Andy Cohen ønsker, at hans børn skal bruge sine frosne embryoner

Indholdsfortegnelse:

Andy Cohen ønsker, at hans børn skal bruge sine frosne embryoner
Andy Cohen ønsker, at hans børn skal bruge sine frosne embryoner
Anonim

Beslutningen om, hvad man skal gøre med ubrugte frosne embryoner, er et kontroversielt emne. Men Andy Cohen har en unik idé til, hvordan han gerne vil se sine efterladte embryoner brugt i fremtiden – hans børn kan få dem.

Værten for Watch What Happens Live med Andy Cohen har budt velkommen til to børn via surrogat – 3-årige Benjamin og 5 uger gamle Lucy. Andy ser ud til at være tilfreds med sin familie på tre. Men han blev for nylig spurgt, om han har nogle embryoner tilbage, og hvad han har tænkt sig at gøre med dem, hvis ikke få flere børn.

“Jeg har et par stykker. Jeg kan ikke huske. Jeg tror, jeg har tre tilbage?” forklarede han på Sirius XMs "Jeff Lewis Live."

Hvorfor Andy ønsker, at hans embryoner skal blive i familien

Andys tilståelse kan virke ukonventionel, og det indrømmer tv-personligheden selv. Når alt kommer til alt, hvis hans børn beslutter sig for at gøre dette i fremtiden, ville det betyde, at de opdrager deres egen søskende. Bravo-værten afslørede dog, at der er gode hensigter bag stemningen.

"Du ved, hvad jeg tænker - det er vanvittigt - men hvis en af dem ikke kan få børn, vil de måske om 20 år afrime deres søskende og opdrage dem," fortsatte Andy. "Er det en mærkelig tanke?"

I det samme interview åbnede Andy op om, hvordan hans familie vænner sig til en nyfødt i huset.

Andy har været åben omkring sin beslutning om at blive enlig far senere i livet, og de op- og nedture, rejsen har bragt ham.

Sidste november sagde talkshow-veteranen, at faderskabet går "fantastisk", og bemærkede, at det at have en masse støtte og stærke kvinder i hans liv var et stort aktiv. Han fortsatte: "Jeg synes også, at det er rigtig sjovt at få et barn senere i livet, fordi man sveder ting, [men] jeg prøver at være så tilbagelænet, som jeg overhovedet kan."

Andy har også været en vokal tilhænger af surrogati. Da han annoncerede sin datter Lucys ankomst i maj, skrev han en gribende besked til alle surrogater, som han delte på sociale medier. "Tak til min rockstjernesurrogat (ALLE surrogater er i øvrigt rockstjerner) og alle, der hjalp med at få dette mirakel til at ske. Jeg er så glad," skrev han sammen med et billede af den nyfødte.

Andy nyder tydeligvis faderskab, så meget, at han endda tænker på sine fremtidige børnebørn, selvom det vil blive at se, hvad der sker med hans efterladte embryoner.

Anbefalede: