Hvorfor har Brad Pitt aldrig spillet en egentlig superhelt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har Brad Pitt aldrig spillet en egentlig superhelt?
Hvorfor har Brad Pitt aldrig spillet en egentlig superhelt?
Anonim

Han har gjort mange ting i sit liv og sin karriere. Men én ting Brad Pitt ikke har gjort, er at spille en ærlig-til-godhed-superhelt.

Ja, han optrådte i et meget kort tidsrum som The Vanisher (som bogstaveligt t alt et sekund). Ud over det har han aldrig portrætteret en superhelt, og fans vil gerne vide hvorfor.

Brad indvilligede i at optræde som The Vanisher…

Nu ved fans, at Brad optrådte som The Vanisher og endda accepterede en superlav løn for muligheden. Selvom han så ud til at få et kick ud af at hænge ud på settet med Ryan Reynolds, var det en slags engangsaftale.

Brad meldte sig trods alt kun på som The Vanisher for én scene, og han har tydeligvis ikke indt alt karakteren i nogen af karakterens 'Deadpool' ikke-optrædener. Så hvorfor vil han ikke overveje at blive medlem af MCU (eller bogstaveligt t alt enhver anden heltefranchise) for en lovlig tilbagevendende rolle?

Men han har ingen planer om at spille nogen andre superhelte

Brad Pitt har portrætteret et væld af forskellige karakterer, og han har lavet alt fra romantiske film til actionrige film til komplette box office flops, der havde en dybere mening end bare at tjene millioner.

Og alligevel har Brad Pitt ingen planer om at optræde som en superhelt, sagde han i interviews.

Brad uddybede meget tydeligt: "Jeg har gjort mit. Jeg har gjort min superhelt. Gjorde det. Dræbte det." Øh, ja, det gjorde han virkelig; The Vanisher dukkede kun op, fordi han bogstaveligt t alt var døende.

Men er det grund nok til at springe over at spille en superhelt i fremtiden? Det er klart, Brad ved, at der er mere i superhelteuniverset end The Vanisher.

Selvfølgelig kan hans modvilje mod at prøve sig for sine egne kappeprivilegier få ham til at føle sig nervøs. Nok, han har slået George Clooney for roller, men han kan ikke nødvendigvis konkurrere med den yngre Hollywood-generation på nuværende tidspunkt.

Brads forbindelser til superheltefilm kunne ombestemme sig

Selv om Brad virker overbevist om, at han ikke vil spille endnu en superhelt, er fans stadig ikke sikre på præcis hvorfor. Måske tænker han, at han ikke har lyst til det? Eller måske er han ligefrem udmattet af alle de årtier, han har brugt på at blive positivt rippet for hver rolle, han har påtaget sig.

Uanset hvad håber fans stadig på, at Pitts forbindelser til de største superheltefilmserier kan ændre hans mening om en dag at blive en MCU- eller DC-superhelt… Eller endda en superskurk.

Når alt kommer til alt, har arbejdet med Margot Robbie på 'Once Upon a Time… in Hollywood' formentlig kastet lidt lys over det faktum, at selv DC-skurke kan tage andre sideprojekter op. Robbie er et bevis på, at hverken helte eller skurke behøver at blive sat ind i roller.

Han er allerede kendt for at spille bogstaveligt t alt alt, hvad der er i Hollywood, men tilsyneladende er Brad bare ikke interesseret i at blive en superhelt.

Anbefalede: