Hvad Tyler Hilton har lavet siden 'One Tree Hill

Indholdsfortegnelse:

Hvad Tyler Hilton har lavet siden 'One Tree Hill
Hvad Tyler Hilton har lavet siden 'One Tree Hill
Anonim

Tyler Hilton, kan du huske ham? Han spillede den alt for modbydelige, men alligevel sjove karakter af Chris Keller på CW-serien, One Tree Hill. Han optrådte også flere gange på MTV's Total Request Live dengang og tog på turné med Bethany Joy Lenz som tie-in med One Tree Hill. Åh, og han var Taylor Swifts kærlighedsinteresse i hendes musikvideo til sangen "Teardrops On My Guitar."

Hvad laver Hilton i disse dage, spekulerer fans måske på? Han er helt sikkert gået væk fra rampelyset siden hans dage på The CW teen drama, men han arbejder bestemt stadig i underholdningsverdenen. Han har helt sikkert holdt sig beskæftiget gennem årene, og hvad der kan komme som et chok for nogle, er, at han nu er en fuldblæst canadisk beboer. Jep, musikeren bor nu i Canada sammen med sin kone, Megan Park, og sin datter, Winnie. Lad os finde ud af, hvad han ellers har lavet.

6 Tyler Hilton blev gift

Hilton giftede sig med sin kone, Park, i 2015, efter at have været sammen i næsten hele deres voksne liv. Parret mødtes på settet til filmen Charlie Bartlett i 2006. Hilton fort alte ET Canada om deres ægteskab, at "der er noget virkelig ubetydeligt ved det, fordi vi har været sammen så længe og ville have været sammen for evigt, uanset om vi blev gift eller ej Ægteskabet var bare en total bonus." Park tilføjede, at "vi var ikke engang sikre på, at vi nogensinde ville giftes, fordi vi tænkte 'Hvad betyder det overhovedet længere?' Vi har været sammen så længe og følt os stabile og stærke, så spekulerede på, hvilken forskel det ville gøre, men det føltes så specielt og har betydet så meget. Vi er stærkere og endnu tættere."

5 Tyler Hilton har en datter

Hilton annoncerede fødslen af sin datter, Winnie, på Instagram i februar 2020, og sluttede sig til mange af hans tidligere cast-kammerater, der er blevet forældre i de seneste år. I sit indlæg udt alte han, at "det føles som om, vi allerede har kendt hende hele vores liv, og at være hendes far er den mest naturlige ting, jeg nogensinde har gjort. At sige, at jeg er besat, yder det ikke helt retfærdighed. Meg var utrolig, både hun og Winnie har det godt, og bare sådan… vi er en familie!"

Hilton optrådte for nylig i Drama Queens-podcasten, hvor han t alte om at være far og gøre mange af de tunge løft, når det kommer til forældreskab, da hans kone, Park, har masser af mennesker, der vil have hende til at skrive manuskripter siden udgivelsen af hendes film The Fallout, som fik flotte anmeldelser fra både fans og kritikere. Han sagde, at hans musik er lidt på bagkant for nu, men han vil af og til skrive noget, når det kommer til ham naturligt. Lige nu elsker han bare at støtte sin kone og være Winnies far.

4 Tyler Hilton flyttede til Canada

I begyndelsen af pandemien steg Hilton og hans kone, Park, ind i en autocamper med deres nyfødte datter og kørte på vejen ud af Los Angeles og kørte hele vejen op til Canada, hvor hans kone er fra. De endte med at blive. Selvom skuespilleren/musikeren stadig tilbringer noget af sin tid i Los Angeles, er han bestemt canadier nu. Både han og hans kone delte deres tid mellem Canada og Los Angeles for at arbejde.

3 Tyler Hilton laver stadig musik

Hilton har udgivet musik gennem årene, herunder albummene Forget the Storm i 2012, Indian Summer i 2014 og City on Fire i 2019. Han turnerede også stort set non-stop i flere år og deltog på vej med kollega One Tree Hill alun Kate Voegele flere gange. Mens de to aldrig optrådte i showet sammen eller var i serien på samme tid, nød de at arbejde sammen, mens de var på farten og indspillede endda nogle sange sammen. De to måtte uundgåeligt stoppe med at turnere sammen på grund af pandemien. Hilton har også lavet et par numre til et par af de tv-film, han var med i, A Christmas Wish og The Christmas Contract, samt til tv-filmen Love Takes Flight. Han er også krediteret som performer/producer i pilotafsnittet af den kortvarige dramaserie The Passage for en sang kaldet "Take It To The Limit"."

2 Tyler Hilton optræder stadig en gang imellem

Hilton har optrådt i mange projekter gennem årene siden hans dage på One Tree Hill. Han optrådte i tv-filmene Christmas on the Bayou, The Christmas Contract og A Christmas Wish, som alle tre medvirkede Hilarie Burton samt andre tidligere One Tree Hill-cast-medlemmer. Hilton har også optrådt i et par tv-shows gennem årene, herunder et afsnit af Castle i 2014, et afsnit af Gentlemen Lobsters i 2016, et par afsnit af Pitch i 2016 og et afsnit af Elemental: Hydrogen Vs. Hindenburg i 2018. Han var også en regulær serie på sci-fi-thrilleren Extant, som blev sendt på CBS.

1 Tyler Hilton har lavet reality-shows

I 2017 optrådte Hilton i et afsnit af Celebs React, med titlen "Weirder Things", hvor Snooki afslører en hemmelighed, Greg Sulkin har en nedsmeltning, og Jeannie Mai lærer et soveværelsestrick. I 2018 optrådte Hilton som restaurantprotektor i en episode af Hell's Kitchen. Det var en episode, hvor deltagerne fik tyve dollars til at købe ingredienser til pastaretter af restaurantkvalitet.

Anbefalede: