Det outfit Madonna havde på til sin 'Material Girl'-musikvideo solgt for $12.760

Det outfit Madonna havde på til sin 'Material Girl'-musikvideo solgt for $12.760
Det outfit Madonna havde på til sin 'Material Girl'-musikvideo solgt for $12.760
Anonim

Madonnas karriere har været episk med både fantastiske øjeblikke på scenen og masser af kontroverser. Madonna har ikke kun lavet fantastisk musik i alle disse år, men hun har også genopfundet sig selv en håndfuld gange.

Når alt kommer til alt, er ikke al hendes musik stadig "Material Girl". Men den sang - og dens tilhørende musikvideo - var et af højdepunkterne i Madonnas berømte karriere. Musikvideoen fra 1985 indeholdt historieskabende mode og musik, der forvandlede æraen.

Men hvad skete der med Madonnas episke outfit fra "Material Girl"? Den solgte for over $12.000 tilbage i 2006. Den blev opført på webstedet Robert Edward Auctions, med de anførte elementer, herunder en pink satin kjole med en bustier top, en pink satinsløjfe, pink opera handsker, en hvid imiteret pels stjal, og to rhinstensmanchetter og et rhinstensarmbånd.

Der er dog mere til ensemblet end blot nogle få luksussatinstykker. Som Robert Edward Auctions forklarede i auktionslisten, var tøjet berømt for mere end bare Madonna, der havde båret det.

Ja, Madonna har brugt tusindvis på sin bling-y grill, men da det kom til hendes musikvideo fra 80'erne, var hendes outfit faktisk lejet. Før Madonna iførte sig den lyserøde kjole og kæmpe sløjfe, bar andre skuespillerinder ensemblet i tv og film.

Selvom sangerindens sang og video tjente som en hyldest til Marilyn Monroes "Diamonds Are A Girl's Best Friend", lavede andre Hollywood-personligheder deres egne hyldester til Monroe, mens de bar det samme outfit.

Et autentisk brev, der fulgte med outfittet, fremhævede kostumets brug i populære medier, bemærkede Robert Edward Auctions. For eksempel blev den oprindeligt lavet til brug i en tv-film om Marilyn med titlen 'Norma Jean'.

Lejestedet, der oprindeligt lånte Madonna kostumet, var Palace Costume Company, men en skrædder fra Eastern Costume Company lavede ændringer for hver dame, der bar tøjet, inklusive en håndfuld efter Madonna havde debuteret sin version for "Material Girl".

Den samme skrædder blev dog også hyret til at vende kostumet tilbage til samme snit og stil, som det var, da Madonna bar det. Så i det væsentlige modtog køberen, der bet alte hele $12.760 for pasformen, kostumet i dets madonna-agtige proportioner.

Det betyder dog ikke, at fans ikke kan finde en anstændig efterligning i disse dage. Og outfittet har affødt masser af mindeværdige knockoffs. Alle fra Ariana Grande til Kylie Jenner har iklædt sig en lyserød kjole a la Marilyn Monroe, selvom deres versioner kan koste omkring det samme som Madges $12K-udgave!

Naturligvis var Madonna den originale imitator, og hendes fortolkning af Marilyns stil har altid været æret.

Anbefalede: