Blev Avril Lavigne erstattet af en look-alike?

Indholdsfortegnelse:

Blev Avril Lavigne erstattet af en look-alike?
Blev Avril Lavigne erstattet af en look-alike?
Anonim

2000'erne var et interessant årti for musik, og mange stjerner var i stand til at stige til berømmelse i løbet af den tid. Det var i den tidligere del af årtiet, at Avril Lavigne første gang brød ind på scenen.

Lavigne har været rundt om blokken, og hun har haft op- og nedture, inklusive hits på hitlisten og en retssag fra et band. Sangerinden er stadig i gang, og hun skiftede endda genrer med sin seneste musik. Hendes seneste virale TikTok-video fik hende tilbage i overskrifterne, men desværre betød det, at mangeårige rygter om, at hun var blevet erstattet af en look-alike, kom igen på sociale medier.

Lad os tage et kig på denne bizarre teori.

Avril Lavigne Is A Music Star

Tilbage i 2002 bragede den canadiske sangerinde Avril Lavigne ind på musikscenen med sit debutalbum, og fra det tidspunkt var sangerinden i stand til at sammenvæve en succesfuld karriere i musikindustrien.

"Complicated" var sangerindens første megahit på hitlisterne, og hendes opfølgende single, "Sk8er Boi", kunne også blive et kæmpehit. "I'm With You" rundede en trio af hits fra hendes debutalbum, Let's Go, som var i stand til at sælge over 16 millioner eksemplarer glob alt.

Efter sin varme start på hitlisterne ville Lavigne holde de gode tider kørende med sit andet album, Under My Skin. Den var ikke så vellykket som sin forgænger, men den solgte stadig over 10 millioner eksemplarer på verdensplan.

Gennem årene er tingene kølet af for sangerinden, men hun satte et permanent præg på millennials over alt. Hun har solgt anslået 40 millioner albums på verdensplan, hvilket gør hende til en af de mest succesrige kunstnere fra sin tid.

Lavigne har haft en fantastisk karriere, men en negativ ting, der har varet ved, er et bizart rygte, der for nylig gik vir alt igen.

Teorien om Avril Lavignes bedrager

I hvad mange anser for at være en helt vild teori, er der dem, der mener, at Avril Lavigne sparkede på spanden og blev erstattet af et look-alike for år siden. Ja, du læste det rigtigt.

Det lyder sindssygt, men der er påstået bevis for byttet.

"Teorien hævder, at Lavigne, der kæmpede med berømmelse i begyndelsen af sin karriere, begyndte at bruge en body double ved navn Melissa. På et tidspunkt siges den rigtige Lavigne at være død, så pladeselskabet erstattede hende med Melissa. fuld tid. "Proof" har inkluderet Lavignes røde løber-billeder (Lavigne bærer bukser; Melissa foretrækker kjoler og nederdele) og formodede forskelle mellem ansigtstræk fra Lavigne før 2003 og den nuværende inkarnation," ifølge The Guardian.

Der er også forskelle i håndskrift, som siges at give troværdighed til teorien.

The Guardian bemærkede også, at "Teoretikere mener også, at Melissa har efterladt spor i sange, såsom Slipped Away, hvor hun synger: "Den dag du smuttede var den dag, jeg fandt ud af, at det ikke vil være det samme ". Der var endda et reklamebillede, hvor Lavigne havde skrevet "Melissa" på sin hånd."

I betragtning af, at der er denne type beviser, og at rygtet har cirkuleret i årevis, er folk kommet til at undre sig over legitimiteten af, at Lavigne bliver erstattet.

Avril Lavigne afviste rygterne

Så, blev Avril Lavigne placeret af en look-alike for år siden? Åbenbart ikke.

Sangerinden er godt klar over rygtet, og hun adresserede det i et interview med KISS 1065.

"Har du grinet af rygterne, der gik, hvor du ikke længere eksisterer, og der er en klon af dig," spurgte stationen.

"Ja, nogle mennesker tror, at jeg ikke er det rigtige mig, hvilket er så mærkeligt! Hvorfor skulle de overhovedet tænke det," svarede hun.

Det er ærlig t alt bizart, at dette rygte har eksisteret så længe, men sandt at sige er det ikke første gang, at en berømthed har været en del af et rygte som dette.

I årtier gik det rygter om, at ingen ringere end Paul McCartney havde bestået og i hemmelighed blev erstattet i sin tid med The Beatles.

På samme måde som Lavignes teori er der "beviser", der tyder på, at Paul McCartney blev erstattet, og folk har taget dette og kørt med det i lang tid.

McCartney adresserede sit rygte tilbage i 70'erne og fort alte Rolling Stone: "En eller anden fra kontoret ringede til mig og sagde: "Se, Paul, du er død." Og jeg sagde: "Åh, det gør jeg ikke." 'ikke enig i det.'"

Overlad det til Paul McCartney at tilføre lidt letsindighed i en virkelig bizar situation.

Avril Lavigne ryster måske aldrig de bizarre rygter, der har cirkuleret i årevis, især hvis McCartneys vedvarende rygter er nogen indikation.

Anbefalede: