Alt hvad vi ved om Jennifer Aniston og Jason Batemans forhold

Indholdsfortegnelse:

Alt hvad vi ved om Jennifer Aniston og Jason Batemans forhold
Alt hvad vi ved om Jennifer Aniston og Jason Batemans forhold
Anonim

Verden af Hollywood-venskaber kan være ret vanskelig. Det kan trods alt være hårdt, når du er en skuespiller, der går op i den samme rolle som en, du kender. Konkurrence om roller har en tendens til at sætte en skuespiller op mod en anden. Af disse grunde kan Hollywood-venskaber ende i en rivalisering.

På den anden side er nogle forhold mellem berømtheder positive. Faktisk fortsætter nogle berømtheder med at udvikle tætte bånd til andre skuespillere gennem årene. Dette ser ud til at være en sag for Jennifer Aniston, en veteranskuespiller, der blev kendt for sit arbejde i den populære tv-sitcom "Friends."

Igennem sin karriere er hun blevet venner med flere skuespillere, herunder Jason Bateman. Bateman er som bekendt en lige så respekteret skuespiller i Hollywood. Gennem årtierne har både han og Aniston nydt blomstrende karrierer. De har også udviklet et godt venskab. Her er, hvad vi ved om deres forhold:

15 De mødtes første gang i et tv-program, som han medvirkede i

Ifølge rapporter mødtes de to første gang i tv-showet "Simon", selvom Aniston ikke var involveret i det projekt. Hun fort alte engang til magasinet Relevant: "Jeg har kendt ham i så mange år, siden jeg var 25 år gammel, da en ven lavede et tv-show med ham. Han var i et meget andet ment alt rum dengang, men stadig dejlig og fantastisk, og jeg har bare altid forgudet ham. Han er bare dejlig. Der er intet ved ham, der ikke kan klemmes."

14 Kort efter tog de to på skitur sammen

Mens du taler med E!, Aniston og Bateman delte minder. Aniston huskede: "Vi tog til en feriefest i Aspen, Colorado. Det var en feriefest … og vi var hjemme hos den fyr, og du kørte Range Rover baglæns med døren slået op ad gaden. Hun tilføjede: "Vi lejede alle et hus sammen, 25-årig. Vi tog dog til den fest, det var ikke vores egen fest, men det skete.” Bateman kommenterede: "Der sker en masse sjove ting i bjergene. Det er højden!"

13 Første gang de to arbejdede sammen var på filmen "The Break-Up" fra 2006

Omkring dette tidspunkt har Aniston allerede lavet en række film, herunder "Along Came Polly", "Bruce Almighty", "Rumor Has It…", "Derailed", "Friends with Money" og "The God pige." I filmen går Anistons karakter, Brooke Meyers, i krig med sin kæreste Gary Grobowski, spillet af Vince Vaughn. I mellemtiden spiller Bateman Riggleman.

12 De to skuespillere samarbejdede igen om filmen "The Switch"

På et tidspunkt hed filmen "The Baster", og Bateman fort alte Collider: "Det er en romantisk komedie med Jennifer Aniston. Det er mindre end traditionelt. Der foregår noget spermudskiftning der." Han nævnte også, at han aldrig havde arbejdet på en romantisk komedie, før han blev castet i denne film, overfor en af sine nærmeste skuespillervenner.

11 Jennifer Aniston tror virkelig på, at Jason Bateman er anderledes end andre børneskuespillere

Mens hun deltog i Batemans Hollywood Walk of Fame-stjerneceremoni, forklarede Aniston: "En ting har vist sig at være sand, og det er ikke let at have lang levetid i denne branche. Især at starte som barneskuespiller. Norm alt er det en historie, der ikke altid ender godt.” Skuespillerinden sagde også: "Da jeg faktisk mødte Jason, så det ud til, at det kunne gå begge veje."

10 De to samarbejdede igen for ensemblefilmen "Horrible Bosses"

Under et interview med Pop Sugar afslørede filmens forfatter, Michael Markowitz, "Når jeg skrev manuskriptet - har jeg altid skuespillere i tankerne, når jeg skrev. Og Jason Bateman og [Jen] var de skuespillere, jeg havde i tankerne." Markowitz vendte sig også til Aniston og tilføjede: "Jeg vidste aldrig, om det var uhøfligt at fortælle dig, at jeg tænkte på dig for den del."

9 Et par år senere medvirkede de også i "Horrible Bosses 2"

Bateman og Aniston gentog deres roller til efterfølgeren. De fik også selskab af Jason Sudeikis, Charlie Day, Kevin Spacey, Jamie Foxx og Chris Pine. For Aniston var det lidt svært at filme nogle af hendes scener med Bateman. Hun fort alte HuffPost: 'Jeg har kendt ham i 25 år. Vi er stort set vokset op sammen. Du ved, hans kone er en af mine bedste venner. Så det var bare en lille smule - der var det øjeblik, "Åh, det kunne være akavet. Det kunne være akavet. Det er min bror."

8 Så gik de videre til "Office Christmas Party" sammen

Filmen repræsenterer en milepæl for de to mangeårige venner. I en featurette bemærkede Aniston: "Dette er vores femte film sammen, tror jeg. Det er noget i retning af … det føles næsten ikke som arbejde." I mellemtiden sagde Bateman også: "Jennifer og jeg har kendt hinanden i tyve år nu. Som med enhver i ethvert erhverv, hvis du kan arbejde med dine venner, er det noget, du ville se efter at gøre."

7 Hun omtaler ham som hendes partner i kriminalitet

Mens hun fortsatte med sin tale til ære for Bateman, bemærkede Aniston også: "Han er en fantastisk partner i kriminalitet, den mest generøse mand, der får verden til at grine og græde for en skilling. Åh, og han er en ond forhandler. Jeg har været i rummet, og jeg har været vidne til det. Prik ikke til den bjørn."

6 De er så tætte, at Jason Bateman tror, han har nok snavs på sin bedste ven

Mens han t alte med The Guardian, bemærkede Bateman i spøg: "Jamen, jeg har en masse snavs på fru Aniston, og så længe hun fortsætter med at ansætte mig til sine projekter, vil jeg ikke vise billederne.” Han tilføjede også: "Vi har altid bare haft det godt sammen. Jeg tror bare, jeg var så heldig at passe godt til dele i hendes film."

5 Hun omtaler ham kærligt som 'bedstefar'

Mens han ærede Bateman, afslørede Aniston også: "Den del, som jeg virkelig er den heldigste, som jeg kan være vidne til som hans ven, er Jason Bateman, ægtemanden, den fantastiske far, den kære ven og som vi kærligt kald ham: Bedstefar. Han ser ud til at være 12. Han optræder som 100. Et hår, som kvinder misunder. Han arbejder hårdt. Han er træt. Selv i sin mest afslappende tilstand er han en af de dejligste mænd at være i nærheden af."

4 Jennifer Aniston tog på ferie med Jason Bateman og hans kone til Cabo

På et tidspunkt rejste Aniston og hendes nu eksmand, Justin Theroux, sammen med Bateman og hans kone, Amanda Anka, til Cabo, Mexico for en nytårsferie. En kilde fort alte Us Weekly: "Jason Batemans kone overbeviste Justin om at tage til Cabo. Hun har været mægler i de seneste måneder og forsøgt at få Jen og Justin til at arbejde igennem deres problemer og redde deres ægteskab. Cabo-turen var en ferie for Jen og Justin. De tog afsted med deres venner i håb om at have det sjovt og arbejde på det." Desværre gik Aniston og Theroux fra hinanden kort efter.

3 Efter at hun slog op med Justin Theroux, blev Jennifer Aniston set ved Jason Batemans filmpremiere

Aniston kan have været knust, men det forhindrede hende aldrig i at støtte sin mangeårige ven under premiereaftenen på hans film, Game Night.” Denne gang valgte Aniston dog at undgå den røde løber. I stedet gik hun direkte indenfor i lokalet, mens Bateman undgik at kommentere sin bedste vens romantiske liv. Vi er ret sikre på, at Aniston havde en fantastisk tid, da visningen var i gang.

2 Jennifer Aniston ringede i 2020 med Jason Bateman og nogle andre gode venner i Wyoming

For at byde velkommen til nytåret besluttede Aniston, Bateman og resten af deres gode venner at tilbringe lidt tid i Jackson Hole, Wyoming. Skuespillerne fik selskab af Jimmy Kimmel og Amanda Anka, som er Batemans kone. Nu har du måske indset, at denne gruppe har en tendens til at holde ferie sammen ret ofte.

1 Jason Bateman og hans kone var i nærheden, da Jennifer Aniston havde et møde med eksen, Brad Pitt

Som du ved, t alte alle om det øjeblik, hvor Pitt mødtes med sin ekskone, Aniston, til SAG Awards. Som man kunne forvente, var Bateman og hans kone også med til arrangementet. Faktisk blev Aniston set til middag med parret på Sundown Tower resortets Tower Bar senere. Mange troede, at Pitt ville slutte sig til gruppen, men han blev aldrig set i området.

Anbefalede: