Queer Eye' Fab 5: Nettoværdi og aktuelle forholdsstatusser, afsløret

Indholdsfortegnelse:

Queer Eye' Fab 5: Nettoværdi og aktuelle forholdsstatusser, afsløret
Queer Eye' Fab 5: Nettoværdi og aktuelle forholdsstatusser, afsløret
Anonim

Queer Eye er et hit Netflix-serien, der havde premiere i 2018. Det er en genstart af Bravo-showet af samme navn, nu med en ny Fab Five. Med en gruppe passionerede fyre, der er eksperter i mad, mode, indretning, hår/makeup og livsstilskultur, er dette reality-show ulig noget andet.

Jonathan Van Ness, Tan France, Antoni Porowski, Bobby Berk og Karamo Brown satte sig for at ændre liv. De personer, der er nomineret til Fab Fives hjælp, omtales som "helte", hvilket forsikrer dem og publikum om, at der ikke er noget negativt ved at have brug for noget ekstra støtte.

Mellem realityshowet, som nu er i sin sjette sæson, bøger, der er blevet udgivet, skuespilkreditter og andre bestræbelser, fyrene har forfulgt, har der været mange indtægtskilder. Dette har også introduceret Fab Five til potentielle nye partnere, så her er de aktuelle forholdsstatusser og nettoværdier for Queer Eye-fyrene.

10 Jonathan Van Ness er gift med bedste ven Mark Peacock

Jonathan Van Ness er kosmetolog for Fab 5. Han havde fået offentligheden til at tro, at han havde været single i flere år, og aldrig postede nogen information om en betydelig anden på sociale medier. Gennem et Instagram-opslag, der opsummerede hans højdepunkter i 2020, delte Jonathan, at han havde et hemmeligt bryllup, hvor han giftede sig med Mark Peacock, som er kendt for sit keramik og keramik.

9 Jonathan Van Ness har en nettoværdi på $5 millioner

Som kosmetolog har Jonathan Van Ness brugt hundredvis af timer på at klippe, dø og style hår. Han fungerer også som æstetiker og lærer Queer Eye-heltene, hvordan de skal pleje og omfavne sig selv ved hjælp af skønhedsprodukter og ansigtspleje. På grund af hans omfattende viden er hans nettoformue i øjeblikket på $5 millioner.

8 Tan France Gift partner Rob France I 2007

Tan France er et modeikon, og det er grunden til, at han blev ansat som modeekspert i Fab 5. Han har været gift længst af alle Queer Eye-fyrene, og viede sin partner tilbage i 2007. Rob France er en professionel kunstner og sælger sine værker på sit onlinegalleri. De to har nu en baby sammen takket være en surrogat og elsker familielivet.

7 Tan Frances nuværende nettoværdi er på $6 millioner

Tan France nåede store modepræstationer længe før han deltog i showet i 2018. Han er en kendt modedesigner, forfatter til tre bøger og selvfølgelig en tv-personlighed her i Amerika. Takket være sit omfattende arbejde i modebranchen har Tan optjent en nettoværdi på 6 millioner USD.

6 Karamo Brown har en ny kæreste efter 10-års forhold afsluttet

Karamo Brown er angivet som "kultureksperten" på Queer Eye. Han har for nylig indgået et nyt forhold efter en adskillelse fra et partnerskab med Ian Jordan, der varede flere år. De to har stadig et sundt venskab, da Karamo er rykket frem i et romantisk forhold med fotografen Carlos Medel. De har været sammen i over et år nu, hvilket gør det officielt på Instagram i 2020.

5 Karamo Brown har en nettoværdi på 4 millioner USD

Som kulturekspert håndterer Karamo Brown de dybe tanker, følelser og udfordringer, som Queer Eye-heltene skal arbejde igennem. Han har været stærkt involveret i medierne takket være sin tid på reality-tv, de tre bøger, han har udgivet, skuespil i film og tv-shows og hans sociale aktivisme. Med alle disse forehavender er hans nettoværdi steget til $4 millioner.

4 Antoni Porowski dater i øjeblikket Kevin Harrington

Antoni Porowski er kendt for sin ekspertise inden for mad og vin. Han har fundet sig selv en partner i Kevin Harrington, som er en kreativ strategidirektør i marketing og reklame i New York City. De to er blevet ret tætte over pandemien, rejste sammen og begav sig ud på nye eventyr.

3 Antoni Porowski har en nettoværdi på $4 millioner

For at være mad- og vineksperten har Antoni til opgave at lære folk nemme, men meningsfulde retter at tilberede for at hjælpe dem med at finde kærligheden til at passe sig selv gennem maden. Han har sin egen restaurant i New York, har udgivet to kogebøger, arbejdet som model og er blevet castet i et par film og tv-shows. Alle disse præstationer fører hans nettoværdi til $4 millioner.

2 Bobby Berk gifte sig med Dewey i 2012

Bobby Berk er en designekspert, der hjælper med at reformere Queer Eye-heltenes livsrum. Han har været sammen med partneren Dewey Do i årevis, før han blev gift, men blev officielt knyttet tilbage i 2012. Dewey gik i skole for at få en lægeuddannelse og er certificeret kirurg, hvilket gør begge ægtefæller dygtige og travle, men stadig vanvittigt forelsket i hver Andet.

1 Bobby Berks nettoværdi er i øjeblikket på $6 millioner

Bobby Berk arbejder hårdt som indretnings- og boligdesigner. Han hjælper med at lave varer fra bunden samt organisere alt indeni. Med sit øje for skønhed har han frigivet sine egne linjer af møbler og boligindretning. Mellem det, hans job på Queer Eye og hans bidrag til seriens bog, er hans nettoværdi i øjeblikket på $6 millioner.

Anbefalede: