Lager Ariana Grande virkelig sin egen makeup?

Indholdsfortegnelse:

Lager Ariana Grande virkelig sin egen makeup?
Lager Ariana Grande virkelig sin egen makeup?
Anonim

Ariana Grande er på højden af sin karriere, og det med rette! Sangerinden er ved at gøre klar til udgivelsen af sit kommende studiealbum, 'Positions', som udkommer den 30. oktober 2020. Dette er Arianas sjette studiealbum siden hendes musikdebut tilbage i 2013. Ari blev først fremtrædende som barn og medvirkede i flere Broadway- og teaterforestillinger, før han meldte sig på med Nickelodeon, der spiller Cat Valentine i 'Victorious'. Efter at have erobret skuespil og teater var det kun et spørgsmål om tid for Ariana at udgive musik, og desværre gjorde hun det!

Flash frem næsten et årti, og Ariana Grande er uden tvivl en af de mest populære entertainere, og hun skal ikke nogen steder snart. I løbet af sin karriere havde Ariana givet fans utallige fantastiske mode- og makeup-looks, til det punkt, hvor sangerinden praktisk t alt har varemærket den bevingede eyeliner. Mens musik absolut er hendes forte, vil fans gerne vide, om Grande ved, hvordan man laver sin egen makeup eller ej. Lad os finde ud af det!

Lager Ariana sin egen makeup?

Ariana Grande har taget musikscenen med storm, og hun er tilbage på det igen! Sangerinden afslørede for kun et par uger siden, at hun ville udgive sit nyeste album, 'Positions', og det viser sig, at albummet udkommer meget hurtigere, end fans havde forventet. Ari har sat den 30. oktober som udgivelsesdato, og vi kan ikke vente! Med udgivelsen af sin seneste single forbløffede Ariana lytterne over hendes nyeste musikvideo, som fik hende til at overtage Det Hvide Hus som øverstkommanderende.

Mens Ari har et stykke vej, før hun kandiderer til posten, har hun uden tvivl skabt sig et navn i musikbranchen. Dette vil markere Aris sjette studiealbum, og vi er sikre på, at det ikke vil skuffe. Det er blevet klart, at alt hvad Ariana rører ved bliver til guld, og hvis hun ikke serverer utrolige sange, serverer hun utrolige looks!

Sangerinden har haft utallige hit-outfits og makeup-looks, der har skabt trends, inklusive hendes ikoniske winged eyeliner. Med så mange enestående valg er fans begyndt at spekulere på, om Ariana laver sin egen makeup, og tro det eller ej, hun gør det!

Mens Grande åbenbart har et glam-hold på vagt og har plejet sin makeup og hår til de fleste større begivenheder og røde løbere, er Ariana mere end i stand til at lave sin egen makeup, og det gør hun ofte! Et billede af Arianda blev udgivet i 2018, hvor hun blev set lave sin egen makeup i badeværelsesspejlet, og dette er ikke sjældent.

Selvom hår er en anden aftale, kan Ari lave sin makeup, som om det ikke er nogens sag. Stjernen lærte først at lave sin egen makeup på 'Victorious' og har siden perfektioneret sin cat eye liner, som hun altid foretrækker at lave selv. Med skuespil, teater, musik og nu makeup kan Ariana virkelig det hele!

Anbefalede: