Bet alte CBS David Lettermans 'Late Show'-gæster?

Indholdsfortegnelse:

Bet alte CBS David Lettermans 'Late Show'-gæster?
Bet alte CBS David Lettermans 'Late Show'-gæster?
Anonim

David Letterman har haft en lang og historisk karriere på tv, og han har interviewet de største navne. Tingene var ikke altid glatte, da øjeblikke uden for manuskriptet blev ubehagelige, og tingene blev legitimt akavet med gæster som Jennifer Aniston. Ikke desto mindre var Letterman altid en go-to til berømthedsinterviews.

Showet havde et stort publikum, så det var klogt at tilslutte en der. Det går dog kun så vidt, og som vi alle ved, koster tid penge. Dette har ført til, at folk spekulerer på, om Daves gæster fik bet alt.

Lad os tage et kig på Letterman og se, om hans gæster tjente nogle penge.

Kompenserede CBS David Lettermans gæster til sene show?

Når man tager et hurtigt kig på historien om sen aften-tv-værter, er det få, der kommer tæt på at matche den type arv, som David Letterman var i stand til at optjene under sin tid på den lille skærm.

At sige, at Letterman er et strålende komisk sind, ville være en underdrivelse, og da han endelig fik grønt lys til at være vært for sit eget show, var han i stand til at blive et af de største navne i historien. Dette skete ikke fra den ene dag til den anden, men derimod i løbet af mange år og mange interviews.

Konkurrencen var hård, men Letterman var altid i stand til at skille sig ud fra flokken. Selv nu er mange af de mest berømte klip fra hans tidligere show i stand til at få folk til at grine.

I disse dage er Letterman stadig vært, men han tog sine talenter til Netflix, og han har ikke set sig tilbage siden. Han har passet perfekt på streamingplatformen, og efter alle disse år har manden det stadig

Mens Letterman udmærkede sig i alle facetter af værtskab, strålede han virkelig som interviewer.

David Letterman havde de bedste af de bedste på sit show

I løbet af sin tid på sen aften-tv og i sit eget Netflix-show har David Letterman været i stand til at interviewe de største navne inden for underholdning. Letterman havde sin del af mærkelige og ubehagelige interviews, men når tingene skød på alle cylindre, var få værter sent på aftenen så gode som ham.

Sidste år t alte Letterman med Kevin Hart, og Hart spurgte om den mest spændende gæst, som Letterman har t alt med.

"Baseret på din uddybning af 'intrige', var det en ung kvinde, der bor i Los Angeles, som er i musikverdenen, meget succesfuld, ved navn Lizzo. Min forudgående forventning til denne oplevelse var, på dens bedste, neutrale," sagde Letterman.

"Men næsten alt, hvad du sagde om min reaktion til hende efter kendsgerningen, skete. Fornøjet. Tilpas. Ville ikke forlade. Ville blive i hendes hus. Ville hjælpe hende. Jeg ville gå rundt og finde ud af, hvem der håndterede hende, og jeg ville screene dem," tilføjede han.

Det er stor ros fra Letterman!

På dette tidspunkt nyder han sin tid på Netflix, men fans kan ikke lade være med at se tilbage på hans tidligere sen-aften-show. De har stadig masser af spørgsmål, herunder spørgsmålet om kompensation til gæsterne.

Blev gæsterne bet alt?

Så, blev Lettermans gæster faktisk bet alt for at være med i showet? Det viser sig, at de fik kompensation for deres tid.

En bruger på Quora t alte om dette og gav endda et sjovt eksempel på, at Letterman selv grinede med det.

"Ja. Faktisk lavede David Letterman, som kun han kunne, en komedie ud af det. En af hans medarbejdere skulle giftes og havde brug for penge til sin bryllupsrejse. Så han havde hende med i sit show hver aften i Da de bet alte mere for "specialhandlinger", arrangerede han også, at hun satte to dukker på hænderne og lavede en slags dukketeater. Det var sjovt, da denne kvinde åbenbart ikke var en udøver og var en god sport omkring det, men det gjorde det sjovere og mere charmerende," skrev brugeren.

Andre brugere tilføjede til tråden og sagde, at mens gæsterne fik betaling, var det ikke mange penge.

Én person gav endda nogle anekdotiske beviser, omend fra et separat show om aftenen.

"Jeg og resten af castet på STOMP på det tidspunkt blev bet alt, da vi var på Leno og flere andre talkshows tilbage i '95 & '96, men jeg var ikke en del af forhandlingerne om det. Jeg kender andre skuespillere, der laver sketches og andet på sene aftenshows, og de bliver naturligvis bet alt for det, da det er en faktisk præstation," skrev de.

Det er fedt at se, at gæsterne i showet blev kompenseret for deres tid, hvilket må have gjort oplevelsen bedre for dem.

Anbefalede: