Her er hvem der faktisk står bag det ikoniske parnavn, 'Bennifer

Indholdsfortegnelse:

Her er hvem der faktisk står bag det ikoniske parnavn, 'Bennifer
Her er hvem der faktisk står bag det ikoniske parnavn, 'Bennifer
Anonim

Efter Jennifer Lopez og Ben Affleck mødtes første gang på settet til deres kritisk anmeldte film, Gigli i 2001, slog de det med det samme. Parret blev eksklusivt efter deres tid med at arbejde sammen og blev forlovet et år senere.

Efter at have givet JLo en 6,1 karat diamantring, antog fans, at de to ville vare evigt, men for evigt varede det kun 2 år, før de to sagde op. På trods af deres brud var JLo og Ben et så ikonisk par, at de blev døbt Bennifer, hvilket udløste et af de allerførste celeb-navne.

Nu, da de to tilsyneladende tændte deres flamme igen, er snakken om Bennifer tilbage på et rekordhøjt niveau, og stjernen bag navnet vil have æren for det! Så hvem står bag det ikoniske navn? Lad os finde ud af det!

Hvem fandt på parrets navn, Bennifer?

Jennifer Lopez har trukket overskrifter på det seneste efter hendes adskillelse fra sin forlovede, Alex Rodriguez. Deres forhold var på tale i begyndelsen af april, da det blev annonceret, at duoen gik fra hinanden.

Mens JLo og A-Rod afviste rygterne og hævdede, at de stadig var sammen, sendte parret en officiel meddelelse ud om deres split uger senere.

Fans var kede af JLo, da man troede, at A-Rod ville være "den ene", men det var ikke tilfældet. På trods af deres brud har Jennifer ikke spildt tid på at hoppe tilbage i dating-spillet, eller det ser sådan ud!

Lopez tog for nylig på en romantisk tur til Montana med ingen ringere end den tidligere forlovede, Ben Affleck! De to begyndte at date efter deres tid med at arbejde sammen i Gili og Jersey Girl og skulle giftes i 2003.

De to var helt vilde dengang, så meget, at de blev døbt "Bennifer", en kombination af deres navne, hvilket satte gang i celeb-parnavne. Nå, det ser ud til, at der især er én person at takke for det, Kevin Smith!

Da nyheden kom om, at JLo og Ben var rejst til Montana sammen, begyndte fans med det samme at have mistanke om, at de tændte deres flamme igen, og derfor genopstod deres parnavn, Bennifer..

Komiker og tegneserieskribent, Kevin Smith, der arbejdede tæt sammen med Ben Affleck og JLo gennem de tidlige 2000'ere, hævder, at han er geniet bag det ikoniske navn.

"Det er et navn, jeg først gav børnene [Jlo &Ben] under Jersey Girl-forproduktionen, før verden fandt ud af, at de datede," tweetede Kevin.

Smith fortsatte med at afsløre, at det var hans brug af deres parnavn i en artikel i New York Times, der førte til så udbredt brug af det.

Som om diamantringen på 6,2 karat ikke var nok, var højden af deres status i popkultur og medier på et rekordhøjt niveau, så det er sikkert at antage, at udtrykket blev brugt meget!

Mens hverken Jennifer eller Ben har kommenteret sagen, er det tydeligt, at noget er under opsejling, og med en mulig Bennifer-retur, er det kun rimeligt at give kredit, hvor der skal krediteres. Nogen skar Kevin Smith en check!

Anbefalede: