Fans tror, at Ariana Grande eller en Kardashian kan annoncere deres graviditet snart

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, at Ariana Grande eller en Kardashian kan annoncere deres graviditet snart
Fans tror, at Ariana Grande eller en Kardashian kan annoncere deres graviditet snart
Anonim

Ifølge sladdersider fra kendte personer er en mystisk A-lister ved at annoncere deres graviditet, hvilket får fans til at tro, at det kunne være Ariana Grande.

Sangerinden blev set sammen med sin mand D alton Gomez i forlystelsesparken Six Flags Magic Mountain i Californien tidligere på ugen. To billeder af det nygifte par udløste rygter om hendes potentielle graviditet. Rygtet er ikke blevet adresseret af popstjernen direkte.

Ariana Grande Or A Kardashian: Fans gætter på, hvilken berømthed der er ved at blive mor

Da nogle fans så billederne af Grande og Gomez, var nogle fans hurtige til at foreslå, at sangerinden muligvis var gravid.

"Jeg vil vædde på, at hun er gravid," bemærkede en fan.

“Baby ombord?” var en anden kommentar.

"Dejlig stor baggie sweatshirt," påpegede en anden bruger.

Grande er ikke den eneste berømthed, der måske snart vil annoncere deres graviditet. Et anonymt indlæg til sladdersiden DeuxMoi påstod, at en berømthed på A-listen "der har mange talenter" er ved at blæse sine fans i tankerne med en meddelelse om graviditet.

“Jeg har hørt fra et par kilder, at denne A-list-berømthed, som har mange talenter, vil udvide sin nye familie,” hævdede kilden.

"Graviditetsmeddelelse, som vil få alle til at miste deres skød," en anden kilde skrev deres påstande om, at en berømthed på A-listen er gravid.

Nogle tror, det kunne være Lady Gaga.

"Der var noget ved den måde, Lady Gaga så ud på, da hun forlod hotellet, som fik mig til at tro, hun var preggo," sagde en fan.

Det er derfor, Scarlett Johansson kan være gravid ifølge en fan

Andre tror dog, det kan være en af Kardashian-søstrene.

Kendt-sladder-siden @unverifiedreport lavede en liste over berømtheder, som det originale DeuxMoi-indlæg refererer til - og det inkluderede to Kardashian-søstre.

Kourtney, nu i et meget offentligt forhold med blink-182-trommeslageren Travis Barker, og Khloé, som har udtrykt sit ønske om at få endnu et barn med sin på-igen, off-igen-kæreste Tristan Thompson. Parret har en datter sammen.

Nogle tror, det kunne være Olivia Munn, der allerede rygtes om at vente sit første barn med komikeren John Mulaney. Scarlett Johansson er også en anden udfordrer, da sidens administrator sagde, at de modtager flere beskeder om Black Widow-stjernens rygter om graviditet.

“Min tanke var Ariana eller Lady Gaga. Scarlett giver mening, især siden hun sprunget over hendes premierer, bemærkede en fan.

Fans bliver nødt til at vente lidt længere med at finde ud af det, da kilder hævder, at meddelelsen kommer i denne eller næste uge.

Anbefalede: