10 ting, Rupert Grint har gjort siden 'Harry Potter

Indholdsfortegnelse:

10 ting, Rupert Grint har gjort siden 'Harry Potter
10 ting, Rupert Grint har gjort siden 'Harry Potter
Anonim

Harry Potter er en af de største kultklassikere gennem tiderne. Den første film fejrer sit 20-års jubilæum i år, og mange steder, som New York, skaber man butikker og restauranter efter franchisen, næsten to årtier senere. Der er endda to forlystelsesparker i Universal Orlando resort med tema efter franchisen.

Franchisen havde tre ukendte stjerner på det tidspunkt - Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint. Harry Potter skød dem i vejret til berømmelse og ændrede deres liv for altid, hvilket gjorde dem til nogle af de mest populære og yngste bet alte skuespillere i denne generation.

Selvom de altid vil være kendt som Harry, Hermione og Ron, er skuespillerne blevet ved med at lave andre ting. Rupert Grint, der spillede Ron Weasley, er den, der har været mest stille, og hvis karriere ikke har været i søgelyset så meget, efter filmene sluttede.

Uanset om det er karriere eller personligt, så find ud af 10 ting, Rupert Grint har gjort, siden Harry Potter sluttede.

10 medvirkede i Ed Sheerans 'Lego House'-video

"Lego House" er en single fra Ed Sheerans debutalbum, " +." Den udkom den 11. november 2011, lige efter at Grint havde afsluttet sin Harry Potter-æra. En måned før det blev til en single, blev videoen udgivet, som havde Grint i hovedrollen. Det formodes at Grint poserer som Sheeran, men til sidst, da han kommer på scenen, afsløres det, at han faktisk er en stalker, og sikkerhed tager ham væk fra scenen.

9 Carried The Olympic Torch

De olympiske lege i 2012 fandt sted i London, og hvert OL kan berømtheder og offentlige personer bære faklen og videregive den fra person til person. Grint fik æren i 2012 på stafettens 68. dag. Han fort alte BBC News, at det var "en overvældende oplevelse, som han håbede at huske for evigt." J. K. Rowling og skuespilleren, der spiller Voldemort, var en del af åbningsceremonierne det år.

8 medvirkede i to Broadway-afspilninger

Grint har bevist, at han ikke kun kan optræde i film, men også er fantastisk til live teater. I 2013 spillede han Sweets i stykket "Mojo", som fandt sted i Harold Pinter Theatre i London. Så, året efter, spillede Grint Frank Finger i "Its' Only a Play", som var hans officielle Broadway-debut i New York City. Han slutter sig til rækken af andre Harry Potter-stjerner, som også har vendt sig til levende teater.

7 blev medvirket i adskillige tv-serier og film

Efter, og faktisk under, Harry Potter optrådte Grint i mange andre roller, herunder at give udtryk for Liam i et afsnit af American Dad, Sick Note, som oprindeligt blev sendt på en britisk station og nu kan ses påNetflix , The ABC Murders og flere shows. Hvad angår film, medvirkede Grint i CBGB, Cross of Honour, The Necessary Death of Charlie Countrymen og mere. Alle hans filmroller har været mere til den seriøse side.

6 vandt priser for sin tid i 'Harry Potter'

I sin tid i Harry Potter blev Grint nomineret til og vandt mange priser, individuelt og for filmen. Efter sin tid i franchisen vandt han stadig priser, herunder en People's Choice Award for Favorite Movie Ensemble i 2012 for Harry Potter. Derefter vandt han en MTV Movie Award samme år for bedste rollebesætning. I 2014 vandt Grint endelig en pris, der ikke var relateret til franchisen. Han vandt årets bedste nykommer i London for "Mojo" ved WhatsOnStage Awards.

5 udgav en sang 'Lightning' til en film

Hvem vidste, at Rupert Grint kunne synge? Til filmen, Postman Pat: The Movie, giver Grint stemme til karakteren Josh, men det er ikke alt, han gør. Grint chokerede fans i 2014, da han udgav sangen "Lightning" til filmens soundtrack. Han lyder som en helt anden person. Grint slutter sig til Harry Potter-medspilleren Tom Felton i at udgive original musik. Selvom Felton faktisk har en Spotify-side, og Grint kun udgav denne sang til en film, er det stadig rart at se dem forgrene sig.

4 Blev Executive Producer

Skuespiller, Broadway-stjerne, sanger, hvad kunne Grint ellers tilføje til sit CV? Nå, Executive Producer er den næste på listen. Sammen med hovedrollen i tv-serien, Snatch, fungerede Grint også som Executive Producer af serien. I øjeblikket spiller han hovedrollen i Apple TV+-serien, Servant, hvor han spiller Julian Pearce, og hvor han også er Executive Producer på. Tjener er blevet meget rost af kritikere.

3 medvirker i øjeblikket i Apple TV+-serien "Servant"

Servant er en amerikansk psykologisk horror-streamingserie. Den følger et par fra Philadelphia, der hyrer en pige ved navn Leanne til at være barnepige for deres søn, Jericho. Men hendes udseende bringer skræmmende hændelser til parret. Serien havde premiere i 2019, da Apple TV+ først udkom. Den er blevet fornyet for en tredje sæson.

2 Tilmeldte sig Instagram

I november 2020 ødelagde Rupert Grint internettet ved at tilslutte sig Instagram. Han lever et ret privatliv og har kun postet 6 ting der, men det er stadig et skridt ind i det 21. århundrede. Grint fik Guiness World Record- titlen for hurtigste tid til at nå en million følgere på platformen på fire timer og et minut. Hans Harry Potter-medspillere bød ham velkommen til appen, og fans opfordrede ham til at bede Daniel Radcliffe om at deltage.

1 Havde en baby

Den første af den gyldne trio, der fik en baby, meddelte Rupert Grint til verden, at han og hans kæreste, Georgia Groome, havde en babypige ved navn Wednesday G. Grint. De bød hende velkommen i maj 2020. Det eneste billede, han delte af hende, var, da han sluttede sig til Instagram, og verden gav et kollektivt "aww". Grint fort alte Comicbook.com, at faderskab er en "anden slags kærlighed."

Anbefalede: