Alt hvad vi ved om den berømte Kardashian-julefest

Indholdsfortegnelse:

Alt hvad vi ved om den berømte Kardashian-julefest
Alt hvad vi ved om den berømte Kardashian-julefest
Anonim

Når juleaften nærmer sig, er folk i godt humør, bager småkager og drømmer om æggesnaps eller specielle cocktails. Mange ferieplaner har ændret sig i år, og der kom nyheder om, at Kardashians også afbrød deres juleaftensfest i år.

Kardashian-Jenner-familien er kendt for deres ferietraditioner, såsom at sende kort ud, selvom Kim Kardashian i 2019 faktisk fotograferede North ind i billedet, fordi hun ikke var opfører sig meget godt.

Der er muligvis ikke en juleaftenssamling i 2020, men det er stadig sjovt og festligt at se tilbage på, hvordan denne fest har set ud gennem årene.

Sådan er parterne

Mens der ikke er nogen fest den 24. december, klædte Kourtney sig ud i et ferietøj og delte det på sin Instagram-konto.

Kourtney Kardashian og Kim er dem, der plejer at være værter for festen, da Kris Jenner begyndte denne særlige familiefest og derefter i 2019 besluttede, at hendes døtre skulle have ansvaret.

Ifølge Us Weekly t alte Kris Jenner om i et afsnit af Keeping Up With the Kardashians og kunne ikke lade være med at græde, mens han diskuterede det. Hun sagde: "Jeg ønsker, at I skal være i stand til at gøre dette, indtil I er på min alder, og et af jeres børn tager over. Det er glæden. Det er bare tanken om faktisk ikke at gøre det hjemme hos mig. … jeg bliver følelsesladet. … Det gør mig ked af det. Det gør det. Det gør mig så ked af det. Det er bare den magi, du kan lave, og få alle til at føle sig så fantastiske på én aften om året. Det er den kærlighed."

I 2019 var festen hjemme hos Kourtney, og hun pyntede op til sæsonen. Ifølge Insider.com havde frontindgangen stearinlys og julestjerner sammen med et juletræ, der faktisk stod på hovedet. Der var også en rigtig levende Elf on the Shelf, da Kourtney bad en om at klæde sig ud som den berømte og elskede julekarakter.

Det kræver selvfølgelig nogle seriøse penge at få disse feriefester til at ske. Folk rapporterede, at da Kim og Kanye West kastede bash i 2018, kostede det 1,3 millioner dollars. Det berømte par hyrede endda et firma til at lave falsk sne. Ashley Greer, bag firmaet Atelier Ashley Flowers, fort alte People: "Det er uklart, hvor meget af Kim og Kanyes tre hektar store ejendom, der var belagt med sneen. Men baseret på deres online-priser på sække med sne, vil jeg vurdere, at hvis de dækkede kun én hektar inklusiv installation og fjernelse - ja, nogen skal hente det - du ser på et prisskilt på $350.000."

Underholdning, mad og gaveposer

Der har været god underholdning til disse fester gennem årene. I 2018 optrådte John Legend ifølge Us Weekly, og Paris Hilton var også til stede. I 2019 optrådte Sia.

Ifølge Us Weekly har Kim t alt om, hvordan hun har gode minder fra at gå til festen og være sammen med sin familie, men også gerne vil invitere nogle af sine egne venner. Hun sagde: "Vi vil gerne have, at det skal være et sted, hvor vi bare kan have det sjovt, og det er alle vores venner og bestemt også familie og min mors venner. Men en god blanding af begge, så vi kan have det godt og virkelig bare nyde hinanden."

Da Sia sang til festen i 2019, sagde hun: "I er min favorit. Jeg søgte at få en voksenadoption fra Kris, men vi indså i aften, at jeg kunne gifte mig med Rob! Jeg var ikke klar over, at der er mere end én måde at blive Kardashian på. Det er klart, hvad jeg forsøger at gøre, " ifølge Glamour.com.

Det lyder som om, at mad også er en vigtig del af Kardashian-juleaftensfesten, ligesom det er for enhver, der kaster en bash på denne tid af året.

Kourtney sagde, at pommes frites og kalkunpølser er en del af den mad, som familien har hvert år. Us Weekly rapporterede, at Kourtney sagde om maden: "Der var en børneverden med fire båse, en var dekoreret som en gammel europæisk markedsplads ved juletid, en med "Hot Dog On a Stick", som vi har hvert år, der serverer kalkunmajs. hunde og pommes frites, en bod med varme drikke, der serverer matcha lattes, varm kakao og kaffedrikke, og en slikbar med en kunstner, der blæser slikkepinde i forskellige former."

Der er også gaveposer til gæsterne, så det lyder som om, at Kardashians virkelig lægger deres hjerte og sjæl i denne årlige fest. Ifølge Food Network var Kris Jenner ansvarlig for gaveposerne i 2019, og dem omfattede en juicer til citrusfrugter, brødrister, elkedel og Dolce & Gabbana x SMEG køkkenmaskiner. Folk sagde, at apparaterne var vurderet til over $100.000.

Ingen fest i 2020

Ifølge People delte Khloe Kardashian i begyndelsen af december 2020, at familien ikke ville holde deres sædvanlige feriefest. Khloe sagde: "Covid-sagerne er ved at komme ud af kontrol i CA. Så vi besluttede, at vi ikke holder en juleaftensfest i år. Det er første gang, vi ikke vil holde en juleaftensfest siden 1978, tror jeg. Sundhed og sikkerhed først! Det er et must at tage denne pandemi alvorligt."

Anbefalede: