Mike Tyson ristede 'The Hangover'-skaber Todd Phillips On-Set, når kameraerne ikke rullede

Indholdsfortegnelse:

Mike Tyson ristede 'The Hangover'-skaber Todd Phillips On-Set, når kameraerne ikke rullede
Mike Tyson ristede 'The Hangover'-skaber Todd Phillips On-Set, når kameraerne ikke rullede
Anonim

Ja, Mike Tysons nettoformue kunne have været drastisk anderledes, hvis ikke for hans forbrugsvaner - ikke desto mindre lykkedes det ham at få tingene tilbage på sporet, især efter en bestemt rolle. Nu for at være klar, så accepterede han ikke 'The Hangover' af de rigtige motiver, men filmen viste sig at være en stor velsignelse, da den skabte eksponering for bokseren og derudover ville den opmuntre ham til at få ryddet op.

Vi tager et tilbageblik på hans rejse i filmen og nogle sjove øjeblikke, der fandt sted bag kulisserne. Lad os bare sige, at Mike Tyson ikke var imponeret over Todd Phillips råd om stansning.

Hvad skete der mellem Todd Phillips og Mike Tyson under 'The Hangover'

' The Hangover ' blev til en monstersucces. Sikker på, det ændrede karrieren for hovedbesætningen, men det gjorde også underværker for Mike Tysons image. På det tidspunkt spirerede han bag kulisserne, og derudover var hans midler meget lave.

Tyson husker, at han mødte rollebesætningen for første gang i en klub, og ifølge hans egne ord husker han ikke meget af prøvelsen på grund af sin livsstil på det tidspunkt.

Så jeg gik derind, jeg tjekker disse fyre for at se, hvad de laver i min sektion. Det var Zach, den anden fyr, og han sagde: 'Vi vil være i en film med dig', og jeg sagde: 'Ja? Hvornår?' Og han sagde: 'I morgen', huskede Tyson.

Og jeg vidste det ikke, da jeg drak og røg dengang og tog stoffer, så jeg vidste ikke, at jeg var involveret i filmen. Så til sidst måtte jeg gå og lave filmen, og det var en succes.“

Senere ville Mike tilføje mere til historien om, hvorfor han sluttede sig til filmen, og udt alte sammen med ESPN Radio, at han gjorde det for ekstra penge til støtte for sine dårlige vaner.

“Jeg gjorde det for at forsyne min stofvane. Jeg er ked af, at jeg kommer til jer sådan her… Jeg sagde: 'Wow, det her bliver virkelig godt. Vi kommer til at sælge disse ting på 42nd street på bootleg og tjene en masse penge.’ Dette er min bedste tanke om stoffer… Det var ikke sådan. Det var en international succes."

I sidste ende var det en fantastisk beslutning at lave filmen, da det satte ham tilbage på kortet, samtidig med at han kunne indse, at det var tid til at ændre tingene i hans personlige liv.

Mike Tyson hånede Todd Phillips, fordi han lærte ham at slå

I løbet af filmen, mellem optagelserne, er der et sjovt øjeblik, der finder sted mellem Mike Tyson og Todd Phillips. Mike havde det sjovt på scenen, men det var hans første gang i en film. Derfor forsøgte Todd at give ham et par tips, selvom en af dem ikke ligefrem lød rigtigt, da han fort alte Tyson, hvordan han skulle slå…den samme fyr, som byggede en karriere med at lægge folk ud.

Phillips huskede den sjove historie. "Der er en særlig måde at slå et slag i en film på," sagde Phillips i The Late Late Show med James Corden.

Han blev ved med at gøre det forkert for kameraet, faktisk trak han det for langt tilbage.

"Jeg viser ham på en måde, hvordan man slår et slag, og uden at gå glip af et slag, siger han: "Åh, det er fantastisk, jeg får boksetimer af kaptajnen for det jødiske debathold."

Medvirkende var en brag af fornærmelsen og kaldte "den største fornærmelse, jeg nogensinde har hørt."

Tyson havde det helt klart, og det afspejlede hans karriere.

'The Hangover' ændrede Mike Tysons karriere

Efter 'The Hangover' ændrede tingene sig til det bedre i Tysons personlige liv. Han begyndte at blive bemærket af yngre fans for sin optræden i filmen, og derudover vendte han sit helbred, faldt over 100 kilo og opgav nogle af sine tidligere afhængigheder.

"Jeg blev veganer. Vegan er, hvor ingen animalske produkter. Ingen husdyrprodukter. Intet. Jeg trænede bare meget og forsøgte at blive mere trofast i livet. Jeg ville have et andet liv. Jeg følte, at jeg var døende. Jeg var nødt til at ændre mit liv. Jeg vil ændre alt, hvad jeg ikke kan lide ved mig selv. Jeg ændrede alt, hvad jeg var som menneske," sagde han til ESPN.

Lige siden da har Tyson ikke set sig tilbage sammen med sin succesfulde podcast, ' Hotboxin '.

Anbefalede: