Sangeren Cody Simpson er nu en professionel svømmer

Indholdsfortegnelse:

Sangeren Cody Simpson er nu en professionel svømmer
Sangeren Cody Simpson er nu en professionel svømmer
Anonim

Cody Simpson beviser, at han er en mand med mange talenter efter at have fået en plads på det australske svømmehold.

Ifølge TMZ sluttede sangerinden på en tredjeplads i 100 meter butterfly ved de australske mesterskaber i onsdags. Nu vil Cody fortsætte med at konkurrere i Commonwe alth Games til sommer.

Cody blev slynget til berømmelse som ung teenager efter at have lagt forsider på YouTube. Han er gået for at udgive fire studiealbum: Paradise (2012), Surfer's Paradise (2013), Free (2015) og Cody Simpson (2022).

Selv om hans skift fra musik til svømning kan virke tilfældigt, var Cody stærkt involveret i sporten, før hans sangkarriere tog fart.

Cody fremragende til at svømme før musik

Olympics.com bemærker, at han var National Age Group Champion i en alder af 12 og 13, selvom hans svømmekarriere gik på bagkant, da han flyttede til Los Angeles som teenager.

I de seneste år er Cody imidlertid vendt tilbage til vandet for at genopdage sin kærlighed til svømning. Han kvalificerede sig endda til de olympiske forsøg sidste år. "Jeg ville elske at dele denne personlige milepæl og lade dig komme ind på min nuværende rejse som en atlet, som jeg har holdt relativt lavmælt indtil nu," skrev han i et Instagram-opslag, hvor han fejrede præstationen.

I en tale til The Sydney Morning Herald har Cody tidligere forklaret, at hans passion for svømning blev genoplivet, efter at han var i Rio under OL for at opfylde et brandpartnerskab. Det tog et par år, men det ansporede til sidst hans beslutning om at træne igen.

"Siden Rio tror jeg ikke, der gik en uge, hvor jeg ikke tænkte over det," fort alte Cody til publikationen. »Det er fem år siden nu. Så kom 2020, og jeg havde besluttet, at jeg ville begynde at træne igen og dedikere fire år af mit liv til det."

Cody fortsætter med at træne, men det lyder som om, han har meget hjælp. Sidste år blev det rapporteret, at sangeren arbejder sammen med Olympian Michael Phelps for at forbedre sin teknik og strategi i håb om at kvalificere sig til Paris 2024.

I betragtning af at han er på Commonwe alth Games, ser det ud til, at Codys hårde arbejde betaler sig. Kampene starter i Birmingham torsdag den 28. juli og varer indtil mandag den 8. august.

Anbefalede: