10 røde løberkjoler, der spejlede Disney-prinsesser

Indholdsfortegnelse:

10 røde løberkjoler, der spejlede Disney-prinsesser
10 røde løberkjoler, der spejlede Disney-prinsesser
Anonim

Med mange af os, der voksede op med at se Disney-film, var Disney-prinsesser som Ariel, Mulan, Askepot, Tiana og Tornerose vores inspiration. De gennemgik alle strabadser og fandt uafhængighed, mens de reddede sig selv. Og mens mange organisationer går efter Disney for mere lighed og repræsentation i deres Disney-film, vil den lille Disney-fan indeni os voksne stadig gerne efterligne den skønhed, vi så på tv.

Uanset om det var med vilje eller utilsigtet, lignede disse ti berømtheder ligesom Disney-prinsesser, mens de var på den røde løber. Lad os tage et kig på, hvornår livet efterligner (Disney) kunst.

10 Zendaya As Askepot

Zendaya så strålende ud ved Met Gala 2019. Takket være sin stylist, Law Roach, kanaliserede Zendaya 1950'ernes Askepot. Balkjolen blev specialfremstillet af designeren Tommy Hilfiger, og hver en tomme af hende var perfekt. Fra de hævede ærmer til den sorte choker til græskarpungen - Zendaya forvandlede sig virkelig til en prinsesse på denne store aften for mode. Roach var Zendayas date, der også klædte sig ud som sin fe-gudmor!

9 Nu er det Aishwarya Rais tur som Askepot

Træk Zendaya til side, der er plads nok på den røde løber til mere end én Askepot! Da Askepot dukkede op til bal i den smukke, bløde blå og hvide balkjole, ville piger i alle aldre have en kjole ligesom hendes.

Skuespillerinden Aishwarya Rai havde chancen for at ligne Disney-prinsessen ved Cannes International Film Festival i 2017, da hun bar denne Michael Cinco-kjole!

8 Kate Winslet As Merida

Kate Winslet kan ikke gøre noget forkert. Hun er en fremragende skuespillerinde, der kan sømme enhver rolle, og hun ser altid sensationel ud på den røde løber. Winslet er en ægte Hollywood-stjerne. Faktisk er hun sådan en stjerne, at det ser ud til, at en Disney-film fra 2012 var inspireret af Winslets Oscar-kjole fra 1998 af Givenchy. Brave's Merida bærer en kjole, der er uhyggeligt ens. Fra den mørkegrønne til guldkanten - selv Kates hår! Vent et øjeblik… er Merida Kate Winslet?!

7 Kim Kardashian West som prinsesse Jasmine

Disneys Aladdin var en stor succes i 1992. Det visuelle var farverigt og lyst, og historien var charmerende. Prinsesse Jasmine fandt den perfekte kombination af roy alty og norm alt liv takket være Aladdin.

Da Disney lavede en live-action-version af den animerede favorit, hyrede de Naomi Scott til at spille prinsesse Jasmine, og dreng slog hun den ud af parken. Men hvis Kim Kardashian var en skuespillerinde, kunne hun sagtens have nået udseendet. Hun var prinsesse Jasmines spyttebillede til en pre-Grammy-fest for år siden.

6 Elle Fanning som prinsesse Aurora

I 2014 sluttede Elle Fanning sig til Angelina Jolie for Disneys Maleficent. I modsætning til Disneys animerede version af Tornerose viste denne film fans Maleficents synspunkt. Så ond som hun var, var hun virkelig ikke så slem, da folk lærte hendes historie at kende.

I filmen portrætterede Fanning prinsesse Aurora og gjorde et fantastisk stykke arbejde. Selvom dette look faktisk var til The Late Show, kunne vi ikke lade være med at tilføje det til listen, da hun lignede den karakter, hun portrætterede.

5 Lupita Nyong'o As Peter pan

Skuespillerinden Lupita Nyong'o dræber den altid på den røde løber. Og uanset om hun mente det eller ej, lignede hun bare en Disney-prins, ikke en prinsesse: Peter Pan.

Ved Met Gala 2014 lignede Nyong'o en kombination af Tiana og Peter Pan i denne grønne Prada-skabelse. Hun parrede kjolen med et smukt pandebånd og endnu smukkere tilbehør for at få kjolen til virkelig at skinne.

4 Constance Wu As Mulan

Constance Wu så utrolig ud i denne Vera Wang-kjole ved Golden Globes 2019. Det brændte orange bånd minder om Mulans klæder i animationsfilmen fra 1998. I 2020 udkom Disney med en live-action-film til Mulan, men COVID-19 har forsinket sin premiere gang på gang. Constance Wu spiller ikke Mulan i filmen, men hendes styrke og skønhed støder op til den elskede karakter.

3 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence har truffet nogle utrolige modevalg og film gennem årene, men ikke alt, hvad hun rører ved, bliver til guld.

Under Golden Globes 2014 dukkede Lawrence op i en hvid og sort kjole designet af Dior. Kjolen var ikke ligefrem elsket af kritikere, især når hun blev sammenlignet med Den Lille Havfrues prinsesse Ariel (og ikke på en god måde). Sjovt nok lignede denne dyre Dior-kjole ligesom Ariels falske kjole, da hun endelig havde ben og var ved at lære at gå.

2 Mindy Kaling As Belle

Mindy Kaling er fantastisk fra top til tå. Hun har en smuk teint, og hendes stil viser altid sin fantastiske figur. Og ligesom de andre glamourøse damer på denne liste, spejlede Kaling Beauty and the Beast's Belle, mens han var på den røde løber ved Oscar-uddelingen! Den gyldne nuance og draperede stof ligner Belles balkjole, mens hun danser natten væk med Udyret.

1 Kiera Knightly As Megara

Hvis der er én ting, vi ved med sikkerhed, er det, at skuespillerinden Kiera Knightly ser godt ud i lilla. Klædt i Matthew Williamson bar Kiera denne kjole til verdenspremieren på Pride and Prejudice i 2005. Hun lignede en Disney-prinsesse. Og mens vi får store prinsesse Jasmin-vibes, ligner hun mere Megara fra Disneys Hercules! Selv de bløde bølger i hendes hår efterligner Megaras!

Anbefalede: