Hvor meget er Oscar Isaac værd i 2022?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er Oscar Isaac værd i 2022?
Hvor meget er Oscar Isaac værd i 2022?
Anonim

At blive involveret i en stor franchise kan ændre spillet for en persons karriere, og derfor er disse franchiseroller så eftertragtede. De er ikke lette at lande, men de heldige få, der får det til at ske, kan sørge for et helt liv med succes.

Oscar Isaac har været i flere franchises, inklusive Star Wars. Hans MCU-dage starter snart, og dette vil være hans tredje Marvel-franchise. Isaac har t alt om sit nye show, som kun har vakt begejstring hos fansen.

Takket være hans succes på det store lærred har Isaac tjent millioner, og hans nuværende nettoformue er ret imponerende. Lad os tage et kig på skuespilleren og hans nuværende økonomiske status.

Hvor meget er Oscar Isaac værd i 2022?

I løbet af det sidste årti eller deromkring er Oscar Isaac virkelig kommet til sin ret som skuespiller. Manden har altid haft koteletterne til at gøre store ting på scenen eller på skærmen, men at få de rigtige roller er kommet langt i hans evne til at vise det store publikum, hvad han er i stand til.

Isaacs evne til at blive involveret i flere franchises har bestemt gjort underværker for hans karriere i Hollywood. Star Wars var et stort gennembrud for skuespilleren, som også har arbejdet i tre separate Marvel-universer. Stadig ikke imponeret? Lad os tilføje Dune-franchisen, Bourne-franchisen og endda den animerede Addams Family-filmserie.

Det kunne ikke gå bedre for Oscar Isaac i øjeblikket. Hans karriere er på et rødglødende højdepunkt, og i den nærmeste fremtid vil han medvirke på, hvad der er klar til at blive et af årets største shows.

Han medvirker som Moon Knight For Marvel

I slutningen af marts får Moon Knight debut på Disney Plus, og Oscar Isaac vil være front og i centrum i showet. Karakteren selv har ikke bred appel endnu, men Disney og Marvel har arbejdet magi på små karakterer og hold før. Se bare, hvad de har lavet med Ant-Man and the Guardians of the Galaxy.

Forhåndsvisningerne til Moon Knight tyder på, at dette show bliver en mørkere drejning for MCU. Det vil inkorporere overnaturlige elementer, der vil udvide franchisen, og det kan give plads til andre karakterer, såsom Blade og Black Knight, der på et tidspunkt kommer sammen for at danne Midnight Sons.

Da han t alte om projektet, sagde Isaac: "Det føltes 'håndlavet'. Det er det første legitime Marvel-karakterstudie siden 'Iron Man'. Jeg tænkte: 'Måske kan jeg kapre den her ting. Måske er dette chancen for at gøre noget virkelig f nuttet på en stor scene.'"

"Det, jeg elsker mest ved denne ting, er, at det er en udforskning af et sind, der ikke kender sig selv, et menneske, der ikke kender sin egen hjerne. Jeg fandt det virkelig bevægende: hvad sindet er i stand til at overleve," fortsatte han.

Isaac får en stor løn for showet, og det vil tage hans nettoværdi op et hak.

Oscar Isaacs nuværende nettoværdi vil kun stige

Så, hvor meget er Oscar Isaac værd i 2022? Ifølge Celebrity Net Worth har skuespilleren i øjeblikket en nettoværdi på 10 millioner dollars. Dette er et fantastisk nummer at sidde på, og det er et, der kan fortsætte med at vokse, efterhånden som skuespilleren fortsætter med at vinde store roller i store projekter på det store og lille lærred.

Over på Money Nation har siden en oversigt over Isaacs karriere, inklusive mange af de lønsedler, han har modtaget gennem årene. Skuespilleren har arbejdet støt i evigheder, og han har opnået nogle fantastiske lønninger.

Ex Machina, som var en film, der virkelig satte skuespilleren på landkortet, siges at have bet alt ham over 1 million dollars. Dette blev til sidst overgået af de gode folk hos Disney, som bet alte Isaac over $2 millioner for at spille Poe Dameron i The Force Awakens, ifølge webstedet.

Ikke alle Isaacs lønninger er kendt på nuværende tidspunkt, men han har været involveret i nogle af de største franchises i verden. Det betyder, at han sandsynligvis har stukket millioner i lommer fra sin tid med Star Wars, Marvel og mere. Som sådan har det gjort ham til en varm vare, der kan fortsætte med at opkræve en præmie for sine tjenester.

Oscar Isaac vil utvivlsomt tjene gode penge på at medvirke i Moon Knight for Marvel, og det kan simpelthen åbne op for flere muligheder for stjernen til at tage endnu større lønsedler hjem i den nærmeste fremtid.

Anbefalede: