Hvor meget tjente Harry Styles for Coachella?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjente Harry Styles for Coachella?
Hvor meget tjente Harry Styles for Coachella?
Anonim

Harry Styles er alt, der tænker nogen på lige nu, især efter hans fantastiske Coachella-optræden i den forgangne weekend. Den ansete musikfestival annoncerede, at Harry Styles ville slutte sig til Billie Eilish og The Weeknd som begivenhedens hovednavne, og drengen har det nogensinde lignet et godt show.

Coachella var blevet aflyst år tidligere på grund af COVID-19, så det er sikkert at sige, at festivalen kom tilbage med fuld kraft. Med så mange store navne, der prydede Coachella-scenen i fortiden, spekulerer folk ofte på, hvor meget kunstnere tjener for at stå for festivalen.

Med Harry Styles som et af de største navne i branchen, hvor meget tjente 'Watermelon Sugar'-sangeren for sin weekendoptræden? Lad os finde ud af det.

Harry Styles Headlined Coachella 2022

Coachella er let en af årets største musikbegivenheder, så meget, at hjerter bogstaveligt t alt blev knust, da den årlige festival blev aflyst på grund af den igangværende coronavirus-pandemi.

Nå, Coachella var tilbage i aktion i år, og festivalen bød på en række store navne, inklusive den britiske hjerteknuser, Harry Styles. Sangerinden var med i weekenden den 16. april, og det viste sig at være et helt show. Ikke alene fremviste 'As It Was'-sangeren et par nye melodier fra sit kommende album, han havde også en overraskelsesgæst.

Under hans optræden var instrumentalen til Shania Twains 'Man! I Feel Like A Woman' bragede på højttalerne, blot for at få den canadiske countrystjerne til at dukke op på stjerne kort efter. Duoen sang et par melodier sammen, hvilket gjorde det til noget, der kun kunne beskrives som en Coachella-aften, der huskes.

Harry Styles tjente 'meget mere' end Big Sean

Tidligere fik mange Coachella-headliners bet alt de store penge. Da Beyonce velsignede scenen tilbage i 2018, tjente sangerinden sig selv mellem $8 og $12 millioner, mens Arianas optræden i 2019 gav hende en check på $8 millioner, rapporterede Variety.

Mens Harry Styles' nøjagtige indtjening for hans Coachella-optræden ikke er offentlig, er det sikkert at sige, at han også tjente et par millioner. Selvom vi ikke er sikre på, hvor mange millioner, tjente Harry meget mere end en anden festivalkunstner, Big Sean.

Der var en del kontroverser omkring sagen, efter at Big Sean afslørede, at Harry Styles tjente "langt mere" end rapperen gjorde, på trods af at han bragte lignende publikumsstørrelser ind.

I et siden-slettet Instagram Stories-indlæg genpostede Big Sean et Coachella-skærmbillede og sagde "Big Sean At Coachella Crowd Rivals Harry Styles' Main Stage… Konkurrerende headliners???"

"Bortset fra, at han blev bet alt meget, meget, meget mere end mig," skrev Big Sean i indlæggets billedtekst. Yikes!

The Weeknd tjente også store penge for sit Coachella-optræden

The Weeknd lukkede festivalen som den sidste headliner, der også kastede Swedish House Mafia ind i blandingen! Nå, det var ikke den oprindelige plan. Da Coachella først annoncerede sine hovednavne, var Kanye West sat til at gå på scenen, men Donda-rapperen måtte træde tilbage for at passe på sit mentale helbred.

The Weeknd blev senere annonceret som Yes afløser, men det ser ud til, at den canadiske kunstner ikke var så tilfreds med, hvor meget han blev tilbudt.

Kanye West forventedes efter sigende at tjene over 8 millioner dollars for hans optræden, hvilket helt sikkert stemmer overens med tidligere indtjening for stjerner som Bey og Ariana. Nå, det ser ud som om festivalen forsøgte at trække en hurtig en på Abel og betale ham mindre.

'Save Your Tears'-sangeren var ret højrøstet med hensyn til, hvor meget han mente, han skulle betales, og gik endda så langt som at offentliggøre sin mening.

Abel sagde, at han ønskede, at festivalarrangørerne skulle matche de 8,5 millioner dollars, som Kanye West angiveligt skulle tage hjem, hvilket gjorde det klart, at han blev tilbudt mindre i starten.

I betragtning af at The Weeknd er en af de hotteste kunstnere i branchen i øjeblikket, er det ingen overraskelse, at han ville have den fede check.

Nu, mens det stadig er uvist, om Coachella rent faktisk bet alte The Weeknd hele 8,5 millioner dollars, holdt rapperen sig til sit ord og udførte det sidste sæt - så måske fik han viljen. trods alt.

Anbefalede: