And Just Like That': Cynthia Nixon reagerer på det Miranda-twist i afsnit fem

Indholdsfortegnelse:

And Just Like That': Cynthia Nixon reagerer på det Miranda-twist i afsnit fem
And Just Like That': Cynthia Nixon reagerer på det Miranda-twist i afsnit fem
Anonim

Cynthia Nixon har vægtet et af de seneste, mest overraskende afsnit af genoplivningen af 'Sex and the City', 'And Just Like That'.

Fans af det originale HBO-show fra 1990'erne kan se de nye eventyr af Nixons Miranda, Sarah Jessica Parkers Carrie og Kristin Davis' Charlotte i serien. Mens Kim Cattrall besluttede ikke at vende tilbage som Samantha, var de resterende tre damer meget med på det nye projekt, et der ser Carrie, Miranda og Charlotte i 50'erne, mens de navigerer i kærlighed og tab med en flok nye venner.

Særligt med hensyn til Miranda, synes hun at være den karakter, der har ændret sig mest, og skuespillerindens personlige rejse er blevet afspejlet i hendes bue i 'And Just Like That'.

Spoilere til 'And Just Like That' forude

Miranda har ændret sig i 'And Just Like That'

I det første afsnit får vi at vide, at Miranda har forladt sit job som virksomhedsadvokat for at studere menneskerettigheder i Columbia, hvor hun sætter foden i munden mere end én gang og opnår titlen Karen. Mirandas frygt for at annullere kultur er dog ikke det mest overraskende træk ved karakteren.

I afsnit fem "Tragically Hip" handler Miranda på sin tiltrækning til Che Diaz, en karismatisk, ikke-binær radiovært (og Carries chef) spillet af 'Grey's Anatomy'-stjernen Sara Ramirez.

Efter at have flirtet gennem de første par afsnit ender de to med at have et dampende seksuelt møde i Carries køkken, mens hun er i sengen efter en hofteoperation. Efter Che er gået, konfronterer Carrie en meget gift Miranda om situationen. Det viser sig, at Miranda kan være queer, ligesom Nixon. Skuespilleren og aktivisten er gift med uddannelsesaktivisten Christine Marinoni, og identificerer sig som queer.

Cynthia Nixon henvender sig til Miranda-vridningen i afsnit fem

"Jeg er blevet begejstret og rørt over dine reaktioner på denne episode og klimaks i Mirandas historie," skrev Nixon på Instagram.

Den originale serie var kendt for hovedsageligt at byde på hvide, lige karakterer, hvor Nixon var overbevist om, at dette skulle ændres i en ny rate.

I sit indlæg roste skuespillerinden og den udøvende producer forfatteren af denne episode, Samantha Irby.

"Geniet bag denne episode er forfatteren Samantha Irby. Hun skriger højt, sjovt, men alligevel er hun fuldstændig bange for at gå på den vilde side eller gå efter den følelsesmæssige halshals," skrev Nixon.

Hvad venter Miranda og Che? Og hvad med Mirandas mand, Steve?

'And Just Like That' streames på HBO Max.

Anbefalede: