefester er en prioritet.

"Min veninde kom over, og det var ikke planlagt, men hun endte med at overnatte, og vi sov i min seng, og min mand sov på vores gæsteværelse," forklarede hun. "Min bedste ven i hele verden, vi plejede at overnatte hele tiden, og så blev hun gift, da vi var ret unge. Jeg var ligesom 24, og jeg var sådan, "Nå, jeg forstår, du ved, det vil ændre sig, du skal giftes." Og hun var sådan: "Nej, det er det ikke." Og vi stadig den dag i dag - hun har været gift i syv år - vi sover stadig den dag i dag."

Nu kommer der endnu et lille menneske, der slutter sig til deres overnatninger!

Fans er ekstatiske

Tillykke Jen og Cooke!

Jen viser sin babybule frem!

Så mange meddelelser om graviditet i denne uge!

Dette tweet gik vir alt, da denne fan brugte Lawrences film fra 2017 med titlen "Mother!"

En anden fan postede et billede af Katniss Everdeen, der holder sin baby i de sidste Hunger Games.

Anbefalede: