From Shameless to Sweet Magnolias: Where Are The Stars Of Reba Now?

Indholdsfortegnelse:

From Shameless to Sweet Magnolias: Where Are The Stars Of Reba Now?
From Shameless to Sweet Magnolias: Where Are The Stars Of Reba Now?
Anonim

Reba var et elsket show fra 2000'erne, der fulgte løjerne og livet hos en familie, der satte det sjove i "dysfunktionelt". Denne serie - som oprindeligt kun blev lanceret i et par sæsoner - varede i seks sæsoner og fik en stor fanskare. Anført af Reba McEntire, som allerede var ret berømt for sin sangkarriere, var showet en øjeblikkelig succes, og mange seere blev forelskede i familien og deres humoristiske kaos. Fans var loyale, tunede ind på hver ny episode, begejstrede for at se den hjertevarme og sjove familie, mens de kæmpede sig gennem problemer i det virkelige liv, såsom teenagegraviditet, skilsmisse og børneopdragelse. Hvert afsnit sluttede med et andet problem løst, en lektie lært og givet seerne noget at overveje i deres eget liv indtil næste afsnit.

Den eneste grund til, at Reba blev aflyst, var på grund af en fusion og oprettelsen af The CW. De besluttede, at showet ikke længere passede til den dynamik, som virksomheden ledte efter, så efter at have givet det en kort sjette sæson for at afslutte showet, gik det ud af luften for altid. Det er dog stadig en fanfavorit den dag i dag, og mange er nysgerrige efter, hvad der er sket med skuespillerne og skuespillerinderne, siden showet sluttede.

9 Reba McEntire (Reba Hart)

Lederen af showet, Reba McEntire, var mor og lærer i showet, og hjalp med at guide sin showfamilie gennem livets op- og nedture - uanset om det var et seriøst, inderligt øjeblik eller tåbelige narrestreger. Efter showet sluttede, vendte Reba tilbage til sin musikkarriere og dominerede countrymusikscenen. Hun har vundet mange priser, herunder en Grammy, og har gjort gæsteoptrædener og skuespilroller i en række forskellige shows og film, såsom Young Sheldon, Better With You og Spies In Disguise.

8 Christopher Rich (Brock Hart)

Brock Hart var den karakter, alle elskede at hade i programmet, og han gjorde det let med sine latterlige forsøg på at være en forælder og en god ægtemand. Christopher Rich spillede rollen godt og frembragte menneskelige øjeblikke, der afslørede en omsorgsfuld og kærlig person under Brocks overfladiske og skæve ydre. Skuespilleren har siden optrådt i shows som Desperate Housewives og Boston Legal. Han giftede sig med Eva Halina Rich i 2003, og de fik tvillingepiger. Han deler også en datter med sin ekskone Nancy Frangione.

7 Melissa Peterman (Barbra Jean Booker Hart)

At spille rollen som en elskerinde, der stjal en mand, er ikke let, men Melissa Petermans portrættering af Barbra Jean var en af ynde og kærlighed. Hun var øjeblikkeligt sympatisk, og fans nød hendes alt for sprudlende og dramatiske personlighed såvel som hendes lejlighedsvise dybe, alvorlige øjeblikke. Skuespillerinden har siden haft roller i en masse film og tv-serier som Young Sheldon og Dancing Fools. Komikeren er stadig lykkeligt gift med John Brady og er en hengiven mor til deres søn Riley.

6 JoAnna Garcia Swisher (Cheyenne Hart-Montgomery)

Fra en gravid teenager til en ansvarlig forælder og kone spillede JoAnna Garcia Swisher rollen som Cheyenne meget godt. Hendes karakter voksede og modnes gennem hele showet fra en forkælet teenager til en selvsikker voksen, og det samme gjorde skuespillerinden selv. Siden showet sluttede, har hun fortsat med sin skuespillerkarriere med hovedrollen i Once Upon A Time, The Astronaut Wives Club, Gossip Girl og Sweet Magnolias for at nævne nogle få. Hun giftede sig også med Nick Swisher, en baseballspiller, i 2010, og de har nu også to smukke døtre.

5 Steve Howey (Van Montgomery)

Den "elskende idiot"-karakter af Van Montgomery, den jock, der blev-ejendomsmægler, blev spillet af Steve Howey. Fans elskede både hans humoristiske krumspring og rørende øjeblikke, og han blev hurtigt en favorit blandt publikum. Siden da har skuespilleren fortsat sin karriere og medvirket i hits som Shameless, Bride Wars og Dead To Me. I 2020 blev det annonceret, at han og Sarah Shahi, som mødtes i programmet, gik fra hinanden, og skilsmissen blev afsluttet i januar 2021. Parret deler forældremyndigheden over deres tre børn, William, Violet og Knox.

4 Scarlett Pomers (Kyra Hart)

Måske den mest intelligente af karaktererne i serien, den smarte Kyra Hart var den perfekte repræsentation af det undervurderede mellembarn og var væk i det meste af sæson 5-afsnittene. Sandheden om, hvad der skete med Scarlett Pomers i løbet af den tid, er, at hun fik behandling for sin anoreksi, som var let omt alt, da hun kom tilbage. Efter Reba sluttede, trak hun sig tilbage fra skuespil og har vendt sig til en karriere inden for fotografering og smykkedesign. Hun laver også en gang imellem voiceover og noget musik.

3 Mitch Holleman (Jake Hart)

Mange fans har undret sig over, hvor Reba-stjernen Mitch Holleman blev af efter at have spillet den begejstrede lillebror. Hans løjer og drilske grin var en godbid, da han var på skærmen, da det meste af historien drejede sig om hans forældre og ældre søskende, men han blev bestemt husket af fans. Han spiller stadig, dog hovedsageligt i mindre roller, og er kendt for sine roller i The Hangover og Guadalajara. Han er nu vært for en komedie podcast kaldet Extremely Internet og giftede sig for nylig med Emma Elizabeth Hollemon i 2020.

2 Alena & Gabrielle LeBerger (Elizabeth Montgomery)

Elizabeth Montgomery, der konstant henvises til, men alligevel meget lidt, var den yndige datter af Cheyenne og Van. Som med de fleste baby- og småbørnsfigurer i Hollywood, blev barnet spillet af enæggede tvillinger, i dette tilfælde Alena og Gabrielle LeBerger. Man ved ikke meget om, hvad de to piger har haft gang i, da de er forsvundet fra offentligheden. Men da de ville være næsten 18 nu, kunne de beslutte at dukke op igen, når de bliver ældre. Kun tiden vil vise, om de vender tilbage til skuespil eller fortsætter med at leve et privatliv.

1 Alexander & Jackson McClellan (Henry Hart)

Henry var kendt som barn af Brock og Barbra Jean og var en anden karakter, der ofte blev omt alt, men sjældent blev set. Man vidste ikke meget om karakteren udover at han havde en hang til at være drilsk og ofte opførte sig dårligt. Som med karakteren, er tvillingerne, der spillede ham, Alexander og Jackson McClellan lige omgivet af mystik. Ingen har set eller hørt fra dem offentligt, siden Reba sluttede, og alt, hvad man ved om dem i øjeblikket, er, at de skulle være omkring 20 år gamle nu.

Anbefalede: