Hvordan Matthew Lewis virkelig havde det med at portrættere Neville Longbottom i 'Harry Potter

Hvordan Matthew Lewis virkelig havde det med at portrættere Neville Longbottom i 'Harry Potter
Hvordan Matthew Lewis virkelig havde det med at portrættere Neville Longbottom i 'Harry Potter
Anonim

Hans karakter var måske ikke en af de vigtigste ' Harry Potter'-trioer, men Matthew Lewis skabte sig en niche som Neville Longbottom. Selvom fans altid har elsket Neville, har lige siden bøgerne blev udgivet, at se Lewis i filmene været med til at bringe karakteren til live.

Men det var ikke altid en nem koncert for Matthew, især da han skulle bære et fedt jakkesæt til nogle af filmene, bemærkede Matthew-Lewis.com. Mens Lewis forklarede i et interview, at han "ganske godt lide" ideen om, at Neville er overvægtig - fordi "det bedste ved ham er, at han ikke er perfekt" - var det ikke sjovt at tage det jakkesæt på til flere film.

Bortset fra det akavede kostume, men hvordan havde Matthew egentlig det med at blive Neville Longbottom -- og blive Neville i et helt årti?

For år siden, forklarede Matthew til Matthew-Lewis.com, kunne han stadig gå ud offentligt uden at nogen genkendte ham. Men efter at Neville på skærmen kom lidt tættere på Matthew i det virkelige liv, var spillet oppe.

På samme måde som Daniel Radcliffe blev set over alt og jagtet af rabiate fans, så var Matthew også efter hans "glow up." Ved at ignorere det faktum, at det ikke var en glød-up, men den samme skuespiller uden falske tænder, falske ører, for store sko og et fedt jakkesæt, kom Matthew ligesom til sin ret som en forlængelse af HP.

Tom Felton som Draco Malfoy og Matthew Lewis som Neville Longbottom i 'Harry Potter&39
Tom Felton som Draco Malfoy og Matthew Lewis som Neville Longbottom i 'Harry Potter&39

Men på samme måde, som Daniel føler sig en smule flov over 'Harry Potter' i disse dage, gør Matthew det også. Faktisk ærgrer han sig direkte over franchisen nogle gange af en meget relaterbar grund. Selvom Rupert Grint siger, at der er ting, han ville ønske, han kunne have ændret ved Ron Weasley, er Matthews klage over Neville en smule anderledes.

Som Cinema Blend citerede, forklarede Matthew, at selvom det er ti år siden, han spillede den fiktive karakter, taler folk stadig, som om at være Neville Longbottom er hans eneste krav på berømmelse.

I sandhed, siger Lewis, har han udført masser af skuespiljobs - inklusive dem, der har vundet BAFTA'er - siden 'Harry Potter' blev afsluttet. Men i stedet for at se på hans lange skuespil-cv, er fans besat af Neville frem for Matthews andre, mere modne præstationer.

Matthew uddybede: "Jeg har gjort ting, der har været så vildt anderledes… det er stadig som om folk fremsætter påstanden om, at jeg på en måde er hoppet fra Harry Potter ind i det her og fuldstændig har ignoreret den rejse, det har taget for at nå dertil."

Ingen kan lide at sidde fast i en boks, så fans kan forstå Matthews dilemma. Men samtidig har han kun positive ting at sige om selve oplevelsen ved at spille Neville. Hans karakter havde dybde, uddybede han, og selvom han var "nørdet", var det "en ganske fin besked", som Neville kom igennem og gjorde sine egne ting.

Ikke en dårlig ting at have på sit CV trods alt!

Anbefalede: