Kim Kardashian bliver trollet for ikke at have bestået 'Baby Bar'-eksamenen

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian bliver trollet for ikke at have bestået 'Baby Bar'-eksamenen
Kim Kardashian bliver trollet for ikke at have bestået 'Baby Bar'-eksamenen
Anonim

Det har været en svær tid for Kim Kardashian, som er blevet sagsøgt af sine tidligere arbejdere, anklaget for at have sovet med sin søsters kæreste…og mobbe en teenager i samme måned.

I et nyt klip til Keeping Up With the Kardashians afslørede Kim, at hun havde fejlet "baby bar"-eksamenen, også kendt som det første skridt til hendes drømme om en glorværdig juridisk karriere. Socialisten og reality-tv-stjernen er blevet troldet hårdt for at henvise til eksamen som en "babybar" af internetbrugere, som ikke er overraskede over, at hun fejlede.

Hvad er en babybar egentlig?

Selvfølgelig ville Kim Kardashian give en eksamen et sejt, vigtigt klingende kaldenavn.

"Så, I fyre, jeg bestod ikke babybaren," fort alte den håbefulde advokat sine søstre Kourtney og Khloé i en teaser, der blev udgivet onsdag.

Kim forklarede senere seerne, hvad en babybar var. "Hvis du læser jura på den måde, som jeg gør det, er det et fireårigt program i stedet for dit typiske treårige program. Og efter et år skal du tage babybaren. Denne er faktisk hårdere, jeg hører end den faktiske bar."

"Du havde brug for en 560, du fik en 474…det er ekstremt tæt på", fort alte advokat Jessica Jackson (som er mentor for berømtheden) til Kim i videoen. Hun klappede for sin indsats og mindede Kim om, at hun gjorde det godt og kunne prøve igen.

"Jeg er en fiasko," sagde Kim og afslørede, at hun brugte seks uger og 10-12 timer om dagen på at læse til eksamen.

Kim blev troldet hårdt for sin indlæggelse, selvom hun virkelig gav alt.

Advokat Kimberly Atkins sagde, at hun havde "uddannet jurastudiet, bestået to staters advokateksamen" og været praktiserende advokat i "over tyve år" og stadig ikke havde "lært, hvad en babybar-eksamen var."

En bruger kiggede på Kim og sagde "Formålet med Baby Bar er at slippe af med dem, der ikke er egnede til at udøve advokatvirksomhed."

"Jeg kan ikke huske, at jeg NOGENSINDE 'studerede' i en bikini, mens jeg poserede til billeder, da jeg gik på college.." sagde en anden med henvisning til Kardashians Instagram-billeder fra den 21. april.

"ikke kim kardashian, der foreslår, at det første års juraeksamen, hun fejlede, er sværere end advokateksamenen" læste en kommentar.

Kim gav også udtryk for, at hun ikke ville være i stand til at give det en ny prøve, da den næste eksamen er i november, og hun ville have travlt med at filme slutningen af Keeping Up With The Kardashian.

Anbefalede: