Hvordan tjener Rob Kardashian sine penge i 2022?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tjener Rob Kardashian sine penge i 2022?
Hvordan tjener Rob Kardashian sine penge i 2022?
Anonim

Rob Kardashian er blevet ret eneboer, siden han blev skilt fra sin ekskæreste, popstjernen Rita Ora i 2012.

Den tidligere Keeping Up With the Kardashians realitystjerne havde blandt andet anklaget sin tidligere flamme for at være ham utro - og det var tydeligt, at Kardashian blev såret af splittelsen baseret på, hvor hurtigt han begyndte at pakke på kiloene. Det er ingen hemmelighed, at USC-kandidaten er en følelsesmæssig æder, og selvom han prøvede sit bedste for at overvinde den smerte, han følte efter bruddet, endte hans depression med at få overhånd.

I dag ses far-til-en sjældent udenfor, da han kun har optrådt på tv i meget sjældne tilfælde. Mens hans familie fortsatte med at fronte deres berømte realityshow, Keeping Up With the Kardashians, uden ham, menes det, at den 34-årige stadig tjente en lønseddel, da hans mor Kris Jenner ofte har afsløret, at pengene tjent fra familien showet er delt ligeligt mellem dem.

For ikke at nævne, Kardashian har også en tøjlinje og en strømpelinje, som han promoverer kraftigt på sine sociale medier. Så hvordan har den tidligere Dancing With the Stars-deltager formået at holde sig selv oven vande, mens han har afsondret sig fra verden? Her er lowdown…

Hvordan Rob Kardashian opnåede sin nettoværdi

Ifølge Celebrity Net Worth har Rob Kardashian samlet en hel $10 millioner nettoværdi, hvilket er ret imponerende i betragtning af, at han har været ude af rampelyset så længe.

Et stort beløb af det beløb siges at være kommet fra hans engagement i E!s Keeping Up With the Kardashians, som kørte fra 2007 til 2021 på den NBC-ejede kanal. KUWTK var på et tidspunkt blevet det største show på sin liste, hvilket i sidste ende betød E! brugte en formue på at forny familiens kontrakt.

F.eks. indgik Jenner i oktober 2017 en flerårig aftale med virksomheden for iøjnefaldende $150 millioner, hvilket betød, at KUWTK ville fortsætte indtil 2021 i det mindste.

Og selv om det er let at antage, at Kylie Jenner eller Kim Kardashian ville tjene mest, i betragtning af deres stjernekraft, indrømmede mormageren under en optræden på Ellen, at pengene tjent på reality-tv altid er blevet delt ligeligt mellem alle af hendes familie og slægtninge, der deltager.

Og selvom hendes søn var så sjældent med i programmet, er det rimeligt at antage, at han stadig tjente et betragteligt beløb.

Da Kardashian senere fandt sammen med model-rapperen Blac Chyna i 2016, E! havde grøntlyst et realityshow for parret med titlen Rob & Chyna. Dette var første gang i årevis, at fans havde set Kardashian på deres tv-skærme uge til uge.

Kilder siger, at der også var en anden serie i processen, men efter Chyna og Kardashians fysiske skænderier, som senere førte til, at deres forhold faldt fra hinanden, blev sæsonen stoppet, før den blev trukket helt.

Kardashian er også grundlæggeren af strømpelinjen Arthur George, opkaldt efter sin afdøde far Robert Kardashians mellemnavn og hans eget.

Selv om det er uklart, hvor godt hans forretning har klaret sig gennem årene, blev et par Arthur George-sokker solgt for utrolige $30 ved sidens lancering i 2012. I betragtning af, at det uden tvivl var, da Kardashians virkelig var på deres højeste, det ville ikke være svært at tro, at Kardashian genererede en god indkomst fra påvirkelige fans.

Rob forsøger at opbygge sit imperium, uden at Kardashian-navnet bliver fremhævet

I et interview med WWD forklarede Kardashian, hvorfor han ikke ønskede at bruge sit efternavn på sit brand, og insisterede på, at han ville have det til at lyde "klassisk".

"Jeg ville holde mig væk fra at bruge mit efternavn," fort alte han. "Mærket siger stadig, at den er af Robert Kardashian, men jeg er mere komfortabel, hvis den ikke skriger Kardashian ad dig.

"Vi behøver ikke at overdrive alt, men samtidig kan du ikke komme væk fra det. Og Arthur George lyder klassisk."

“Ralph Lauren startede med slips, og det vil jeg gerne efterligne. Men jeg starter i det små, og jeg vil ikke fejle. Og sokker er der, det begynder. Sokker er noget, jeg altid har været passioneret omkring."

Rob Kardashian ejer flere andre virksomheder

Kardashian er også grundlæggeren af tøjserien Halfway Dead, som han lancerede tilbage i juni 2019.

Hans tøj blev stærkt promoveret af hans berømte søstre, som tidligere har sat hans tøj på deres sociale medier-konti.

Og at få en shoutout fra en som Kylie Jenner, der har over 200 millioner følgere på en platform som Instagram er forpligtet til at lave tal for nogens forretning - så det er sandsynligt, at det ville have gjort det samme for Kardashians Halfway Dead linje.

Streetwear-tøjet er et samarbejde med Diamond Supply Co's Nicky Diamonds.

I en erklæring til WWD t alte hun om sit partnerskab med Kardashian og sagde: "Halfway Dead er balancen mellem alle ting: glad og trist, at vinde og tabe, liv og død." Det er din mellemvejsfølelse, ret? Du er ikke levende eller død."

Anbefalede: