Taylor Swifts TikTok Twin bliver viral

Indholdsfortegnelse:

Taylor Swifts TikTok Twin bliver viral
Taylor Swifts TikTok Twin bliver viral
Anonim

En TikTok-bruger ved navn Ashley, som bruger håndtaget, @traumarn13, er blevet vir alt for sin uhyggelige lighed med Taylor Swift.

Mange mennesker er blevet berømte for en række forskellige ting på denne sociale medie-app, men for denne unge dame var det eneste, hun skulle gøre, at se ind i kameraet, og det var slut. Fra det korte blonde hår og pandehår til den røde læbestift… hun havde Swifts ikoniske look ned til en t-shirt.

Ashley skrev: "Tak for alle tags i artiklen her til morgen. Jeg elsker jer alle sammen så meget, at I ikke kan tro det. enews taylorswift swiftlife."

Viral TikTok

Der har været flere kendte dobbeltgængere på sociale medier, så denne tilføjer bare til listen. For nylig dukkede en Jennifer Aniston-lookalike op på nettet, som fik fat i hendes Rachel Green-indtryk. Kommentarer begyndte at strømme ind, idet hun ligner Rachel Green mere end Aniston gør!

TikTok-bruger, Danielle Collins, delte en video af sig selv, der omdannes til Olsen-tvillingerne. Collins ser næsten identisk ud med tvillingesøstrene.

En anden TikTok-bruger, Sonja Lovdal, ligner Maisie Williams som Arya Stark, den ikoniske skuespillerinde i Game Of Thrones.

Alle disse berømtheder-lookalikes på TikTok får folk til at tage en dobbelt-take.

TikTok-kommentar

T. Swifts dobbeltgængers niveau af viralitet nåede et rekordhøjt niveau efter hendes gamle skolevaskerutine, der ikke involverede en vaskemaskine eller tørretumbler, men et badekar og en flaske Tide. Klippet har fået over 224.000 likes og mere end 2,3 millioner visninger.

"Når millioner af mennesker tror, at Taylor Swift vasker sit vasketøj i hendes badekar og ikke engang tænker på at læse skærmnavnetswiftlife," skrev Ashley over sin TikTok-video.

@nicee53 skrev: "Hvorfor taler Taylor Swift i 3. person?"

@avivah.is.sleeping skrev, "hvorfor vasker Taylor Swift på min fyp tøj i hendes badekar."

@detotheanna skrev: "Lol Taylor Swift bliver ligesom "Hvornår lavede jeg denne video?"

Denne dame er ikke den første og vil ikke være den sidste kendte dobbeltgænger, der dukker op i stjernestatus!

Anbefalede: