Jimmy Kimmel er muligvis gået for langt med denne

Indholdsfortegnelse:

Jimmy Kimmel er muligvis gået for langt med denne
Jimmy Kimmel er muligvis gået for langt med denne
Anonim

Jimmy Kimmel har været i showbiz i over et årti nu, efter at have lanceret forskellige sportsbegivenheder i løbet af denne tid og for nylig en bog. Det hele startede, da Kimmel forlod Comedy Centrals The Man Show i 2003 for at have sit eget talkshow Jimmy Kimmel Live! på ABC.

Han har uofficielt været netværkets ansigt. Og med et talkshow, der kredser om samtaler om politik, popkultur og alt, hvad der er relevant og nutidigt med en ekstra flair af komik, er en bemærkning eller kommentar nødt til at være lidt ude af lommen. Eller nogle gange er det bevidst bare for at få gang i buzzen.

Talekunsten er trods alt, hvad du skal bruge for at komme i gang i branchen.

Kimmels konsekvente Slip Of Tongue har været et problem

Men med Kimmel sker dette flere gange, end man kan tælle. At lave upassende vittigheder eller komme med ufølsomme bemærkninger og give offentlige undskyldninger bagefter er ikke noget helt uhørt.

Som en gang brugte Kimmel en upassende vittighed med Megan Fox, da hun afslørede, hvordan hun var utilpas som statist i Bad Boys 2, og så undskyldte han, da han blev kaldt ud af offentligheden.

Dette ritual har rødder dybt i historien, men er nu stærkt udbredt i popkulturen. Kimmels første uheld af denne art går tilbage til NBA-finalen i 2004. Ja, Kimmels rodede bemærkninger startede inden for hans første år, hvor han havde sit eget show.

Folk i rampelyset gennemgår forskellige ting foran offentlighedens øjne. Og med en karriere, der strækker sig over to årtier, er listen over Kimmels uheld lang. Men denne ene gang var Jimmys spørgsmål i fuldstændig tilsidesættelse af formålet med disse stjerners tilstedeværelse i showet den aften.

De to emner, han fusionerede, var poler fra hinanden. Godt nok kom der ikke noget katastrof alt ud af det. Men dette forsøg på at brygge noget skandaløst gik ikke ubemærket hen hos seerne.

Roseanne Barr på Jimmy Kimmel Live

Roseanne - ABC-netværkets familiekomedie, et massivt hit siden den første gang i luften i slutningen af 80'erne, og fortsatte ind i slutningen af 90'erne; blev bragt tilbage i 2018 med sin originale rollebesætning af netværket.

Roseanne Barr spillede karakteren Roseanne Conner og var også en af skaberne af showet. Hun og John Goodman var på Kimmel for at promovere den kommende genoplivning.

I de 20 år mellem showet sluttede første gang og genoplivningen havde Roseanne Barr sig selv involveret i en masse offentlige anliggender. En af dem stiller op til præsidentvalget i 2012.

Men i en episode med salgsfremmende intentioner for et kommende show malkede Kimmel situationen og forsøgte at få Carrs politiske holdning over det faktum, at hendes karakter i programmet var en ivrig Trump-tilhænger, og hun i virkeligheden livet var en ven af Hillary Clinton.

Dette startede en hel samtale om politik og den amerikanske regerings daværende stat. Når det egentlig skulle have handlet om, hvordan det kom tilbage med showet igen.

I stedet førte det til, at Roseanne gav hende to øre for, hvordan befolkningen i Amerika er ansvarlige for at gøre Trump-regeringen til en succes.

Dette var bestemt ikke den samtale, folk forventede, mens de tunede ind på ABC den aften. Det skulle handle om showet, ikke om politiske forhold, ikke om skøre tweets fra skrivebordet i Det Hvide Hus, og bestemt ikke om tips til, hvordan man håndterer Trump-regeringen. Men det var hvad det var.

Selvom folk syntes at værdsætte Roseannes holdning til alle de ting, der blev diskuteret, var det tydeligt, at denne diskussion var uopfordret og på en eller anden måde formåede at ødelægge stemningen.

Som en bruger på Reddit udtrykte det: "Kimmel insisterede på at tale om politik, da Carr tydeligvis forsøgte at opføre sig og promovere sit show. Det var skræmmende værdigt uanset din politiske holdning".

Men så igen, nu til dags, med disse mange talkshows, hvad er fjernsyn, hvis ikke en altomfattende krybende boks af fyre med falske grin og middelmådige komiske færdigheder? Cringe er det rigtige ord for det. Det var tot alt unødvendigt, og Kimmel nåede langt med denne.

Roseanne var først for nylig kommet sig over at være blevet aflyst

Uden mange, der ved det, har Barr ikke selv en ren tavle. Efter at have levet det meste af sit liv i rampelyset, har hun haft sin rimelige andel af at lave yderst upassende vittigheder og nedsættende tweets.

Da Kimmel spøgende sagde, at Carr var den første "skøre tweeter", svarede hun og indvilligede i, at "Trump stjal hendes handling."

Hendes holdning har fået hende til at stå over for barske konsekvenser og, som det plejer, at udgive offentlige undskyldninger.

Showet, hun promoverede på Kimmel, blev aflyst efter dets første sæson udelukkende på grund af Carrs egen handling. Hun var på igen med sin "skøre tweeter"-status og kom med racistiske kommentarer om præsidentens seniorrådgiver som svar på et tweet.

ABC-netværket tog øjeblikkelig handling og aflyste showet, da det havde Carr som epicenter. Til sidst vendte tilbage med showet, der kalder det 'The Conners', der kredser om den samme familie med alle medvirkende fra det forrige show minus Carr.

Anbefalede: