Disse Marvel-stjerner udførte deres egne stunts

Indholdsfortegnelse:

Disse Marvel-stjerner udførte deres egne stunts
Disse Marvel-stjerner udførte deres egne stunts
Anonim

Mange skuespillere og skuespillerinder, der befinder sig i situationer, hvor mere fysisk belastende sekvenser skal filmes, presser ofte sig selv til at udføre så meget stuntarbejde, som de er i stand til. Især i actionfyldte filmfranchises som Marvel Cinematic Universe har skuespillere, der laver deres egne stunts, en tendens til at blive meget rost af både industrien og publikum.

Det er meget vigtigt at huske, at uanset deres indsats, er disse skuespillere ikke i stand til at udføre alle deres stunts på grund af sundheds- og sikkerhedsforanst altninger, og derfor skal deres talentfulde stuntdoublers arbejde også anerkendes og roses. En stor mængde Marvel-skuespillere fortsætter dog med at presse sig selv til grænsen og forsøge deres egne stunts for at kunne levere en autentisk præstation. Så lad os tage et kig på nogle af disse Marvel-stjerner, der er kendt for at udføre deres egne stunts.

8 Jon Bernthal lavede sine egne stunts som strafferen

Først og fremmest har vi uden tvivl en af de mest nuancerede og hårdtslående forestillinger, der kommer ud af MCU'en i Jon Bernthals Frank Castle, også kendt som The Punisher. Skuespilleren påtog sig først rollen som den uhængte, hævn-gale eks-marine helt tilbage i 2016 med sin gribende historie i Daredevil sæson 2. Siden da vendte Bernthal tilbage til rollen i sit helt eget Netflix-show, The Punisher, som kørte i i alt to sæsoner. Da showet fik en rating på 18+, var chancen for at gå helt ud med kampsekvenser og fysiske montager noget, som Bernthal udnyttede. Ved at forblive i karakter under optagelserne og påtage sig sine egne stunts var Bernthal i stand til at levere en dedikeret og enestående præstation.

I et 2019-interview med Jimmy Kimmel åbnede skuespilleren op om sin imponerende dedikation til rollen, specifikt når det kom til at lave sine egne stunts. Han fremhævede, hvordan Bernthal under en bestemt sekvens i anden sæson af The Punisher brækkede sin hånd, men alligevel forblev modstandsdygtig til at fuldføre stuntarbejdet.

7 Brie Larson lavede sine egne stunts som kaptajn Marvel

Dernæst har vi den almægtige kaptajn Marvel selv, Brie Larson. Tilbage i 2019 fik Larson hende til at bryde ind i MCU ved at vinde sit livs rolle. Dengang, som en nybegynder i superhelteverdenen, ledede Larson spillefilmen med styrke og beslutsomhed, begge kvaliteter i den karakter, hun portrætterede. Hendes forberedelse til rollen var også en stor faktor i dette. Tilbage i 2018 t alte Larson med Bustle om den måde, hvorpå hendes træning til rollen virkelig havde hjulpet hende med at forbinde sig til karakteren Carol Danvers og yderligere bemyndiget hende til at medvirke i den første kvinde-ledede Marvel-film nogensinde. Hun fremhævede endda, hvordan hendes træning og forberedelse havde fået hende til at blive så indhyllet i stuntoptræden, at hun lidt gjorde sine andre Marvel-kolleger til skamme.

Hun udt alte: "Det var først, da vi begyndte at filme, og jeg begyndte at lave det her, jeg begyndte at lave skøre stunts, at folk tænkte: "Åh, forresten, ingen gør det her."

6 Hugh Jackman lavede sine egne stunts som Wolverine

En Marvel-karakter, der var kendt for sit store antal voldelige, actionfyldte sekvenser gennem hele sin tid på skærmen, var Hugh Jackmans Wolverine. Den australske skuespiller begyndte sin rejse med at portrættere den barske antihelt helt tilbage i 2000, og i løbet af hans 17-årige spil som karakteren var Jackman ansvarlig for at lave en masse af sine egne stunts. I en video opslået på FilMonger YouTube-kanalen kan fans selv se det talent og dedikation, som Jackman satte i rollen gennem en række videoer af skuespilleren, der laver sine egne stunts.

5 Chris Evans lavede sine egne stunts som Captain America

Et bestemt rollebesætningsmedlem, der er kendt for at være åben omkring at lave sit eget stuntarbejde, er "Guds retfærdige mand" Captain America-skuespilleren Chris Evans. Den Boston-fødte skuespiller har flere gange fremhævet, hvordan han nyder at udføre sine egne stunts, når muligheden er tilgængelig for ham.

For eksempel, under et interview med MTV, udt alte Evans, "For det meste er de fleste af de involverede stunts hånd-til-hånd kamp, så når som helst kan jeg tage handskerne på og komme i ringen, og de giver mig lov, jeg gør det."

4 Scarlett Johansson lavede sine egne stunts som sort enke

En anden bemyndigende kvindelig Marvel-figur, der ser ud til at være delvis til at udføre en stor del af sit eget stuntarbejde, er Scarlett Johansson i hendes portrættering af den dygtige lejemorder, der blev helt Black Widow. Tilbage i 2014 delte Johansson sine tanker om, hvorfor det var vigtigt for hende at lave sine stunts. Hun fremhævede, hvordan den uvedkommende fysiske aktivitet var en del af karakteren og følte dermed, at skuespillerinden for at kunne omfavne karakteren fuldt ud valgte at presse sig selv så langt, som hun fysisk kunne. På trods af dette gav Johansson æren, hvor der skulle krediteres, og udt alte, at de mere udfordrende og professionelle stunts blev udført af hendes talentfulde stuntdouble, Heidi Moneymaker.

3 Tom Holland lavede sine egne stunts som Spider-Man

Dernæst har vi den yngste Marvel-stjerne på denne liste, alles yndlingsvenlige Spider-Man-kvarter, Tom Holland. I løbet af sine 6 år med at portrættere karakteren har Holland tidligere t alt om at lave så meget af sit eget stuntarbejde som muligt. Skuespilleren har også tidligere nævnt, hvilke stunts han selv lavede, og hvilke der var blevet overladt til hans talentfulde stuntdouble.

2 Hayley Atwell lavede sine egne stunts som agent Carter

Hayley Atwells Agent Carter er en anden Marvel-karakter, der var involveret i adskillige kampsekvenser i løbet af hendes show, Agent Carter. Den London-fødte skuespillerinde har tidligere stået frem og fremhævet sin baggrund inden for stuntarbejde, og hvordan det havde hjulpet hende med at lave sine egne stunts i sæson 1 af Agent Carter.

1 Willem Dafoe lavede sine egne stunts som Green Goblin

Og endelig har vi endnu en Spider-Man-stjerne, der laver mange af sine egne stunts, men denne gang har vi i stedet for helten Willem Dafoes skurkagtige Green Goblin. Da han vendte tilbage til det ikoniske i Spider-Man: No Way Home, udtrykte han sine meninger om at udføre actionsekvenserne og lave sit eget stuntarbejde, idet han sagde, at det havde været noget, han virkelig nød at gøre.

Anbefalede: