Her er det, der førte til, at Dixie D'Amelio kaldte Ariana Grande 'A Queen

Indholdsfortegnelse:

Her er det, der førte til, at Dixie D'Amelio kaldte Ariana Grande 'A Queen
Her er det, der førte til, at Dixie D'Amelio kaldte Ariana Grande 'A Queen
Anonim

Traditionelt set var der kun så mange måder, hvorpå folk kunne blive berømte. For eksempel var de fleste old school-berømtheder skuespillere, musikere, atleter, komikere, forfattere eller politikere. I disse dage ser der dog ud til at være så mange forskellige måder for nogen at blive berømt på, at det ville være en dumdristig opgave at prøve at liste dem alle her.

I løbet af de sidste par år er Tik Tok blevet sindssygt populært. For eksempel er appen så elsket, at nogle af de mennesker, der har fået mest indpas på den, er blevet internation alt kendte. Ydermere har mange stjerner, der blev elsket længe før Tik Tok overhovedet var under udvikling, anerkendt dens popularitet og sluttet sig til appen, inklusive Kardashian-søstrene.

Af alle de mennesker, der er blevet berømte som et resultat af Tik Tok, kan det hævdes, at Charli og Dixie D'Amelio er de mest succesrige af dem alle. Mens de nyder berømmelsesbyttet, har de stadig tid til at lovsynge dem, der kom før dem. For eksempel benyttede Dixie D'Amelio i 2020 lejligheden til at placere Ariana Grande på en piedestal under et interview.

Tik Tok Sisters

Efter at have trænet i dans i mere end et årti, blev Charli D'Amelio opmærksom på appen Tik Tok, og hun besluttede sig for regelmæssigt at poste videoer af sine færdigheder. En så glat danser, at hun begyndte at fange meget af verdens opmærksomhed, på et tidspunkt lykkedes det endda Charli at blive den mest fulgte person i hele Tik Tok. Efter at have set, hvor stor succes hendes søster havde, tog Dixie D'Amelio den kloge beslutning at oprette en egen konto, og hun blev næsten øjeblikkeligt også et hit på Tik Tok.

I årene siden Charli og Dixie D'Amelio først blev berømmelse, har de udnyttet deres muligheder bedst muligt. For eksempel har Dixie D'Amelio udgivet to succesfulde sange, når dette skrives, "Be Happy" og "Naughty List", hvoraf sidstnævnte havde Liam Payne som gæstekunstner. Desuden medvirkede Dixie i Brat tv-serien Attaway General.

Mens Dixie D'Amelio har opnået utrolig meget allerede på trods af sin unge alder, er hendes yngre søster Charli endnu mere succesfuld. For at bevise dette er alt, hvad du skal se på, det faktum, at hun var inkluderet i ABC-specialen, The Disney Family Singalong. Derudover rapporterede Forbes i slutningen af 2020, at Charli var den næstmest indtjenende Tik Tok-stjerne i verden på det tidspunkt.

Arianas erklæring

Når de fleste mennesker ser tilbage på året 2020 i fremtiden, vil dagens afgørende problem uden tvivl være COVID-19-pandemien og bestræbelserne på at holde folk sikre fra den. I løbet af året var der masser af opfordringer til folk om at bøje sig ned, blive hjemme og tage afstand fra de fleste mennesker i deres liv.

Med så mange mennesker, der ofrede deres sociale liv for at bremse spredningen af COVID-19, var der en masse forargelse, hver gang det blev afsløret, at visse stjerner fortsatte med at feste med deres venner. Nogle stjerner var selvfølgelig villige til at blive hjemme for at beskytte folk, og nogle af dem brugte deres platform til at kalde deres jævnaldrende op, inklusive Ariana Grande.

Under en optræden i oktober 2020 på Zach Sang-showet, sagde Ariana Grande ikke ord, når det kom til stjerner på sociale medier, der var hensynsløse. »Kunne vi ikke bare have været hjemme et par uger mere? … Behøvede vi virkelig alle at tage til f-king Saddle Ranch så slemt, at vi ikke kunne have ventet på, at den dødelige pandemi gik over?” Har vi virkelig alle brug for at tage vores cowgirl-støvler på og ride så slemt på en mekanisk tyr? Vi har så hårdt brug for det Instagram-opslag?”

Dixie's Praise

Efter Ariana Grande kaldte folk ud til deres fest under COVID-19-pandemien, ventede de fleste på, at forskellige Tik Tok-stjerner ville svare. Der var trods alt flere tilfælde af, at berømte Tik Tok-brugere var hensynsløse under pandemien. Heldigvis tog det ikke lang tid, før nogle Tik Tok-stjerner vægtede Grandes udtalelse.

Da Forbes sammensatte deres førnævnte artikel om de højest indtjenende Tik Tok-stjerner, toppede Addison Rae deres liste. Berømt nok til at være venner med Kourtney Kardashian, har Rae til tider fungeret som en de facto repræsentant for Tik Tok-stjerner generelt. Med det i tankerne giver det mening, at hun blev spurgt om Grandes udtalelse, og ud fra det, Rae sagde, er hun fuldstændig enig med Ariana. »Jeg synes, det er rimeligt. Jeg har bestemt ikke været med … fordi jeg har trænet meget og også forberedt mig til min film.”

Under et interview i november 2020 med YouTube-kanalen Pap Galore blev Dixie D'amelio også spurgt om Ariana Grandes udtalelse, og hun roste sangerinden. "Hun har ret, hun har ret." Efter at have svaret på, hvad Grande havde at sige, fortsatte Dixie med at kalde Ariana "en dronning", som hun "elsker".

Anbefalede: