Ana De Armas' mest berømte roller før den nye James Bond-film

Indholdsfortegnelse:

Ana De Armas' mest berømte roller før den nye James Bond-film
Ana De Armas' mest berømte roller før den nye James Bond-film
Anonim

cubansk-spansk skuespillerinde Ana de Armas er i øjeblikket bedst kendt for at spille Bond-pigen Paloma i den nye James Bond-film No Time to Die. Men den 33-årige opnåede international berømmelse som skuespillerinde i de sidste par år, og mange har helt sikkert set stjernen i et par berømte blockbusters.

I dag tager vi et kig på, hvilke roller skuespillerinden var berømt for, inden hun blev den nye Bond-pige. Fra at spille sammen med Hollywood-hunke som Chris Evans og Bradley Cooper til at arbejde med berømte skuespillerinder som Penélope Cruz og Jamie Lee Curtis – fortsæt med at scrolle for at se nogle af Ana de Armas' mest mindeværdige roller!

10 Marta Cabrera In 'Knives Out'

Ana de Armas sparker listen i gang som Marta Cabrera i mysteriefilmen Knives Out fra 2019. Udover Ana medvirker filmen også Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell og Christopher Plummer. I øjeblikket har Knives Out - som fortæller historien om en excentrisk familie - en vurdering på 7,9 på IMDb.

9 Bel In 'Knock Knock'

Næste på listen er skuespillerinden som Bel i den erotiske thriller Knock Knock fra 2015. Udover Ana de Armas har filmen også Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Aaron Burns, Ignacia Allamand og Colleen Camp i hovedrollerne. Knock Knock fortæller historien om en far, der forsøger at hjælpe to unge kvinder, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,9 på IMDb.

8 Iz In 'War Dogs'

Lad os gå videre til Ana de Armas som Iz i den mørke krimi-komedie War Dogs fra 2016. Udover Ana har filmen også Jonah Hill, Miles Teller, Bradley Cooper, Kevin Pollak, Patrick St. Esprit, Shaun Toub og Barry Livingston i hovedrollerne.

War Dogs - som fortæller historien om to våbenhandlere, der modtager en amerikansk hærkontrakt til en værdi af $300 millioner - har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb.

7 Ana Margarita Martínez i 'Wasp Network'

Næste på listen er dramafilmen Wasp Network fra 2019, hvor Ana de Armas portrætterer Ana Margarita Martínez. Udover den talentfulde skuespillerinde har filmen også Penélope Cruz, Édgar Ramírez, Gael García Bernal, Wagner Moura, Leonardo Sbaraglia og Tony Plana i hovedrollerne. I øjeblikket har Wasp Network - som fortæller historien om fem cubanske politiske fanger fængslet i USA - en vurdering på 5,9 på IMDb.

6 Deltag i 'Blade Runner 2049'

Neo-noir sci-fi-filmen Blade Runner 2049 fra 2017 er den næste. I den portrætterer Ana de Armas Joi, og hun spiller sammen med Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista og Jared Leto. Blade Runner 2049 fortæller historien om unge Blade Runner K - og den har i øjeblikket en 8.0 bedømmelse på IMDb.

5 Felicidad Iglesias In 'Hands Of Stone'

Ana de Armas portrætterede Felicidad Iglesias i den biografiske sportsfilm Hands Of Stone fra 2016. Udover Ana medvirkede filmen også Édgar Ramírez, Robert De Niro, Usher, Oscar Jaenada, Jurnee Smollett-Bell, Ellen Barkin og Rubén Blades. I øjeblikket har Hands Of Stone - som fortæller historien om den tidligere professionelle bokser Roberto Durán - en vurdering på 6,6 på IMDb.

4 Carolina Larriera i 'Sergio'

En anden rolle, Ana er kendt for, er hendes portrættering af Carolina Larriera i den biografiske dramafilm Sergio fra 2020. Udover Ana medvirker filmen også af Wagner Moura, Garret Dillahunt, Clemens Schick, Will D alton, Bradley Whitford, Brían F. O'Byrne, Vithaya Pansringarm og Alice Assef.

Sergio fortæller historien om FN-diplomaten Sérgio Vieira de Mello - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb.

3 Sofia Koslow i 'The Informer'

Næste på listen er Ana de Armas som Sofia Koslow i krimi-thrilleren The Informer. Udover Ana har filmen også Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, Clive Owen, Eugene Lipinski, Ruth Bradley, Sam Spruell, Aylam Orian og Mateusz Kościukiewicz i hovedrollerne. I øjeblikket har The Informer - som fortæller historien om en tidligere dømt, der arbejder undercover - en bedømmelse på 6,6 på IMDb.

2 Stephanie i 'Overdrive'

Action-thrilleren Overdrive fra 2017 er den næste på dagens liste. I den portrætterede Ana de Armas Stephanie, og hun spillede sammen med Scott Eastwood, Freddie Thorp, Gaia Weiss, Clemens Schick, Joshua Fitoussi, Lester Makedonsky, Philippe Ohrel, Simon Abkarian og Kaaris. Overdrive fortæller historien om to biltyvebrødre, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,4 på IMDb.

1 Isabel de La Cruz i 'Exposed'

Og endelig afsluttes listen med thrillerfilmen Exposed fra 2016. I den portrætterer Ana de Armas Isabel de La Cruz, og hun spiller sammen med Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane, Mira Sorvino, Venus Ariel, Ariel Pacheco, Laura Gómez, Michael Rispoli, Danny Hoch og Ismael Cruz Córdova. Exposed fortæller historien om en detektiv, der efterforsker sin partners død - og den har i øjeblikket en vurdering på 4,3 på IMDb.

Anbefalede: