De største berømthedsgæster ved Paris Hiltons bryllup

Indholdsfortegnelse:

De største berømthedsgæster ved Paris Hiltons bryllup
De største berømthedsgæster ved Paris Hiltons bryllup
Anonim

Reality-tv-stjernen Paris Hilton forlovede sig med forretningsmanden Carter Reum den 13. februar 2021. Den 11. november 2021 slog parret sammen ved en ceremoni i Los Angeles, og begivenheden var som forventet stjernespækket og utrolig ekstravagant.

I dag ser vi nærmere på, hvilke A-lister, der deltog i Paris Hiltons bryllup. Fra reality-tv-stjerner som Kim Kardashian og Nicole Richie til Hollywood-stjerner som Emma Roberts og Ashley Benson – bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvem der var der personligt på Paris Hiltons store dag.

10 Kim Kardashian var til bryllup

Kicking the list off er reality-tv-stjernen Kim Kardashian, der blev berømt som en af Paris Hiltons nære venner i 2000'erne. Siden da har Kim overgået Paris' berømmelse og rigdom, men de to damer har formået at forblive i kontakt, og i de sidste par år har de genoprettet forbindelsen. Til brylluppet valgte Kim at bære sort.

9 Emma Roberts bedøvet i en sort tylkjole

Næst er skuespillerinden Emma Roberts, som også deltog i den stjernespækkede begivenhed. Emma deltog i begivenheden sammen med sin ven Cade Hudson, som plejede at være Britney Spears' mangeårige manager. Til brylluppet valgte skuespillerinden også et helt sort outfit bestående af en sort tylkjole fra Monique Lhuillier med en blazer draperet over skuldrene.

8 Ashley Benson har været tæt på Paris Hilton i årevis

Lad os gå videre til skuespillerinden Ashley Benson, som også var en af de mange berømte gæster. Til lejligheden bar Pretty Little Liars-stjernen et dybt blomstret playsuit med print. Ashley Benson og Paris Hilton har været venner i flere år.

Her er, hvad Ashley afslørede på This Is Paris-podcasten: "Vi mødtes for seks eller syv år siden, hjemme hos Seth McFarland…det var min mors fødselsdag, og det var Seths fødselsdag omkring samme tid, og min mor skete med være ude med sine venner og sin søster. Og så inviterede Seth os til sit hus - så mødte jeg dig der, og vi var der hele natten til klokken 4 om natten."

7 Rachel Zoe skuffede ikke over sit udseende

Modedesigner Rachel Zoe deltog også i Paris Hiltons bryllup. Til begivenheden bar Rachel en lys gul chiffonkjole. Designeren deltog i brylluppet sammen med sin mand Rodger Berman. Rachel Zoe og Paris Hilton har også været venner i årevis.

6 Demi Lovato optrådte under brylluppet

Den tidligere Disney Channel-stjerne Demi Lovato deltog også i Paris Hiltons overdådige bryllup. Sangerinden indtog endda scenen, hvor de fremførte Whitney Houstons version af "I Will Always Love You". Demi Lovatos præstation kunne ses i den todelte finale af Peacocks reality-tv-show Paris in Love.

5 Kim Richards deltog i sin nieces bryllup

Lad os gå videre til noget af Paris Hiltons berømte familie. Hendes tante Kim Richards, der er bedst kendt for at spille hovedrollen i Bravos reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills, deltog også i brylluppet.

Kim - som ikke har været hovedrolleindehaver i programmet siden femte sæson - så fantastisk ud i en smuk sort kjole med pailletter.

4 Og det samme gjorde Kyle Richards

Enhver, der er fan af The Real Housewives of Beverly Hills, ved, at Kyle Richards såvel som Kim Richards havde deres op- og nedture med Paris Hiltons mor Kathy, som er deres søster. Det ser dog ud til, at alt familiedramaet blev lagt til side til Paris Hiltons bryllup, som blev overværet af begge Richards søstre.

3 Bebe Rexha så utrolig ud i blåt

Musiker Bebe Rexha var også en del af den berømte gæsteliste. Sangerinden og reality-tv-stjernen har været venner i årevis, og til Paris' bryllup valgte Bebe Rehxa at bære en smuk stropløs blå kjole. Paris Hiltons bryllup startede med en reception på hendes afdøde bedstefar Barrons ejendom i Bel-Air, Californien, hvorefter det fortsatte i tre nætter.

2 Robin Antin hang ud med sine berømte venner

Skuespillerinden og danseren Robin Antin deltog også i Paris Hiltons bryllup, da de to har været venner siden 2000'erne. Ligesom mange gæster valgte Robin - der er bedst kendt for at grundlægge Pussycat Dolls - også en sort voksen. I løbet af natten tilbragte Robin Antin masser af tid sammen med andre kendisser som Nicole Williams, Paula Abdul, Kimora Lee Simmons, Kim Kardashian og Stacey Bendet.

1 Nicole Richie ville ikke have gået glip af det

Sidst ville Paris Hiltons bryllup ikke være komplet uden hendes The Simple Life-medspiller Nicole Richie. Mens de to damer bestemt havde et meget kompliceret venskab med masser af op- og nedture, ser de i dag ud til at være et godt sted. I et Watch What Happens Live-interview fra 2014 sagde Nicole: "Paris er nogen, der har været i mit liv siden dag ét." Til sin vens store dag gik Nicole Richie efter en slank og elegant sort kjole.

Anbefalede: