Fight Club' har lige fået en bizar ny afslutning i Kina

Indholdsfortegnelse:

Fight Club' har lige fået en bizar ny afslutning i Kina
Fight Club' har lige fået en bizar ny afslutning i Kina
Anonim

1990'erne var fyldt med nogle fantastiske år, inklusive et episk 1994, som nogle betragter som det bedste år for film nogensinde. 1999 er endnu en topkandidat til det bedste år nogensinde, og det var i løbet af det år, at Brad Pitt-ledede Fight Club blev frigivet.

Filmen var kontroversiel, og dens første udgivelse var påvirket af tragiske begivenheder. Den er blevet en kultklassiker, og folk lærer stadig nye detaljer om filmen. En nylig detalje har været en stor ændring af filmens slutning, som har skabt en fornyet interesse for 90'er-klassikeren.

Lad os se nærmere på Fight Club, og hvordan filmen fik overskrifter igen.

'Fight Club' er en kultklassiker

1999's Fight Club, baseret på Chuck Palahniuk-romanen af samme navn, blev udgivet i løbet af et af de største år i filmhistorien. Den legendariske lineup fra 1999 var fyldt til randen med fremtidige klassikere, og Fight Club, selv om det ikke er en lodtrækning, er blevet en af de mest mindeværdige film, der er opstået fra den lineup.

Med Edward Norton og Brad Pitt i hovedrollerne var Fight Club en fantastisk film, der blev geni alt udført af instruktøren, David Fincher. Instruktøren satte bestemt sit eget spin på visse ting fra romanen, men overordnet set formåede han at fange Palahniuks ord godt på skærmen.

Ved udgivelsen skabte Fight Club en masse samtale. Filmen var ret kontroversiel, hvilket betød, at folk ikke kunne stoppe med at tale om den. Det tjente 100 millioner dollars ved billetkontoret, hvilket gør det til en beskeden succes sammenlignet med dets budget. Samtalen omkring denne film fortsatte dog, hvilket gjorde den til en kultklassiker, der havde stor indflydelse på popkulturen.

På dette tidspunkt er filmen en ægte klassiker fra sin tid, og for nylig kom der nogle nyheder, som igen skabte en masse samtale omkring filmen.

'Fight Club'-afslutningen blev ændret for Kina

En stor filmnyhed, der fejede overskrifter for nylig, var ændringen af Fight Clubs afslutning i udlandet i Kina.

Ifølge NBC News, "Der forpurrer politiet planen for Edward Nortons hovedperson takket være hans imaginære alter-ego Tyler Durden, spillet af Brad Pitt, som sendes til et "galskabshus" i stedet for at blive dræbt af Nortons karakter. Det er en alternativ slutning, der bytter samfundssammenbrud med en mere Beijing-venlig konklusion."

Dette er allerede bizart nok for mangeårige fans af filmen, men dette er ikke den eneste ændring, der blev foretaget i filmens konklusion.

"I en tilsyneladende redigeret version af filmen på den kinesiske streamingplatform Tencent Video er scenen for bygningerne, der falder fra hinanden, erstattet af en sort skærm med hvid engelsk skrift, der lyder: "Politiet fandt hurtigt ud af det hele planlagde og arresterede alle kriminelle, hvilket med succes forhindrede bomben i at eksplodere," rapporterer NBC.

Dette ændrer tingene drastisk for historien. Det er en afslutning, der giver regeringen masser af kontrol, et budskab, der klart er vigtigt i udlandet.

Der har været en masse tilbageslag online om denne slutning fra filmfans, men overraskende nok er der nogle, der er okay med det, eller bare sarkastisk accepterer det.

Afslutningen på 'Fight Club' i Kina er tættere på bogen

Chuck Palahniuk, forfatteren til selve romanen, tog til sociale medier for at sige: "Dette er SUPER vidunderligt! Alle får en lykkelig slutning i Kina!"

Forfatteren ville også fortælle TMZ: "Det ironiske er, at … de har justeret slutningen næsten nøjagtigt med slutningen af bogen, i modsætning til Finchers slutning, som var den mere spektakulære visuelle slutning. Så i en måde, kineserne bragte filmen tilbage til bogen en lille smule."

Sikke en smule sarkasme i den første udtalelse, men det er interessant at lære om, hvordan denne nye slutning for kinesiske publikummer er tættere på, hvad der sker i bogen. Ikke desto mindre protesterede mange mennesker mod de ændringer, der blev foretaget i Finchers slutning.

Dette er selvfølgelig ikke første gang, at en film er blevet ændret, når de rejser til udlandet.

Som på Reddit-brugeren påpegede, "Ironman 3 har hele ekstra scener, hvor han bliver behandlet af kinesiske læger for at fjerne buereaktoren (og også produktplaceringsbilleder for kinesisk mælk, der får iRobot til at se subtil ud)."

Ikke så drastisk som at ændre slutningen på en film, men stadig et eksempel på en film, der foretager ændringer til oversøiske markeder.

Den nye afslutning på Fight Club i Kina har skabt stor opsigt online. Filmfans vil helt sikkert være på udkig efter andre film, der foretager lignende ændringer.

Anbefalede: