Hver Quentin Tarantino-film, rangeret efter billetnumre

Indholdsfortegnelse:

Hver Quentin Tarantino-film, rangeret efter billetnumre
Hver Quentin Tarantino-film, rangeret efter billetnumre
Anonim

De største instruktører i Hollywood gør et fantastisk stykke arbejde med at arbejde på de rigtige projekter på det rigtige tidspunkt, hvilket hjælper med at holde dem i toppen. Nogle instruktører, som Steven Spielberg, har et stort katalog af film, mens yngre instruktører, som Chloe Zhao, støt bygger deres filmografi op.

Quentin Tarantino er en filmlegende, og han har lavet færre film, end nogle ville have mistanke om. Disse film adskiller sig meget i både omfang og overordnet præstation ved billetkontoret.

Lad os tage et kig på instruktørens værk og rangordne hans film efter billetsalg, ifølge The-Numbers !

10 Reservoir Dogs - $2,9 millioner

At sætte gang i tingene med et træk på 2,9 millioner dollars er ingen ringere end Reservoir Dogs, som er den første film, som Quentin Tarantino nogensinde har instrueret. Selvom denne film ikke ligefrem satte ild til billetkontoret, viste den folk, at den unge Tarantino havde et usædvanligt talent, og at han var klar til at gøre store ting i filmbranchen.

9 Dødsbevis - $50 millioner

Når man ser på alle Quentin Tarantinos film, er Death Proof en, som folk norm alt citerer som værende en af hans mindre bidrag. Filmen blev udgivet som en del af en Grindhouse-dobbeltfilm med Robert Rodriguez' Planet Terror, og selvom den lavede betydeligt mere end Reservoir Dogs, ramte den ikke de samme toner hos fans.

8 Jackie Brown - $74 millioner

Ligesom Death Proof, er Jackie Brown endnu en Quentin Tarantino-film, der ikke helt stemmer overens med nogle af de andre poster i hans filmografi. Siger ikke, at det er en dårlig film, men det er simpelthen en, som de fleste fans med glæde springer over til fordel for at se noget andet. Ved billetkontoret var Jackie Brown i stand til at tjene 74 millioner dollars på verdensplan, så det er ikke så slemt.

7 The Hateful Eight - $152 millioner

På trods af ikke at være en af Tarantinos mest populære film, havde The Hateful Eight faktisk mange gode ting for sig, nemlig den kollektive præstation givet af filmens rollebesætning. Med en global billetindtægt på 152 millioner USD slutter denne film kun en skygge under en Tarantino-film, der er langt mere populær.

6 Kill Bill: bind 2 - $153 millioner

Afhængigt af, hvem du taler med, vil nogle mennesker citere Kill Bill: Volume Two som den overlegne Kill Bill-film, men det er noget, der kan diskuteres en anden gang. En ting, der ikke kan diskuteres, er det faktum, at denne film var i stand til at tjene 153 millioner dollars glob alt, hvilket er et ret anstændigt træk. Den tjente dog ikke så mange penge som sin forgænger.

5 Kill Bill: bind 1 - $176 millioner

Kill Bill: Volume One betragtes som en af de fedeste Quentin Tarantino-film til dato, og det var interessant for filmfans at se den anerkendte instruktør tackle en filmgenre, som få havde forventet, at han skulle. Den gjorde et fantastisk stykke arbejde med at opsætte efterfølgeren, og det var en økonomisk succes takket være at have tjent 176 millioner dollars.

4 Pulp Fiction - $212 millioner

Pulp Fiction betragtes dybest set som en af de bedste film, der nogensinde er blevet lavet, og det var den, der satte Quentin Tarantino på landkortet tilbage i 1994. Det burde ikke være overraskende at se, at denne film var i stand til at tjen så mange penge under dens biografudgivelse, da alle var nødt til at se, hvad balladen handlede om.

3 Inglourious Basterds - $316 millioner

Inglourious Basterds er omtrent så god, som den bliver, og den genererede en betydelig mængde buzz, da den oprindeligt blev udgivet. Besætningen var fantastisk, skriften var skarp, og alt faldt perfekt på plads, da det kom i biograferne. På grund af dette slog Tarantino endnu et hjem, der tjente en formue ved billetkontoret.

2 Once Upon A Time In Hollywood - $377 Million

Once Upon a Time in Hollywood er Quentin Tarantinos seneste film, og den har vist sig at være ret splittende blandt filmfans. Nogle elsker den, andre hader den, men en ting, der er definitivt ved denne film, er det faktum, at den fortsatte med at tjene en betydelig mængde penge.

1 Django Unchained - $449 millioner

Med en billetsalg på næsten $450 millioner på verdensplan er Django Unchained den største film, som Quentin Tarantino nogensinde har udgivet. Stort set alt ved denne film var fænomen alt, og det er ret nemt at se, hvorfor den blev så stor en succes for den anerkendte instruktør.

Anbefalede: