Taylor Swift Won't Headline Glastonbury 2022

Indholdsfortegnelse:

Taylor Swift Won't Headline Glastonbury 2022
Taylor Swift Won't Headline Glastonbury 2022
Anonim

Det menes, at Taylor Swift ikke vil stå i spidsen for Glastonbury musikfestival i 2022.

En kilde til pressen om, at den 32-årige sangerinde, som tidligere var booket til at optræde på den engelske festival i 2020, har 'høfligt afslået' et tilbud om at få sin reservation til 2022.

Swift blev booket til overskrift i 2020

Taylor Swift var blandt det lineup, der var booket til at gå på scenen ved den berømte musik- og kunstfestival for to år siden sammen med Paul McCartney og Kendrick Lamar, men showet blev til sidst aflyst på grund af Covid-pandemien.

En kilde fort alte The Sun, at Bad Blood-sangeren ikke føler, at det nu er det bedste tidspunkt at tage til den ikoniske Somerset-scene. Selvfølgelig ville hun absolut elske at skrive overskrifter på et tidspunkt. Det er stadig på hendes bucket list, men at optræde er ikke hendes prioritet lige nu.' Hun er i øjeblikket i gang med at genindspille sine gamle plader, efter hun mistede rettighederne til sin musik.

Swift var begejstret for at overskriften Glastonbury

Meget af den originale 2020-lineup forventedes at rulle over til 2022-sommeren. Billie Eilish vil overskriften fredag aften, og Kendrick Lamar er allerede bekræftet til at optræde på søndag. Diana Ross vil optræde i den populære Sunday legends slot og følge i fodsporene på Lionel Richie og Dolly Parton.

Ingen er blevet bekræftet for lørdag aften i øjeblikket. Vi forventer flere meddelelser om handlinger i næste måned.

I december 2019 annoncerede Taylor for første gang, at hun ville stå i spidsen for Glastonbury Festival, idet hun tweetede: "Jeg er ekstatisk over at fortælle dig, at jeg vil være hovednavnet på Glastonbury på dets 50-års jubilæum – vi ses der!"

Festivalens medarrangør Emily Eavis gav en erklæring dengang, hvori hun sagde: 'Taylor er en af de største og bedste kunstnere på planeten, og vi er bare så glade for, at hun kommer her til Worthy Farm for at slutte sig til os til vores 50-års fødselsdagsfejring.'

Efter at festivalen blev aflyst på grund af Covid-19, indrømmede sangerinden, at hun var 'så ked af det', at hun ikke ville komme til at optræde på festivalen.

Swift sagde: 'Jeg ville optræde steder, hvor jeg ikke havde optrådt så meget, gøre ting, jeg ikke havde gjort - som Glastonbury. Jeg har egentlig ikke lavet festivaler siden tidligt i min karriere.

'De er sjove og bringer folk sammen på en virkelig cool måde. Det er så trist. Men jeg ved, det er den rigtige beslutning.'

Anbefalede: