Kim Kardashian mistede 16 LB på 3 uger for at bære en kjole til $5 millioner i 20 minutter

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian mistede 16 LB på 3 uger for at bære en kjole til $5 millioner i 20 minutter
Kim Kardashian mistede 16 LB på 3 uger for at bære en kjole til $5 millioner i 20 minutter
Anonim

Kim Kardashian forbløffet ved Met Gala, mens hun var iført den samme kjole, som Marilyn Monroe iførte sig, da hun sang Happy Birthday til præsident John F. Kennedy i 1962 - men det tog et par uger af crash-slankekure for at passe ind i antallet. Reality-stjernen skar alt sukker ud for at skaffe ensemblet på 5 millioner dollars for at springe Met Gala-efterfesten over, så hun i stedet kunne spise "pizza og donuts" på sit hotel.

Kim Kardashian siger, at hendes diæt var streng, men hun gjorde arbejdet

"Det var som at forberede sig til en rolle," fort alte Kim, der fuldendte looket med en platinblond dot og hvidt pels skuldertræk, til Vogue. "Jeg ville gå i saunadragt to gange om dagen, løbe på løbebåndet, fjerne alt sukker og alle kulhydrater fuldstændigt og bare spise de reneste grøntsager og proteiner. Jeg sultede ikke mig selv, men jeg var så streng.”

Det lyder som om, at Kim var nødt til at få sin "f---king a-s op og arbejde" for at trække looket af - og så havde hun kun kjolen på i et par minutter!

Det er ikke første gang, Keeping Up With The Kardashians-stjernen ofrer sig i modens navn. I 2019 tog Kim som berømt åndedrætstimer for at klemme sig ind i et korset i taljen under en Thierry Mugler-kjole til en "lejr"-inspireret optræden, der fik hende til at ligne en dryppende våd californisk pige, der lige er kommet op af havet. Outfittet var så stramt, at hun ikke kunne sidde eller bruge toilettet hele natten.

En af de største udfordringer var at få kjolen på førstepladsen

Den $5 millioner kjole tilhører faktisk et museum, der drives af Ripley's Believe It Or Not, et firma, der har specialiseret sig i særheder og bizarre genstande. De købte den fra Julien's Auctions, som hentede kjolen i 2016 for $4.8 mio. Heldigvis kendte Kim ejeren af auktionshuset, som hjalp hende med at få fat i kjolen.

"Jeg er en stor fan af auktioner, og jeg ejer adskillige JFK-stykker, så jeg kender ejeren af Julien's," afslørede Kim til magasinet. "Han var i stand til at forbinde mig [med Ripley's], og det var sådan samtalen startede."

"Kjolen blev transporteret af vagter, og jeg var nødt til at have handsker på for at prøve den på," fortsatte hun. "Jeg har altid troet, at [Marilyn Monroe] var ekstremt kurvet. Jeg forestillede mig, at jeg kunne være mindre nogle steder, hvor hun var større - og større på steder, hvor hun var mindre. Så når det ikke passede mig, ville jeg græde, fordi det kan slet ikke ændres."

Anbefalede: