Dette var Shark Tanks skøreste pitch

Indholdsfortegnelse:

Dette var Shark Tanks skøreste pitch
Dette var Shark Tanks skøreste pitch
Anonim

Et publikum med Mark Cuban, Lori Greiner og Kevin O'Leary indebærer norm alt højtryksforhandlinger mellem slanketalende iværksættere med store ambitioner og store værdiansættelser, og ørneøjede investorer, der er klar til at riste de spæde opkomling i live ved det mindste fejlberegning. Bag kulisserne er der norm alt en lang ubehagelig pause, før iværksætterne overhovedet begynder deres pitch.

Men gennem årene er det den knap så seriøse side af Shark Tank, der har gjort programmet til et sjovt ur for seere med forskellige overbevisninger. En lille indsprøjtning af humor i ny og næ har gjort det muligt for ABC at forvandle det, der engang var finansnørdernes og halsbundne venturekapitalisters vandkølende samtale til en sand kultklassiker. Så mens mere seriøse produkter nåede op på bestsellerlisten, vil ét uhyrligt pitch forblive i Shark Tank-fans sind for evigt.

En parodi fik opmærksomhed på 'Shark Tank'

Efter seks sæsoner er kunsten nødt til at efterligne livet. Så det kom ikke som en overraskelse, da komedieshows hoppede på Shark Tank-vognen. NBC's Saturday Night Live og Jimmy Kimmel Live! begge lavede deres egne parodier ud af USAs mest sete finansserie.

SNLs version var mere en spinoff og havde sjove lookalikes af fire af seriens originale hajer. Det indeholdt endda A-liste komikere som Chris Rock og Kevin Hart. Førstnævnte deltog i SNLs Shark Tank-spoof, klædt ud som en radikal jihadist, der slog terrorgruppen ISIS op som en forretning - og bad om 400 millioner dollars i bytte for 1%. Parodi-pitchet blev ikke så godt modtaget af den virkelige Daymond John, og et par fans delte hans følelser.

Mens Jimmy Kimmel har haft sin rimelige andel af kontroversielle sketches, tog hans parodi en mindre katalyserende vej. Shark Tank har lavet mange millionærer ud af de iværksættere, den har vist. Og med Kimmels egne ord: "Enhver mulighed er en gave." Talkshowværten kunne bare ikke bekæmpe trangen til at gribe en gylden mulighed ved bukserne og tog på Tanken for at fremvise en smart opfindelse.

Jimmy Kimmels skøre forretningsidé kom fra en børnezoo

Mark Cuban, Kevin O'Leary, Lori Greiner, Barbara Corcoran og Robert Herjavec var de fem tilstedeværende hajer. Ligesom de fleste iværksættere, den anonyme vært for Jimmy Kimmel Live! ved, at et godt pitch altid starter med en baggrundshistorie at tiltrække lytteren med. Så han begynder med at fortælle hajerne om dengang, han tog til en børnezoo.

“Jeg blev forstyrret af det, jeg så. Alle dyr der var nøgne,” siger han. "Min familie var utilpas, og vigtigst af alt var jeg utilpas - og jeg er sikker på, at dyrene også var utilpas."

Jimmy introducerer derefter produktet med et visuelt hjælpemiddel, der gulve panelet. Tankens ikoniske dobbeltdøre åbner, og se, en hest bliver trådt ind… iført jakkesætsbukser og bælte. Ja, det var ikke en tastefejl. Jimmy Kimmel bragte virkelig en hest i bukser til Shark Tank, og Sharks mistede den.

Det første glimt af den påklædte hest efterlod Robert hvæsende efter luft og Kevin O'Leary på randen af tårer. Men vent; der er mere! Produktet kom også i cargo-shorts og Spanx-versioner. Hvis den sjove demo ikke var nok, fulgte Jimmy op med den potentielle effekt, hans produkt ville have, hvis han fik en investering.

"Som du kan se på denne graf," siger han, mens han peger på et diagram, "er dette antallet af heste, der i øjeblikket bærer bukser; og dette er procentdelen af dem, der ikke gør det."

Jimmy Kimmel hestebukser
Jimmy Kimmel hestebukser

Investerede Robert Herjavec virkelig $5 millioner i hestebukser?

Sjovt nok gik Shark Tank-panelet faktisk efter ideen og vurderede levedygtigheden af Jimmy Kimmels forretning. Mark Cuban undersøgte, hvor meget Jimmy havde lagt i virksomheden, og Jimmy svarede: "Jeg investerede $40.000 i materialer til min mor, som i øjeblikket syr hestebukserne."

Forståeligt nok gik Mark ud kort efter, men Robert var stadig med. Den kroatiske forretningsmogul sagde, at han var fascineret af opfindelsen og tilbød Kimmel 10 gange mere, end han bad om; $5 millioner for 10 % egenkapital i stedet for de oprindelige $500k.

Der er bestemt ingen måde, en kloge investor som Robert Herjavec kunne tage et sådant produkt seriøst, vel? Ifølge ABC faldt den formodede aftale igennem, da komikeren anmodede om, at de 5 millioner dollars blev overført til ham kontant.

Hvordan kom Jimmy Kimmel på 'Shark Tank' i første omgang?

Som fans sikkert har gættet, var Jimmy Kimmels optræden hovedsagelig en sketch til hans show Jimmy Kimmel Live!. Shark Tank og JKL er begge ejet af ABC og filmet i samme lokaler. Så det var ikke så svært at indsætte en sjov skitse efter de rigtige forhandlinger. Det var ikke sidste gang, seerne så Jimmy Kimmel i tanken, da han senere optrådte i sæson 7 for at pitche endnu en sjov opfindelse, 'Kid Kone' – en trafikkegle, som børn kan bære på hovedet.

På trods af det tåbelige ved at markedsføre bukser til heste, fik Jimmy Kimmel i modsætning til SNL nogle reklamepoint for sin optræden på Shark Tank. Forbes hyldede faktisk forfalskningen for at lave sjov med nogle af de troper og klicheer, der bugner af venturekapitalpladser på en smagfuld, omend latterlig måde.

Anbefalede: