Harry Styles' 10 bedste Instagram-looks

Indholdsfortegnelse:

Harry Styles' 10 bedste Instagram-looks
Harry Styles' 10 bedste Instagram-looks
Anonim

Sammen med at være en utrolig talentfuld singer/songwriter er Harry Styles kendt for at have en utrolig sans for mode. Han er endda blevet kaldt et modeikon. I sine One Direction-dage holdt Styles sig til sorte jeans og en hvid eller sort t-shirt, men da bandet gik hver til sit, fandt han virkelig sig selv og sin stil, iført nogle out-there outfits.

Fra tour looks til Met Gala til Saturday Night Live til en dag i byen, Harry Styles leverer altid med sit outfits.

10 Live At The Forum

Styles bar det outfit, der står på hans albumcover Fine Line til hans albumudgivelsesshow på Forum i december sidste år.

Selv om billedet er i sort og hvid, ved vi, at Styles bar en pink skjorte med hvide brede bukser og sorte sko. Knapperne på bukserne er solbrune. Vi forestiller os, at dette er et af de outfits, Styles ville have båret på turné, hvis det ikke var blevet udskudt i år. Kun han kunne tage dette 70'er stil outfit af og blive kaldt et modeikon, mens han gjorde det.

9 Saturday Night Live

Sammen med to mindeværdige optrædener og sjove sketches på Saturday Night Live, prydede Styles også denne dejlige ballerina-tutu for billederne fra hans tid på showet. Mange mennesker satte spørgsmålstegn ved hans seksualitet efter dette billede.

Styles' svar, som er det perfekte svar, er "hvem bekymrer sig?" Det yndige lyserøde kostume er Harry til og med. Det viser hans sjove, ubekymrede side og giver ham mulighed for at være den, han vil være.

8 San Jose, Live On Tour

Som de siger, 'Du er aldrig helt påklædt uden et smil!' Sammen med sit smukke smil bar Styles et sejt jakkesæt med blomster og andre designs, mens han optrådte i San Jose, Californien, under sin første solo-turné.

En hvid button-down skjorte og en guldkæde fuldender looket. Styles gik endda så langt som at matche hans guitar til hans outfit. Kun han kunne trække dette jakkesæt af og få det til at se godt ud.

7 Hongkong, live på turné

Den, der har taget dette billede, tak. Inden han indtog scenen i Hong Kong til sit Live On Tour-show, fik Styles det hele taget op af en frisør. I bare en hvid t-shirt, stribede sorte og hvide bukser og sneakers har han aldrig set bedre ud.

Udseendet var sandsynligvis for en dramatisk effekt, da han har solbriller på indeni, og stylisten ser ud som om hun griner. Men alligevel gør han sig knap nok, og han ligner en Gucci-model og helt perfekt.

6 Glasgow, Skotland, Live On Tour

Sammen med sit band viste Styles skotske fans en vis kærlighed ved at bære det traditionelle tøj fra højlandet, inklusive en sort kilt, sporran og hvide knæsokker.

Pigerne droppede det helt sorte look for røde kilter og en matchende baret. Harry går alt ud for sine fans og vil altid gøre det.

5 Milano, Italien, Live On Tour

Han er så gylden! Dette er måske bare et af hans bedste outfits nogensinde. I en lilla og guld-get-up ser "Watermelon Sugar"-sangeren lækker ud, mens han børster tænder. Lilla er roy altyfarven, og dette outfit var bestemt lavet til en konge, King Harry Styles.

Prydet med en guldsløjfe og en skjorte er dette outfit den perfekte gave til fans. Kun Styles kunne få tandbørstning til at se så cool ud.

4 København, Danmark, Live On Tour

Han gjorde alt for denne! Dette babyblå jakkesæt med en hvid hævet top, sorte sko og skinnende sølvfor, skinnede virkelig på scenen. Hans band deltog også i udklædningsfesten ved at bære nuancer af blå, sort og hvid.

Styles holder en kop noget, sandsynligvis te, og han ser ud til, at han er klar til at spilde al teen om dette outfit.

3 Promovering af Kiwi-musikvideoen

Styles havde endda en mini-ham til videoen. Barnet lignede sin langhårede fase i videoen, hvor det rygtes, at han havde skrevet sangen. Både Styles og pigen er iført et blåt, blomstret jakkesæt, som ikke for mange mennesker kan trække af.

Selvfølgelig er jakkesættet Gucci, for hvad ville Styles ellers have på? Det gør os kede af i slutningen af videoen, at dragten bliver ødelagt af flyvende cupcakes.

2 Et sjovt tilbageblik

Tilbage i sine One Direction-dage var Styles ikke så stilfuld, som han er nu. Bare for spark og fnis, Styles skulle være hans sjove side og bar en sjov blond paryk med en bagudvendt, sort baseballkasket og en plaid skjorte.

Set her sammen med pro-wrestler, Allysin Kay, ved Styles ikke engang, hvad der foregik, som vi kan se af billedteksten.

1 One Direction Days

Denne skulle smides derind for nostalgi. Er der andre, der husker dengang Harry var i One Direction, at hans outfits bestod af sorte jeans, sneakers og en hvid eller sort t-shirt? Men denne gang klædte han sit look op med en sort hat og hvid blomst i hattens rand.

10 år senere er Styles' modesans kommet langt siden hans X-Factor- og One Direction-dage, og det bliver fantastisk at se, hvad han har på på turné næste år.

Anbefalede: