Her er hvorfor Kelly Clarkson skifter navn

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Kelly Clarkson skifter navn
Her er hvorfor Kelly Clarkson skifter navn
Anonim

Kelly Clarkson, sangerinde og talkshowvært, afslørede for nylig, at hun ønsker at ændre sit navn. Fans var chokerede over at høre, at Kelly ønsker at fjerne Clarkson fra sit navn. Hun har altid været kendt under dette navn, hun har vundet American Idol med dette navn, udgivet albums under dette navn og endda haft et talkshow kaldet The Kelly Clarkson Show. Så hvad fik Kelly til at ville lave denne enorme forandring?

Kelly Clarksons skilsmisse

Da Kelly Clarkson annoncerede, at hun ville skifte navn, troede fans straks, at det havde noget at gøre med hendes skilsmisse eller anstrengte forhold til hendes far. Men det var ikke det, Kelly sagde.

Efter syv års gift ansøgte Kelly og hendes eksmand Brandon Blackstock om skilsmisse. Dette blev hurtigt en ekstrem udfordring i deres liv. Penge var en stor del af dette.

I 2021 krævede retten, at Kelly skulle betale sin eksmand $150.000 i ægtefællebidrag og meget mere.

Et andet problem var forældremyndighedsaspektet for deres to børn. Selvom de søgte fælles forældremyndighed, fik Kelly fuld forældremyndighed. I skilsmisseansøgningen citerede Clarkson "uforenelige forskelle", og deres skilsmisse blev netop afsluttet i marts 2022.

Fra Kelly Clarkson til Kelly Brianne

Kelly Clarkson indgav papirarbejde til en domstol i Los Angeles County for at droppe sit efternavn. Hun ønsker i stedet at blive kendt som sit for- og mellemnavn. Dette ville gøre hende til Kelly Brianne. Høringen om navneændringen er planlagt til slutningen af denne måned.

Kelly udtaler, at hun har personlige grunde til, hvorfor hun ønsker at ændre sit navn, og bemærkede, at Kelly Brianne fuldt ud afspejler, hvem hun er nu.

Selvom Kelly har angivet grunde til, hvorfor hun ønsker at ændre sit navn, har fans andre ideer. Den første er, at dette kommer lige efter, at skilsmissen blev afsluttet, så der kunne være en mulig sammenhæng. Fans tror primært på dette på grund af hvor intens processen med deres skilsmisse gik. Kelly mistede mange penge ved at betale børnebidrag og ægtefællebidrag.

Den anden teori har at gøre med hendes far. Fans spekulerer i, at 'Because Of You'-sangerinden ønsker at droppe Clarkson fra sit navn på grund af hendes knap så store fortid med sin far. Hun har været meget åben omkring deres forhold, og hvordan det ikke er godt. Hun udgav 'Piece by Piece' en sang om helbredelse fra smerten fra sin fortid og forklarede, at hun skrev denne sang til sine børn og eksmand.

Men Kelly har ikke bekræftet, at nogen af disse er årsagen til, at hun ville ændre sit navn. Fans kan blive ved med at spekulere, men de ved det ikke, medmindre Kelly afslører det selv. For nu er det klart, at Kelly vil starte et nyt kapitel med et nyt navn. Fans har fejret hendes sejre under hele skilsmissen, og hun modtager lignende støtte til dette nye kapitel.

Hvad er det næste for Kelly?

Kelly Clarkson har haft et succesfuldt år i sin karriere. Hun har sit eget talkshow om dagen, vandt denne sæson af The Voice med sit hold, udgav et par nye julesange og er nu klar til at starte et nyt kapitel. Men hvad betyder det for hende?

Kellys talkshow hedder The Kelly Clarkson Show. Dette får fans til at spekulere på, om hun vil ændre titlen til at inkludere Brianne i stedet. Fans ved det ikke, før det overhovedet er bekræftet, at retten tillader hende at ændre sit navn.

Med hvert album og single under navnet Kelly Clarkson, ville det give mening, at nye sange ville blive udgivet under Kelly Brianne. Dette er en kæmpe ændring i hendes karriere. Men det tager ikke nogen af hendes succes og resultater fra hende.

Udover hendes brutale skilsmisse og navneændringsplaner vil Kelly højst sandsynligt optræde i den 22. sæson af The Voice. Kelly hædrede for nylig Dolly Parton ved 2022 ACM Awards. Hun fremførte en særlig hyldest, herunder sangen 'I Will Always Love You' af Parton. Fans kan kun håbe, at hun udgiver mere musik næste gang i sin karriere.

Hendes talkshows tredje sæson er netop afsluttet i denne måned, men der kommer muligvis en sæson fire. Indtil videre kan fans heppe på Kelly for at tage fuld kontrol over hendes liv og starte et velfortjent nyt kapitel, muligvis som Kelly Brianne.

Anbefalede: