Et kig ind i Rob McElhenney og Kaitlin Olsons ægteskab

Indholdsfortegnelse:

Et kig ind i Rob McElhenney og Kaitlin Olsons ægteskab
Et kig ind i Rob McElhenney og Kaitlin Olsons ægteskab
Anonim

It's Always Sunny in Philadelphia mangler notorisk sentimentalisme, men historien bag ægteskabet mellem dens stjerner, Rob McElhennney og Kaitlin Olson, er faktisk rigtig sød. Mens serien svælger i mørke chokerende historier, fra kannibalisme til at insinuere, at en af dens monstrøse hovedpersoner kan være en seriemorder, er den verden, som McElhenney og Olson bebor væk fra kameraerne, sund og kærlig..

Ud over at spille hovedrollen i hitshowet har McElhenney også skabt det og er Always Sunnys primære forfatter sammen med medstjernerne Glenn Howerton og Charlie Day. Men på trods af at han i det væsentlige er sin kones chef, har McElhenney et sundt, ligeværdigt forhold til Olson. I modsætning til mange andre celeb-par, prioriterer McElhenney og Olson deres privatliv og fører et ret norm alt liv på trods af deres enorme nettoformue og umådeligt populære tv-show. Her er et indblik i deres ægteskab, og hvordan Rob McElhenney og Kaitlin Olson mødtes.

Når det kommer til en af de bedste sitcoms, kommer It's Always Sunny In Philadelphia helt sikkert til at tænke på. Showet begyndte første gang tilbage i 2005, hvilket er præcis, da Rob McElhenney og Kaitlin Olson mødtes første gang. De to ramte tydeligt i betragtning af, at de begyndte at date i 2006, da serien gik ind i sin anden sæson. I 2007 var parret officielt forlovet og knyttet sammen i september 2008. De to hilste deres første søn velkommen i 2010 og deres anden i 2012, hvilket beviste, at det virkelig gav pote at være en del af tv-serien.

Opdateret den 28. januar 2022: Rob McElhenney og Kaitlin Olsons ægteskab ser ud til at være lige så stærkt som nogensinde i 2022. Sæson 15 af It's Always Sunny i Philadelphia havde premiere i slutningen af 2021, og Rob og Kaitlin skal gentage deres roller i mindst tre sæsoner mere – showet er blevet fornyet til og med sæson 18. De fortsætter med at poste billeder af hinanden på Instagram, og de fortsætter selvfølgelig med at arbejde sammen på Sunny. Mens Rob helt sikkert har travlt i disse dage med "The Always Sunny Podcast" og med det fodboldhold, han ejer, har Kaitlin også travlt, og sæson 2 af hendes show Hacks får forhåbentlig premiere engang i 2022.

11 Hvordan mødtes Rob McElhenney og Kaitlin Olson?

Mens de to er fanfavoritter både udenfor og på skærmen i dag, virker det som om, at Kaitlin ikke oprindeligt syntes, Rob var sød, da hun mødte ham første gang. Duoen krydsede veje for allerførste gang, da Olson sluttede sig til rollebesætningen i It's Always Sunny In Philadelphia.

Hun afslørede, at hun i starten følte sig som en helt outsider, men det tog ikke meget tid, før hun blev tæt på sine medstjerner, især Rob. I et interview med Entertainment Weekly afslørede Kaitlin, at hun aldrig havde mødt Rob før showet, og selvom hun ikke syntes, han var sød i starten, "tager hun det hele tilbage nu."

10 Rob McElhenney og Kaitlin Olson begyndte ikke at date før sæson 2

It's Always Sunny in Philadelphia er den længstvarende live-action sitcom i historien, med dens første sæson udsendt helt tilbage i 2005. Men det var først i anden sæson, hvor Rob McElhenney og Kaitlin Olson har hovedrollerne, som begge var i slutningen af 20'erne på det tidspunkt, begyndte at date.

9 Rob McElhenney og Kaitlin Olson holdt det en hemmelighed fra skuespillerne

Parret var først sammen til en fest afholdt af Fox-netværket, hvor Kaitlin tog det første skridt. Men de holdt det hemmeligt for resten af castet, og det gjorde Glenn Howerton, der spiller den skurkagtige og forfængelige Dennis, meget jaloux.

"Glenn ville komme jaloux på arbejde og være sådan, "Gud, Rob er ligesom, han er bare derude på barer, ligesom at møde mennesker? Når han går på hver bar, går han og overnatter i hendes hus!" sagde Kaitlin. Livet efterligner kunst, da Mac (spillet af McElhenney) og Dennis har en underligt konkurrencepræget bromance på selve showet, hvor den intrigerede Dennis endda går så langt som til at skjule breve fra Macs far på højden af hans jalousi.

8 Det var en ny slags kærlighed til Kaitlin Olson

I en optræden i Armchair Expert-podcasten sagde Kaitlin, at hun blev dybt forelsket i Rob. Hun fort alte intervieweren Dax Shephard: "Som, da jeg blev forelsket i ham, indså jeg, at jeg var dybt forelsket i ham på en måde, som jeg ikke havde været forelsket i nogen før." Parret giftede sig i 2008 og har stået stærkt lige siden.

7 Rob McElhenney blev tiltrukket af Kaitlin Olsons komiske talenter

Kaitlin Olson er berømt for sin sjove tur som Dee Reynolds i Always Sunny. Selvom Dee oprindeligt skulle være fornuftens stemme i banden, blev hun hurtigt lige så ubehagelig som fyrene.

Uanset om hun prøver sine misforståede komiske indtryk eller er lige så chokerende egoistisk som sine venner, er Dee konsekvent morsom. Efterfølgende har Rob beskrevet Kaitlin som "den sjoveste kvinde på fjernsynet".

6 Kaitlin Olsons graviditet blev skrevet ind i 'It's Always Sunny In Philadelphia'

I det syvende afsnit af sæson 6, "Who Got Dee Pregnant?" Dee afslører, at hun er blevet gravid, og banden forsøger at finde ud af, hvem faderen er, med sjove konsekvenser.

Kaitlin var faktisk gravid med sit første barn på det tidspunkt, så det blev skrevet ind i showet. I et nik til deres virkelige forhold antydes det, at Mac kan være faderen, og tanken om det gør både Dee og Mac kvalme.

5 Rob McElhenney har sagt, hvor heldig han er at være sammen med Kaitlin Olson

I et bevægende Instagram-opslag huskede Rob, at han så Kaitlin for første gang i et afsnit af Curb Your Enthusiasm og var i ærefrygt for hendes skønhed og komiske evner. Han mente også, at hun var ude af hans liga og skrev: "Sikke en heldig person, jeg er. Jeg fortjener hende ikke." Always Sunny er måske stort set blottet for følelsesmæssigt indhold, men disse ægte dvergpapegøjer gør alt, hvad de kan, for at trække i vores hjertestrenge.

4 Rob McElhenney og Kaitlin Olson dedikerede en episode til deres babysøn

I sæson 6-afsnittet "Dee Gives Birth", Dee, ja, føder! Afsnittet slutter på en rørende note med et foto af Rob og Kaitlins nyfødte første søn ledsaget af teksten "Axel Lee McElhenney/ 1. september 2010". De har en anden søn, Leo Grey, født i 2012.

3 Rob McElhenney laver blidt sjov hos Kaitlin Olson på Instagram

Rob postede en humoristisk serie af videoer på Instagram, hvor han spillede guitar og duetter med sin kone. Videoerne starter uskyldigt nok, men har et sjovt twist. I en video synger Rob sjælfuldt, mens Kaitlin bliver eftersynkroniseret med kyllingelyde, en reference til Always Sunnys langvarige gag om, at Dee ligner en fugl.

2 Kaitlin Olson sagde, at hun elsker at arbejde med Rob McElhenney

Mens hendes mand også teknisk set er hendes chef, generer dette ikke Kaitlin, som har forklaret, at deres arbejdsforhold er samarbejdende i modsætning til autokratisk. Desuden sagde hun, at hun elsker at arbejde med Rob. I sit interview med Dax Shepard uddybede hun, "han er bare en vidunderlig chef, og han er en samarbejdspartner".

1 Rob McElhenney roser altid Kaitlin Olson

Utroligt nok har Always Sunny aldrig vundet en Primetime Emmy Award. Men det er ikke et problem for Rob, når han har sin elskede kone derhjemme. Med henvisning til, at showet blev afvist af den prestigefyldte prisuddeling, postede han et billede af sig selv og Kaitlin på Instagram, hvor han skrev: "Hvem har brug for en Emmy, når du får det gyldne trofæ med hjem? For fanden, den pige har det fint."

Anbefalede: