Josh Gads 10 mest relevante tweets

Indholdsfortegnelse:

Josh Gads 10 mest relevante tweets
Josh Gads 10 mest relevante tweets
Anonim

Josh Gad er en utrolig skuespiller, sanger og helt igennem vidunderligt menneske. Han er kendt for sit arbejde på Broadway, såvel som sin rolle som Olaf i den populære Disney-film, Frozen, sammen med Frozen-efterfølgeren. Josh, såvel som en talentfuld skuespiller, er også ret komisk, og hans tilstedeværelse på sociale medier er et bevis på det.

Josh går konstant vir alt på Twitter for hans sjove tweets og relateret indhold, uanset om han sender politiske kommentarer eller simple livsopdateringer, er hans indhold meget værdsat af Twitter-brugere. Fortsæt med at læse for at se 10 af Josh Gads mest relaterbare tweets.

10 forventning vs. Virkelighed

Josh tweetede dette sjove billede, der viser to forskellige øjeblikke fra Frozen-filmene. Et af billederne viser hans karakter, Olaf, glad smilende, mens det andet viser Olaf døende i armene på Anna, en Frozen-karakter spillet af Kristen Bell. Denne sammenligning blev lavet af Josh for at vise hans forventninger til 2020 og virkeligheden i dette utroligt komplicerede år. Han skrev billedteksten til det positive billede, "Mine planer" og det andet billede, "2020"

9 Gad Girls

En serie, som Josh poster på sin Twitter såvel som sin Instagram, er en dokumentation af de forskellige klassiske film, han viser sine to døtre. Josh tager norm alt til Twitter for at dele de film, han har besluttet at vise sine unge børn for første gang, og deler deres reaktioner og meninger om filmene. Dette tweet er en af de meddelelser, han kom med, idet han delte med sine følgere, at "Gad-pigerne" blev introduceret til Edward Scissorhands. Mange forældre kan relatere til denne.

8 tager en pause

En ting, som fans beundrer mest ved Josh Gad, er hans evne til at være utrolig åben og ærlig over for sine følgere.

Dette tweet repræsenterer den egenskab perfekt, da han åbent delte med sine Twitter-følgere, at han havde brug for en pause på sociale medier. Dette relaterbare tweet er et, som alle kan relatere til, da det ofte er nødvendigt at tage pauser fra den konstante brug af sociale medier.

7 Denne reaktion

Josh bruger ofte sin Twitter til at skrive sin mening om aktuelle begivenheder, film og politik, men dette relaterbare tweet er simpelthen sjovt. Josh retweetede videoen vist i dette tweet, som dokumenterer en fugl, der flyver, mens han også bærer en haj. Denne video gik vir alt, og Joshs reaktion på at se den er, hvad hver enkelt person sikkert også tænkte, mens han så den, hvilket gør denne kommentar til en af hans absolut mest morsomme.

6 rigeligt toiletpapir

Dette tweet fra Josh Gad er en vittighed om manglen på tilgængeligt toiletpapir under den nuværende pandemi i USA. S. Dette sjove tweet viser et billede af Gad i en købmand, siddende i en vogn, der er fyldt med toiletpapir. Han skrev billedteksten til billedet, der tweetede, "fbf til en tid, hvor der var masser af toiletpapir", og lavede en joke ud af en ellers utrolig mærkelig situation. Joshs evne til at gøre lys ud af disse situationer er et af hans mange talenter.

5 Det er okay at græde

Josh er altid ærlig på sine sociale medier, og deler ofte indsigt i sit liv og låner inspiration til sine følgere på daglig basis.

Dette tweet er et perfekt eksempel på hans evne til at nå ud til et bredt publikum, da dette sårbare tweet gik vir alt. Josh postede denne video af sig selv på Twitter, som viser ham grædende. I videoen fortæller han om, hvor norm alt det er at græde og føle sig overvældet. Denne video tilbød støtte til mange og fort alte, at det er okay at være følelsesladet.

4 Hjemmeundervisning

Dette tweet fra Josh er et, som mange forældre vil kunne relatere til. Med skoler over hele verden, der lukker på grund af den nuværende pandemi, er forældre blevet tvunget til at fungere som lærere, og Josh delte kampen om det på en komisk måde. Han postede denne-g.webp

3 Social distancering

Josh modtog en masse ros for sin rolle i Disneys Beauty and the Beast, hvor han spillede Gastons sidemand, Le Fou. Josh spillede karakteren utrolig godt og bragte Le Fou til live med endeløs humor og et lille crush på Gaston, hvilket var så sjovt indlysende. Dette tweet fra Josh refererer til et øjeblik i filmen for at vise, hvordan man ikke kan tage social afstand (selvfølgelig), mens de får sine følgere til at grine.

2 TikTok

En TikTok blev sendt på Twitter, og Josh retweetede den, hvilket gav en enkel og perfekt reaktion, som alle, der ser videoen, vil dele. Den opslåede video er af en person, der spiller et par tangenter på klaveret, hvor den sidste tone er færdig, når kameraet panorerer til en kat, som miaver den næste tone perfekt. Dette sjove øjeblik blev værdsat af Josh og hans følgere, da hans tweet gik vir alt.

1 masker og surdejsbrød

Josh Gad postede på sin Twitter med kommentarer, som de fleste mennesker i verden i dag aldrig troede, de ville finde sjove, men dette tweet fra Josh opsummerer en masse menneskers oplevelser med pandemien. Han tweetede om vigtigheden af at bære masker, og kunsten at lave surdejsbrød, som fuldstændig har overtaget internettet. Alle i karantæne vil finde denne vittighed relateret og unik for den mærkelige tid, vi lever i.

Anbefalede: