Komikergeniet Steve Carell fik næsten disse filmroller

Indholdsfortegnelse:

Komikergeniet Steve Carell fik næsten disse filmroller
Komikergeniet Steve Carell fik næsten disse filmroller
Anonim

Steve Carell begyndte sin professionelle karriere i Hollywood som komiker og tilbragte sine tidlige 90'ere med at spille bifigurer på sene aften- og tv-shows. Det var dog først, da han blev castet som Michael Scott i The Office og hans bemærkelsesværdige roller i The 40-Year Old Virgin, Bruce Almighty og Anchorman, at han blev et kendt navn og en person, der var i stand til at balancere sin tv- og filmkarriere perfekt.. Han begav sig ud i manuskriptskrivning og produktion i sommerpauserne af The Office og fik roller i store film.

Han tænkte grundigt over, da han udvalgte film. Der er mange projekter, hvor skuespilleren blev tilbudt god skærmtid og stærke roller; han måtte dog give slip på grund af planlægningskonflikter eller samtidig være optaget af et andet projekt. Fra komedie til drama, lad os se på de filmroller, som Steve Carell næsten fik gennem årene.

8 Dennis Dupree In Rock Of Ages

Adam Shankman tilpassede Broadway-musicalen Rock Of Ages til en film i 2011 med et fremragende rollebesætning, der omfattede Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones og Mary J. Blige. Steve Carell blev tilbudt rollen som Dennis Dupree; Skuespilleren gav dog rollen videre, og Alec Baldwin blev castet i stedet. Filmen var en moderat succes og tjente 59 millioner dollars ved billetkontoret.

7 ukendt rolle i Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Efter at have arbejdet med Will Ferrell i den klassiske komedie Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, blev Steve Carell bedt om at genforenes med sin tidligere medspiller til Adam McKays Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby med Ferrell i titelrollen. Desværre gav Carell tilbuddet videre, da optagelserne til The Office var ved at begynde, og han filmede også Little Miss Sunshine.

6 Harvey Milk i borgmesteren i Castro Street

The Mayor of Castro Street er en biografi om den homoseksuelle og politiske aktivist Harvey Milk, som skulle tilpasses til en film med samme titel og Steve Carell som hovedrolleindehaveren og Bryan Singer i instruktørstolen. Men Gus Van Sant slog dem i produktion, og Universal besluttede at gå med Milk med Sean Penn i hovedrollen som Harvey Milk, hvilket vandt Penn en Oscar. Derudover kunne filmen have set den dramatiske side af Carell tidligt i hans karriere, da han kun havde medvirket i komediefilm i den periode.

5 Jokeren i The Dark Knight

Det er svært at forestille sig, at nogen anden spiller rollen som Joker i Christopher Nolans The Dark Knight undtagen Heath Ledger. Alligevel kom en række skuespillere i betragtning til den del, inklusive Carell. Han havde offentligt udtrykt sin interesse for at spille rollen og var på shortlisten. Selvom der er en mulighed for, at han ikke ville have været i stand til at bringe det mørke, som Ledger bragte med rollen, ville det have været interessant at se hans bud. Rollen og Ledgers fortolkning gav ham en Oscar for bedste mandlige birolle.

4 Dan Sanders i Furry Vengeance

En familiekomedie, Furry Vengeance, er en film om en ejendomsudvikler, der er målet for et vaskebjørn-oprør. Tre år før han blev tilbudt hovedrollen, havde Carell medvirket i en anden dyrekomedie Evan Almighty, der klarede sig dårligt i biograferne. Som et resultat afviste han rollen, da Furry Vengeance havde en lignende kontekst. Jeremy Piven blev derefter sat til at spille hovedrollen, Dan Sanders, men han forlod projektet, og Brendan Fraser blev castet i stedet.

3 Kenny Bostick i det store år

Steve Carell skulle spille hovedrollen i David Frankels The Big Year, produceret af Ben Stillers firma Red Hour Productions. Filmen havde A-liste skuespillere knyttet til rollen. Skuespilleren havde dog planlægningskonflikter, da han også medvirkede i Crazy, Stupid, Love, den første film produceret af hans firma, Carousel Productions. Ikke desto mindre viste det sig at være et intelligent træk, da The Big Year kun tjente 7,4 millioner dollars. Samtidig er Crazy, Stupid, Love blevet en alletiders romantisk komedieklassiker og tjent $146,4 millioner.

2 W alter Black i The Beaver

Jodie Fosters The Beaver er et psykologisk drama, hvor W alter Black begynder at bruge en bæverhånddukke til at kommunikere med mennesker og overvinde sine problemer. Steve Carell havde oprindeligt taget rollen; dog forlod han projektet, og Jim Carrey blev castet i stedet for. Desværre forlod Carrey også projektet inden produktionen begyndte, og rollen blev givet videre til Mel Gibson, der spillede hovedrollen som W alter Black i The Beaver.

1 titelrolle i postordrebrudgom

I filmen, der aldrig skete, skulle Steve Carell genforenes med sin Date Night-medspiller Tina Fey for endnu en film, der aldrig kom i produktion. Umiddelbart efter den kæmpe succes med Date Night blev duoen låst ind til Mail Order Groom i 2010. Alligevel blev filmen skubbet rundt i et par år, og projektet blev til sidst skrinlagt og kom aldrig i biograferne.

En anden bemærkelsesværdig filmrolle, som han næsten fik, var Ron Donald i Party Down. Steve Carell gik også til audition for at blive en rollebesætning i Saturday Night Live. Will Ferrell blev dog tilbudt rollen. Mens listen har en række roller, som Carell gav videre, fortsatte han med at lave bedre film, der viste ham som en alsidig skuespiller inden for komedie- og dramagenrer.

Anbefalede: