Her er hvad Jason Bateman har sagt om at arbejde med Laura Linney på 'Ozark

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Jason Bateman har sagt om at arbejde med Laura Linney på 'Ozark
Her er hvad Jason Bateman har sagt om at arbejde med Laura Linney på 'Ozark
Anonim

Netflix gør underværker i den originale indholdsafdeling, og det har hjulpet med at adskille dem fra flokken. Andre tjenester gør fremskridt, men Netflix er på toppen, og programmer som Ozark har hjulpet med at få dem derhen.

Serien har været en stor succes for castet og besætningen, som er ved at forberede sig på at udgive den sidste del af showet i maj. Jason Bateman har lavet en mint på showet, og det samme har Laura Linney, som tjener et væld af penge. Duoen ser ud til at have god kemi på skærmen, og folk vil gerne vide, hvad de virkelig synes om hinanden.

Lad os høre, hvad de har haft at sige om samarbejdet.

'Ozark' har været et hit hos fans

I de sidste fire sæsoner har Ozark været et vildt succesfuldt show, der har fanget seerne og fået dem til at vende tilbage efter mere. Serien fik sin debut tilbage i 2017 med et talentfuldt cast, og det tog ikke lang tid, før serien fandt kritikerrost og et loy alt publikum.

Med Jason Bateman og Laura Linney i hovedrollerne har Ozark taget fans med på sit livs spændingstur. Familien Byrde har været igennem meget i løbet af seriens tid på den lille skærm, og deres rejse har været et must-se tv.

Første del af sæson fire udkom lige på Netflix i januar, og den sidste del af serien udkommer i maj. Lige så spændte fans er på at nå seriens afslutning, vil de sidste par afsnit være bittersøde. Det er aldrig nemt at sige farvel til en serie, især en der har været lige så god og overbevisende som Ozark.

Et af de vigtigste elementer, der har arbejdet for showet, har været kemien mellem Laura Linney og Jason Bateman. Parret har begge t alt om at arbejde med hinanden, og de har haft nogle interessante ting at sige.

Laura Linney har haft gode ting at sige om Bateman

Laura Linney har haft chancen for at arbejde med de mest talentfulde mennesker i Hollywood i løbet af sin berømte karriere, så hun kender talentet, når hun ser det. Linney har t alt om at arbejde med Bateman på Ozark, noget hun virkelig ser ud til at nyde.

"Dette er Jasons show, og vi er alle bare meget heldige at være med, ærligt t alt. Og han satte tonen så smukt i de første to afsnit og lod os ud i den anden ende med det sidste. to episoder. Når nogen er så investeret som Jason i dette program, øger det kvaliteten hele vejen rundt. Alle vil have, at det skal være godt, og alle vil have, at det skal være godt for ham. Han er en vidunderlig instruktør. Jeg vidste, at han ville blive en god instruktør, men han blæste bare mine forventninger fuldstændig ud af vandet. Han var virkelig, virkelig dygtig," sagde Linney.

Dette er et væld af ros, og disse ord vejer meget, når de kommer fra en så talentfuld som Linney.

Det er klart, at skuespillerinden nyder at arbejde med Jason Bateman, og det får en bestemt til at spekulere på, hvad Bateman har haft at sige om arbejdet med Linney.

Jason Bateman elsker at arbejde med Laura Linney

Så, hvordan har Jason Bateman det med at arbejde med Laura Linney på Ozark? I hvad der burde komme som en overraskelse for ingen, har Bateman nydt at arbejde med den talentfulde skuespillerinde, og han har haft masser af positive ting at sige om hende.

Da han t alte med Golden Derby, t alte Bateman om, hvor tæt de to er, og hvor godt de arbejder sammen.

"Med Laura er samtalen kort. Vi afslutter hinandens sætninger. Jeg kan komme ind efter et tag og sige: "Det var fantastisk. Hvad med hvis…", og hun lader mig måske ikke engang få [til] det. Hun vil sige: "Jeg ved, hvad du vil sige." Hendes smag er meget på linje med min. Jeg har sjældent brug for at sige noget til hende eller vil sige noget til hende. Hun har så mange gode ideer og selvinstruktioner," sagde Bateman.

Det er fantastisk at høre, hvad begge kunstnere har haft at sige om hinanden, og alle, der har set showet, kan bevidne, at deres faktiske venskab er i stand til at skinne, mens de arbejder sammen med hinanden. Kemi som denne på skærmen er svær at finde, og denne duo har det i spar.

Jason Bateman og Laura Linney er dynamiske sammen på Ozark, og fans har kun én udgivelse mere at nyde, før showet slutter.

Anbefalede: