Hvem var Rhys Darby før 'Our Flag Means Death'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Rhys Darby før 'Our Flag Means Death'?
Hvem var Rhys Darby før 'Our Flag Means Death'?
Anonim

Streamingkrigene raser fuldt ud, og selvom Netflix er førende, leverer andre tjenester bangere. HBO Max har nogle fantastiske film og serier, og for nylig udgav de Our Flag Means Death på verden.

Der var lidt kendt om Taika Waititi-showet, før det faldt, hvilket kun skabte fans' forventning. Heldigvis har serien været en succes, og det er i høj grad takket være den rene glans fra Rhys Darby, som tog føringen i showet.

Darby har lagt ned mange års arbejde for at nå dertil, hvor han er nu, så tag med os og se, hvem han var, før han spillede Stede Bonnet på Our Flag Means Death.

Rhys Darby er genial på 'Our Flag Means Death'

I de seneste måneder har Our Flag Means Death skabt bølger på HBO Max, og det har udviklet en tilhængerskare, der virkelig elsker historien om Stede Bonnet og besætningen på The Revenge. Taika Waititi-serien har været fænomenal, og det hele starter med showets hovedrolle, Rhys Darby.

Darby var et geni alt valg til at spille Gentelman Pirate, og hans komiske koteletter skinner i hvert afsnit. Han har sammen med resten af castet gjort et fremragende stykke arbejde i showet, og deres kemi er sublim, når de bringer materialet til live.

Showet er sjovt, ja, men det har en sød oprigtighed, der har fanget folks opmærksomhed.

Da han t alte om dette med Collider, sagde Darby: "Jeg elsker absolut de scener, der har den oprigtighed. Fordi komedie er så let for mig, og vi laver komedien, og jeg nyder det. Jeg kan ikke vente med at lav det næste komiske stykke, og jeg kan ikke vente med at improvisere for at afskrække folk og få dem til at grine og få dem til at arbejde ekstra hårdt for ikke at grine, fordi de ikke ved, hvad der kommer til at ske, og vi skaber denne sjoveste ting, vi kan gør."

"Men som tiden går, efter afsnit 2, 3, 4, 5, så tænker du, "Åh min Gud, jeg elsker faktisk virkelig disse mennesker. Og jeg elsker disse øjeblikke." Og jeg var virkelig kaptajn for denne besætning, og da jeg var nummer et på call sheet, følte jeg, at jeg skulle være kaptajn for denne rollebesætning," fortsatte han.

Det har været fantastisk at se skuespilleren skinne i showet, men sandheden er, at han har bygget sig mod dette hele sin karriere.

Darby har været i film som 'Hunt For The Wilderpeople'

Før han var Stede Bonnet på Our Flag Means Death, fik Rhys Darby nogle værdifulde erfaringer i filmens verden.

Darby har været i store film som Yes Man, What We Do in the Shadows, Jumanji-filmene, Trolls og Hunt for the Wilderpeople.

Hunt for the Wilderpeople er bemærkelsesværdig takket være dens rene glans og forbindelse til Taika Waititi, og selvom Darby ikke var front og center i filmen, formåede han at levere en fantastisk præstation som Psycho Sam.

Den of Geek interviewede Darby, og skuespilleren bemærkede, at han delte nogle ligheder med sin karakter.

"Jeg tror, han er tættere på den rigtige mig på nogle måder, hvilket er skræmmende at indrømme, men jeg tror… jeg mener, jeg er bestemt til det paranormale. Jeg er ikke rigtig en konspirationsnød, men jeg tror hvis jeg gik en lidt anden vej i mit liv i stedet for at møde og gifte mig med den person, jeg mødte, er jeg måske gået den anden vej og fik mig selv fast i hovedet med mine ideer og mine tanker, og jeg er til UFO'er og paranormale emne," sagde skuespilleren.

Darbys filmarbejde har været fantastisk, og hans tv-arbejde har også været fantastisk.

Rhys Darby optrådte også i klassiske tv-udsendelser

I betragtning af hans optræden på Our Flag Means Death burde det ikke være for overraskende at erfare, at Rhys Darby har udført vidunderligt tv-arbejde i løbet af sin tid i underholdningsindustrien.

Darby har været i shows som Flight of the Conchords, How I Met Your Mother, Modern Family, The X-Files, The Simpsons og en hel masse mere.

I sandhed har Darby været en fantastisk performer på tv, og hans kreditliste er virkelig enestående. Al den oplevelse spillede en rolle i hans tid som Stede Bonnet, og den oplevelse var medvirkende til, at han stjal showet på Our Flag Means Death.

På nuværende tidspunkt er der intet ord om en sæson to af Our Flag Means Death, men fans håber på, at HBO vil se den kærlighed, som serien har modtaget, og komme med en meddelelse før end senere.

Skulle showet komme tilbage til sæson 2, kan du forvente, at Rhys Darby skinner igen.

Anbefalede: