Hvor meget er 'Elite'-skuespilleren Manu Rios værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er 'Elite'-skuespilleren Manu Rios værd?
Hvor meget er 'Elite'-skuespilleren Manu Rios værd?
Anonim

Netflix er bestemt ikke fremmed for at udgive serier, der er gode at se, som seerne simpelthen ikke kan få nok af, Elite er en af dem. Efter udgivelsen tilbage i 2018 er serien blevet en favorit blandt fans, og med et nyt sæt medvirkende ser det ud til, at tingene kun bliver varmere herfra.

Manu Rios, der sluttede sig til rollebesætningen i 2021, påtog sig rollen som Patrick Blanco, og fans har ikke været i stand til at få nok af ham. På trods af at have været i søgelyset i et stykke tid nu, når Manu nu ud til et internation alt publikum, scorer flere skuespilkoncerter og gør sig selvfølgelig endnu større i modeverdenen.

I betragtning af hans succes på vores skærme og landingsbanen undrer mange fans sig over, hvor meget den spanskfødte model og skuespiller er værd i dag. Så hvor meget er Manu Rios værd? Lad os finde ud af det!

Fra model til Madrid-studerende før hans berømmelse

Før fans af Manu Rios kendte ham fra de sociale medier, før han dukkede op på vores skærme. Stjernen begyndte at poste YouTube-videoer af sig selv, der synger sangcovers helt tilbage i 2010.

Mens Rios ikke sigter mod at blive den næste store popstjerne, poster han stadig videoer af sig selv synge på både YouTube og Instagram en gang imellem, hvilket beviser, at han er den tredobbelte trussel.

Stjernen kan synge, optræde og selvfølgelig modellere for pokkers tøj. Fra sin næsten perfekte banevandring til fantastiske funktioner, Manu Rios vil give dig lyst til at købe, hvad han end har sport - også selvom det er tusindvis af dollars. Manu blev kendt på sociale medier efter at have brugt mere og mere tid på modellering, kun for at pryde catwalks i Paris, London, Milano og selvfølgelig Madrid.

På trods af at Manu havde succes i modeverdenen, gik Manu fra model til Madrid-studerende, da han blev fuldtidsbesætningsmedlem på Elite og spillede rollen som Patrick Blanco.

Patrick var den nye studerende på Las Encinas, og blev hurtigt en show-tyver og en dampende en dertil. Manu er heldigvis vendt tilbage til seriens femte sæson, og med Netflix, der bekræfter seriens fornyelse for en sjette sæson, kommer vi helt sikkert til at se mere af Manu.

Hvor meget er Manu Rios værd?

Med to sæsoner af Elite under bælte (og forhåbentlig flere på vej)3, og en række modekampagner, covers og shows, har Manu formået at gøre det ganske godt for sig selv. Faktisk er skuespilleren gået hen og samlet en nettoværdi på $500.000 - hvilket ikke er for lurvet for en, der kun har været i søgelyset i et par år.

Før sin tid på Elite optrådte Manu i en håndfuld tv-serier, inklusive hans allerførste tilbage i 2002 med titlen, Donde Esta?

Manu optrådte i tv-showet Pepe's Beach Bar i 2014, hvor han spillede rollen som Mauri i fem afsnit. Rios scorede senere rollen som Patrick tilbage i 2021 og ser ikke ud til at stoppe lige nu.

Hvad er det næste for Manu Rios?

Manu Rios vinder international indpas og kommer ikke til at nå pauserne med, hvor godt det går. Foruden Elite har Manu officielt fået rollen som Marcos i showet La edad de la ira, eller Age Of Anger, som det hedder på engelsk.

Manu knuser det også i modebranchen! Stjernen gjorde sin allerførste optræden ved Met Gala i år iført et smukt jakkesæt lavet af Jeremy Scott, visionæren bag Moschino. Dette markerede ikke kun Manus første gang ved Met Gala, men det var også hans allerførste gang i New York City.

I et interview med Variety delte Manu, at hans første gang i NYC og Met Gala har været en komplet hvirvelvind, og at han måtte komme tilbage en anden gang for en mere rolig og stille tur. Tja, at dømme efter hans seneste Instagram-billeder, ser det ud til, at Manu helt sikkert nyder sin tid i Big Apple, og det med rette.

Anbefalede: