Vincent D'Onofrio bidrog til hans karakter Kingpins kostume i 'Hawkeye

Indholdsfortegnelse:

Vincent D'Onofrio bidrog til hans karakter Kingpins kostume i 'Hawkeye
Vincent D'Onofrio bidrog til hans karakter Kingpins kostume i 'Hawkeye
Anonim

Spoilere til Hawkeye nedenfor!

Hvis Marvel Studios' Disney+ miniserie har bevist noget, er det, at MCU tager tegneserieruten. Fra at introducere store karakterer som White Vision (Paul Bettany) i WandaVision, Yelena Belova (Florence Pugh) i Black Widow og Kate Bishop (Hailee Steinfeld) i Hawkeye, til at droppe seje påskeæg i hvert afsnit, er der meget at glæde sig over. om, hvad MCU's fremtid angår.

Tidligere på ugen krydsede Netflix' Daredevil-antagonist Wilson Fisk aka Kingpin (Vincent D'Onofrio) over i MCU og blev set i Hawkeye-finalen. Fans er begejstrede for, at skuespilleren er vendt tilbage for at gentage sin rolle som kriminalherre i New York, men der er endnu en ting, de er begejstrede for - Kingpins præcise kostume. Som det viser sig, har vi skuespilleren Vincent D'Onofrio at takke for det.

Hawaii-skjorten var Vincent D'Onofrios idé

I Hawkeye blev D'Onofrio's set iført det bløde hvide jakkesæt, han er berømt for, men der er et twist. Skuespilleren bar en rød skjorte med blomstertryk under.

Skuespilleren afslørede, at det var hans idé i samtale med ComicBook. D'Onofrio er stor fan af Family Business grafiske roman, hvor Kingpin bar en tropisk udseende skjorte og ønskede at hylde den.

"Jeg har måske fort alt dig det før, men pauseskærmen på min computer er det Family Business-cover af ham i den skjorte," sagde D'Onofrio.

Det viste sig at være hans bidrag til Kingpins outfit på Hawkeye. "Det har været i flere år. Og ja, det er noget, jeg bragte til bordet for Hawkeye," tilføjede han. Kingpins afsløring blev drillet af showet i løbet af de sidste par episoder, da Maya Lopez/Echo (Alaqua Cox) bliver set omtale ham som "onkel", mens andre karakterer kalder ham den "store fyr."

Det sidste afsnit endte med, at Echo holdt en pistol mod hovedet, og skærmen bliver sort, og der høres et skud, hvilket fik Marvel-fans til at spekulere på, om Hawkeye havde dræbt sin hidtil største karakter. Tegneserieentusiaster har påpeget, at scenen var inspireret af tegneserierne, og at "ingen krop" betød "ingen død."

Marvel-fans roste også showet for dets tegneseriepræcision, taknemmelige for, at MCU'en hentede inspiration fra sit kildemateriale.

Hawkeye streamer nu på Disney+

Anbefalede: