Miley Cyrus fejrer, at 'Without You' når 1 på hot AC With The Kid LAROI

Indholdsfortegnelse:

Miley Cyrus fejrer, at 'Without You' når 1 på hot AC With The Kid LAROI
Miley Cyrus fejrer, at 'Without You' når 1 på hot AC With The Kid LAROI
Anonim

Miley Cyrus samarbejdede om The Kid LAROIs hitsang "Without You", hvilket bringer nummeret til et helt nyt niveau af popularitet. Sangen er i øjeblikket på 1 på Hot Adult Contemporary Radio Chart af en grund.

Selv om det umiddelbart kan virke som et overraskende samarbejde, smelter LAROI og Cyrus’ stemmer – hver med deres egen signatur-croon – sammen sømløst, og Cyrus’ bidrag bringer ny modenhed til banen. "Feels like at sove med et spøgelse / jeg ringede til dig for at fortælle dig / jeg ville virkelig ønske, at vi kunne have fået det her rigtigt," slår Cyrus over sangens afslappede akustiske guitar.

LAROI mener, at rå følelser er hoveddrivkraften bag al hans musik. Han tror ikke på genrer og at sætte sine kreationer i en bestemt boks.

Musik er musik.

Miley Cyrus fejrer præstationen

Cyrus og LAROI's samarbejde kom fra guitarist og medforfatter og producer af "Without You," Omer Fedi.

Fedi nævnte for LAROI om et potentielt remix med popsensationen. Ingen ved deres rette sind vil takke nej til en duet med Miley Cyrus. Heldigvis forstod LAROI opgaven.

"Vi mødtes gennem Omer, fordi vi havde arbejdet sammen, og vi t alte om måske at lave et remix af 'Without You'," siger LAROI. "Omer kom til mig og tænkte: 'Hey, vil du have Miley til at lave remixet?' Og jeg tænkte: 'Ja, det ville være rart.' Så vi sluttede bare sammen, mødtes i studiet, hun klippede plade, og så gik vi og hang ud og holdt en lille fest. Hun er sej som fk. Jeg kan huske, da mine kusiner plejede at tvang mig til at se 'Hannah Montana', så det var ret fedt at samarbejde med hende."

De to kunstnere slog til med det samme, og deres stemmer faldt så godt sammen. Det giver mening, hvorfor denne sang steg til toppen.

Swipe for at se Miley Cyrus og LAROI's venskab

Hvem ved, hvad der er det næste for disse to talentfulde kunstnere. Uanset hvad det måtte være, vil det helt sikkert være elektrisk.

Miley Cyrus og The Kid Laroi er lige begyndt.

Anbefalede: