10 store hundenavne til den blide kæmpe i dit liv

Indholdsfortegnelse:

10 store hundenavne til den blide kæmpe i dit liv
10 store hundenavne til den blide kæmpe i dit liv
Anonim

At have en stor hund kan være noget af det bedste nogensinde. Store hunde har ofte de største hjerter. Der er mange smukke store hunderacer, der laver vidunderlige kæledyr. Fra golden retrievere til schæferhunde til store danskere, en stor hund kan beskytte dig og tilbyde dig loyal kærlighed og omsorg. Hvis du adopterer en ny stor hund, uanset om det stadig er en lille hvalp eller er en fuldvoksen voksen, vil du gerne finde det perfekte navn, der matcher deres personlighed og give dem et navn, der passer perfekt til dem. Hvis du leder efter det perfekte navn, vil du gerne vælge et, der matcher deres store statur såvel som deres personlighed.

Vi har sammensat en liste med 10 navne, der er perfekte til din nye store hund.

10 10. THOR

Billede
Billede

Thor er det perfekte navn til en stor, atletisk hund, der beskytter sin familie og har en sød personlighed, ligesom Thor fra Marvel-filmene. Dette navn er især perfekt, hvis du er Marvel-fan og elsker Tordenguden. Hvis din store hund er en muskuløs hvalp, der ser ud til at have et hårdt ydre, men som faktisk er super yndig med et venligt hjerte, når du først har lært ham at kende, så kunne Thor være det perfekte navn til din statuehund.

9 9. BEETHOVEN

Billede
Billede

Beethoven er nok en af de mest populære hunde i popkulturen. Beethoven er bestemt det perfekte navn til en St. Bernard-hund, men den kan også passe til hunde af andre racer, hvis du vil modsætte dig en trend og ændre den. Dette navn kan være populært, men det er så godt et, at det skulle medtages på denne liste. Hvis du kan stole på din store hund for at hjælpe dig og beskytte dig, er navnet Beethoven sandsynligvis det ideelle valg til din nye store hvalp.

8 8. STORM

Billede
Billede

Storm er et navn, der påkalder kraft såvel som skønhed. Hvis du har en stor hunhund, der har brug for et stærkt navn, er Storm perfekt.

Dette navn er også fantastisk, hvis du er fan af tegneserier og X-Men, da det er navnet en af de mest kraftfulde mutanter i disse tegneserier. Hvis din hund er elegant og har en lederpersonlighed, kan Storm være det perfekte navn til hende.

7 7. DIANA

Billede
Billede

Diana er et andet navn, der har nogle tegneserierødder. Dette er navnet på Wonder Woman fra DC comics, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis du er fan af dette tegneserieunivers. Diana er navnet på en stor hund, der er muskuløs, smuk og også har et rigtig sødt hjerte.

Diana er en karakter, der handler om at stå op for og tage sig af mennesker, der har brug for hjælp, så den er ideel til en hund, der har en beskyttende streg og altid er bekymret for deres familie.

6 6. EVEREST

Billede
Billede

Everest er det højeste bjerg i verden. Dette gør dette navn perfekt til en blid kæmpe. Navnet vækker undren og statur, så hvis du har en rigtig stor hund som en Grand Danois, kan Everest være det rigtige valg af navn til din hund. Everest er også et godt navn, fordi det kan fungere til både han- og hunhunde. Hvis din hund er rigtig stor og elsker at gå på eventyr og se verden. Everest kunne passe perfekt til deres personlighed.

5 5. HERCULES/ATHENA

Billede
Billede

Navne fra mytologien er ideelle til store hunde, fordi disse navne frembringer kraft såvel som en skønhed og elegance, som mange store hunde besidder. Hvis du har en stor hanhund, er Hercules ideel, fordi den giver styrke.

Hvis du vil give din hunhund et stærkt navn fra mytologien, så kunne Athena fungere rigtig godt, da Athena var den græske gudinde for visdom og krig. Dette gør dette navn ideelt til en hund, der har en visdom og en styrke ved sig.

4 4. BLÅ

Billede
Billede

Mens navne fra film eller mytologi kan være perfekte til en stor hvalp, vil du nogle gange gå med et navn, der er lidt mere enkelt. Når du navngiver en hund, er en anden ting at overveje, hvor nemt det er at sige navnet og få navnet til at blive genkendt af din hund. Blå er et af disse navne, der er nemt at sige og er også virkelig yndigt. Hvis du har en stor hund med hår eller pels, der er en blålig eller grå nuance, vil dette navn sidde helt rigtigt.

3 3. MOOSE

Billede
Billede

Elg er et sødt navn for en sød, yndig hund. Mens elge i naturen til tider kan være lidt aggressive, er det kun, når de bliver provokeret eller forsøger at beskytte deres unger. Så hvis du har en stor hund, der altid forsøger at beskytte dig mod skade, er Moose et godt valg. Dette er også et godt navn til din store hund, hvis du elsker at være udendørs og tage din hund med ud for at udforske, tage på vandreture og tage på camping. Hvis du har et stort chokoladelaboratorium, kunne Moose være det ideelle navn for dem.

2 2. RANGER

Billede
Billede

Ranger er det perfekte navn til en opmærksom og udforskende hund. Nogle hunde elsker bare at gå ture og være udenfor, og de elsker at snuse rundt og opdage alt, hvad de kan om verden omkring dem.

Hvis din hund har behov for at gå og se, kan Ranger være det perfekte navn til dem. Nogle store hunde har en masse energi, hvis det lyder som din hvalp, skal du give dem et navn, der passer til den personlighed.

1 1. RIVER

Billede
Billede

River er et andet navn, der er forbundet med naturen. Dette navn er fantastisk til både han- og hunhunde. Floder er et stærkt element, der har aspekter af elegance og flow til dem såvel som ekstrem kraft. Hvis din hund er fantastisk at se på og har en rolig personlighed, men en masse styrke indeni, er River værd at overveje som det perfekte navn.

Anbefalede: